סטאר אהובה ולכם ידידי הנפלאים שלום

hilape

New member
סטאר אהובה ולכם ידידי הנפלאים שלום

ואו זמן רב לא ביקרתי באתר והכל משום שעיסוקיי רבים טוב לראות כעת שגולשים חדשים מצטרפים לעולמו המוסיקלי של סלומון ברוכים הבאים ונעים מאוד הנוכחות באתר תמיד היתה ערה ואני מאמינה שהיא עוד מתקיימת רק שישנם אנשים ששומרים את רצון ההבעות בתוכם וחבל מפני שאפשר להביט בדרך אחרת גם אנחנו היצירות של דניאל הקהל נותן לדניאל השראה להמשיך ולהתקיים בתוך השירים ולהתקדם עימם כל אדם חדש שנכנס מכיר שומע הוא יצירה נוספת של אהבה והערצה היא כוח בעבור האומן מלבד לכישרונות הטבעיים שבו .. היי לך דאסיה מה שלומך ? ולהיכן את נעלמת את לא מעלה על דעתך כמה שאני עסוקה עם הנסיך הקטן שלי אוריי שכבר בן שנה וחודש התמונות יעלו מיד לאחר סיום הודעתי ואת הפרטים הרחבים יותר אכתוב במייל שלחי גם את אני רוצה לשמוע מה חדש בחייך? ומתי סוף סוף את מגיעה לארץ ?

סטאר 1

New member
Hila!

Good to hear from you sweetie שלחתי לך מייל לפני חודש, האים לא קיבלת? שוב אשלח כשאני בבית
כמה ילד גדול הנסיך שלך, וכמה יפה!!! אוהבת

hilape

New member
דאסיה ../images/Emo23.gif

שלום שלום לך יקירתי... כמה התגעגעתי תודה על המייל ששלחת בעבורי בודאי שקראתי אותו אני תמיד קוראת את כל מה שמגיע אליי ממך אך שאלתי שוב כי לעיתים התכנונים משתנים ונקבעים דברים אחרים שגם הם יכולים להשתנות:) סתם מצב רוח מרומם בשעת צהריים במיוחד לאחר שלא ישנתי כל הלילה רק כשעתיים ואני לא חשה בעייפות במקומי השכבתי את הנסיך הקטן למנוחת צהריים תודה לך על המחמאות עליי לומר לך את יודעת שבעת שכתבת לי את ההודעה כאן כעת אני רואה ב 2.2. אוריי בדיוק בתאריך הזה התחיל להלך הקטנציק וכעת הוא סוחב את אימו הזקנה ביחד עימו אכן כן בת 29 במרץ כמה שהחיים חולפים מהר ואנחנו עימם כפי שאת רואה זו הגישה האופטימית של המשורר :) כפי שכבר אמרתי יש רבות מה לספר אך אשאיר זאת למייל אשתדל לכתוב לך אותו עוד היום אוהבת מאוד וחנה קיבלתי את הודעתך את מוזמנת מתי שאת רוצה

למעלה