סטארט אפ , אחי

אחר

New member
סטארט אפ , אחי../images/Emo6.gif

לכמה מאיתנו יש ערימות של בגדים "שחור לבן" שאין להם ממש מה לעשות איתם? לכמה מאיתנו יש חליפה ששוכבת ללא שימוש או שהאח משתמש בה? ולעומת זאת , כמה זמן לוקח לנו כדי להגיע למלתחה חילונית ראויה לשמה? אל דאגה!!! הראש היהודי ימצא לנו פיתרון. כמונו,ורבים מאיתנו ,ישנם אלו העושים את הדרך ההפוכה-החוזרים בתשובה.להם יש את אותם בעיות רק בדיוק ההיפך. וזו ההברקה-הקמת מרכז שאליו ימסרו כל החוזרים בשאלה והחוזרים בתשובה את בגדיהם הישנים וכל אחד יקח מלתחה המתאימה לדרכו החדשה.על פי היחס המספרי בין שני המחנות אנו נצא מורווחים!! אלי,אני מצפה לדיון בכנסת בנושא

לא רלוונטי.

כי כל החולצות הלבנות שלי נראות כבר כמו החיים שלי, כך שחלק הוצאתי כבר לזבל, מכנסיים שחורות שאני לא משתמש בהן נשארו לי שני זוגות וחצי, את הכובע שלי, טאמבאל שכמוני, איבדתי, כוס אמאמק, החליפה שלי- לא יודע איפה היא, ואת הבעקיטשע שלי ואת הגארטל העבה והיפה ששוכבים במנוחה בבוידעם- לא אמסור אפילו תחת איומי אקדח!!!
יונה מהטאבון

רעיון מבריק?

הרעיון המבריק הנ"ל מאד מזכיר את הרעיונות המבריקים של חלק נכבד מחברות הסטרט -אפ ז"ל. הוא נשמע מאד מבריק רק שבמציאות יש באג קטן בכל הקשור לקהל הלקוחות הפוטנציאלי: החוזרים בתשובה לעולם לא יסכימו לשתף פעולה עם כופרים כמוכם. אבל, אל יאוש, המשך לחפש רעיונות יצירתיים, כי ברור לי שיש לך את המקוריות הרעננה הנדרשת למי שרוצה להצליח בעסקים ובחיים בכלל. אגב יש לי רעיונות נוספים, לא מבריקים אבל פרקטיים: למסור את הבגדים לתיאטרון ( בתנאי שלא יעלו מחזות דמגוגיים ירודים כדוגמת "אטום") או לתת לחברים חילוניים לקראת פורים.

אלי פלס

New member
ר´ בנימין שליט"א

ההצעה של אחר, אם הבנתי אותה נכון הייתה בפינה הסאטירית של הפורום. בנוגע להצעה שלך, נראה לך שאנחנו נסכים למסור לתיאטרון או לתת לחברים??? אנחנו יהודים שותי דם וצמאי כסף אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו נציע אותם במכירה פומבית. נ.ב. אם יש למישהו שמץ על מישהו שצריך תפילין מהודרות (רש"י ור"ת) - אני מכיר כאלו מיותרות. נ.ב.2) בני, אבד לי (צריך להגיד - שוב) מספר הטלפון שלך. אם אתה יכול, תשלח לי אותו למייל או לתיבת המסרים האישיים כאן. טיינקס.

אחר

New member
כמובן שזו סאטירה

אפי´ שכדי להביא גאולה לעולם עלי להודות שהרעיון מסתובב בהלל כבר זמן מה...

מני3

New member
אחר! כעת אני בטוח בזיהוי

למה אתה לא עונה לנייד? אתה בעבודה?

אלי פלס.....

היה לינק בפורום דתיים לכאן, נכנסתי, ובדיוק ראיתי את ההודעה שלך על תפילין רש"י ור"ת מיותרות... אז אלי, אם יש לך כאלה (ואני מניח שאתה הנחת את ה 4X4 של החבדניקים) אז בבקשה תצור קשר במייל או במסרים של תפוז, אני מאוד אשמח להעביר אותם לכאלה שצריכים... בתודה מראש, בתי נייטין

יכול להיות שזו בעייה רק של בנים?../images/Emo35.gif

אולי יש בעיה עם המלתחה אצלכם,הבנים. אני, לעומת זאת עדיין משתמשת ברוב הבגדים ה"ישנים", אם כי קצת קיצרתי את החצאיות פה ושם. ודווקא הבגדים שלי נחשבים מאד מקוריים ואנשים שואלים אותי מאיפה השגתי את החצאיות המגניבות האלה...

אני ממש לא השתמשתי בבגדים של "לפני"

עד היום (בערך 10 שנים אחרי) קשה לי מאוד ללבוש חצאיות ואני מרגישה בהן נורא "דוסית". כשפעם ביובל אני מחליטה ללבוש חצאית, אני מקפידה לשלב את זה עם חולצה בלי שרוולים כדי שלא יהיה למישהו ספק...
כל אחד והתסביכים שלו...

מני3

New member
אחר.. שלום לך אנחנו מכירים נכון?

אז מה ...זה אתה? אה? נפגש יום א´ כרגיל? בייייי

למעלה