סטארט אפ בעזה, שוטף מכוניות בקיטור

סטארט אפ בעזה, שוטף מכוניות בקיטור

הנער חלד אל ערוקי מעזה, מצא פתרון זול יעיל, מהיר וידידותי לסביבה, לשטוף מכוניות בקיטור.

המכוניות יוצאות נקיות מאד, והוא חוסך מים וזמן.

גם לוקח רק 30 שקל.

שמעתי את הידיעה הזו בקול ישראל לפני כשבוע, איני זוכרת באיזו תכנית. אולי בשבת שעברה בבוקר. ולא מצאתי לה חיזוקים ברשת. אבל הנער הזה ראוי לפרסום , הערכה, והצלחה.
מישהו מוכן לעזור?

ובנושא אחר

אני והאחיות שלי נוהגות לנסוע מדי שבוע למסעדה בשטחים ,זה מנהג שבועי שאנחנו לא מוותרות עליו
אחד המלצרים שהתחברנו אליו סיפר לנו שלמד סיעוד ויש לו תואר ועובד במלצרות משום שבמקצוע שלו בשטחים הוא השתכר כ 1300 שח בחודש וכרגע הוא מרוויח 2000 שח
ואני תהיתי איך אפשר לחיות מ 2000 שח

פואד1946

New member
אי אפשר להשוות בכל מדינה זה שונה בהודו מרוויח

עובד מתפרה 3 דולר ליום היינו פחות מ100 דולר לחודש....והם חיים.....בארץ התרגלנו לרמת מחיה גבוהה....ואשרי תושבי ואזרחי המדינה

בספרד אין תעסוקה כמעט כלל לגילאים פחות מ30 שנה ורובם חיים על קיצבת סעד.....

תבסחיין עלא חייר

ושבוע טוה ומאושר.....וסחטיין תמשיכי להנות מארוחות טעימות בשטחים ( פעם היתי אוהב לאכול ביריחו וברמאללה וחבל שזה כבר לא אפשרי )כי גם זה מביא להם פרנסה....

יוזמה מבורכת אבל בטח לא סטרט-אפ

כבר לפני כ-20 שנים ניקיתי את המכונית במכשיר קיטור. היו תחנות ניקוי כאלו בירושלים בעיקר בחניונים תת קרקעיים של קניונים, המיקום הוא בגלל שלא צריך לחבר את מכשירי הקיטור האלו למים זורמים וגם לא לצנרת ניקוד/ביוב. אפשר למלא מים בג'ריקן. היוזמה מבורכת כי היא חוסכת במים שחסרים לנו מאד.
לאותו ייזם אנחנו בטח לא יכולים לעזור, הכניסה לשטחים, ובמיוחד לעזה, אסורה על אזרחי ישראל וגם אם היינו מאד רוצים לנקות אצלו את המכונית, לא היינו יכולים להיכנס לעזה. מה עוד שאם נשווה מחירים, המחיר ביחס לארץ לא זול במיוחד. נתקלתי כבר בתחנות דלק המפרסמות שתדלוק אצלן של 30 ליטר בנזין מזכה בשטיפת המכונית ב-5 ש"ח לא מוגבל בזמן, כלומר, מקבלים שובר ניקוי ולא חייבים לנצלו באותו היום, אפשר לנקות במועד אחר.

למעלה