סטודיו למשחק עם אדוארד::

hiGh jacKed

New member
סטודיו למשחק עם אדוארד::

שרשור תגובות, על מי שראה עכשיו את התוכנית סטודיו למשחק בערוץ 8 עם אדוארד נורטון, סקירה על סרטים, פניני משחק... (אני מקווה שאני לא היחידי שראיתי?!)

SoundsOfSilence

New member
אממממ.....

אני לא ממש יודעת מה להגיב... כבר היה לנו שירשור על זה בפעם הראשונה שהראו סטודיו למשחק איתו בארץ... כרגע יש לי רק דבר אחד להגיד: אדי ילד אקי"ם!!!!
light!!!!

YuGirlOh

New member
הפעם הקשבתי יותר ואפילו הקלטתי../images/Emo9.gif

וכל ההערות שלו בקשר למשחק עצמו, כל כך התאימו לי, והיה פשוט מדהים לשמוע אותם
לא יודעת איך להגיד, אבל הוא פשוט צודק. הוא כזה חנון עם עומק. :|||

Sheep From Hell

New member
guess who's back?!!??!?!

תגובות.... המ... לא ראיתי את זה הפעם..כי לא ידעתי שיש....:( אבל..... ראיתי את זה פעם שעברה והיה אדיר!!! אדי כזה חמודי... הוא נשמע כזה בנאדם כייפי!!!!!!!!!!! לפחות ממה שאני זוכרת... אה ויול זה בשבילך:
למי שלא יודע... ליול נולדה אחות קטנה!!!!

SoundsOfSilence

New member
קוראים לה...

לינה
מה שהיא עשתה היום: ישנה. אכלה. הזיזה את הידיים. אכן יום פורה.

מיצי007

New member
אני אישית הייתי מרותקת

למסך מרוב שהוא היה כזה יפה,ודיבר בכזאת רצינות על מה שהוא עושה בקריירה שלו.... אבל לא יכולתי להחזיק את הצחוק בפנים שהוא שאל אותו מה מדליק אותו והוא אמר אור אכן ילד אקי"ם יוליה.

OfrikiG

New member
אדי...

הוא היה פשוט מהפנט - כל כך חמוד וחכם וזה נראה כאילו הכי אכפת לו בעולם להעביר את כל מה שהוא יכול...

YuGirlOh

New member
אבל הוא גם הסביר חח :|

וראית איך בהתחלה המראיין כזה אמר את השם שלו בכזה קול מתבכיין מרוב התרגשות ס_O

Sheep From Hell

New member
אויש מה את חדשה בפורום???

פעם ראשונה שאני רואה אותך....!!! מי את?? (זה לא נאמר בצורה עויינת אלא חברותית..) ואני גאה להכריז שאני בנאדם חברותי מאוד!! וכל מי שחשב שאני לא! אז... אונה לו ואונה לו!!(חחח...) כי עכשיו אני חברותית ואנשים אוהבים אותי... חח... סתאם.. הגזמתי..

YuGirlOh

New member
אל דאגה../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

אני שווה לפחות אלף משתמשים

Sheep From Hell

New member
חח..ואני קיוויתי שהפורום שלנו מתמלא

אני חברותית למי שמגיע ולרוב זה לא הרבה אנשים, ז"א אני לא אוהבת להתאמץ ולהיות חברותית לכולם, אני מעדיפה להיות מניאקית ולא נחמדה, זה הרבה יותר קל אבל אני התאמצתי והייתי חברותית במשך יומיים בלי הפסקה, טוב אולי חוץ מהמכשפופה שהייתה שם ששרה עד העונג הבא כאילו היא גומרת, זה היה כבר גבול שלא הייתי מסוגלת לעבור...:) חחחח וגיליתי בזמן האחרון שאני באמת ממש חברותית!!!!! אנשים אפילו התחילו לדבר איתי סתם כי הם חשבו שאני נחמדה וזה...
GO ME!!

למעלה