סטודיו למשחק עם דיויד דוקובני

aerynsun

New member
סטודיו למשחק עם דיויד דוקובני

עכשיו בערוץ 8 וסף כל סוף הצלחתי לראות אותו! הוא כל כך חמוד ואינטלגנטי ורגיש הבחורצ'יק הזה. GOD אני מאוהבת בשנית
יש לו הבעה, דיבור ותנועות של אוטיסט קצת...חח אהבתי . מה אלוהים יגיד לך שתגיע אליו? - דיויד: מוווווווווולדר מה אתה רוצה שהוא יגיד לך? - דיויד: עשית טוב, השתמשת טוב במה שהיה לך.

orityemini

New member
כן, גם אני לקחתי את זה למקום הזה

כשהוא אמר את זה, הוא נשמע מלנכולי משהו... למרות שאני תמיד תפסתי אותו כאדם קצת יהיר, התשובה שלו הזאת הראתה אותו באור קצת שונה. מעניין איך הוא תופס את חייו והאם הוא מרגיש מוגשם על ידי המשחק, או שמא חסר לו משהו. ומעניין מתי ג'יליאן תשתתף בסטודיו הזה. לדעתי הזמינו אותה אבל היא בטח סירבה. לא מרגישה מוכנה מספיק.

משום מה תמיד תפסתי אותו כמנלכולי

לא יודעת למה, הוא תמיד נראה לי מהאנשים הקצת עצובים ושקטים למרות כל הרכילויות והמעשים שעשה ושמענו עליו.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif ברור, הוא משדר את זה

"אדם חושב" כמו ש(אולי) אומרים... וזה לא סותר שהוא קצת "יהיר" כמו שכתבה אורית, אבל זה בגבול התכונה הטובה אצלו לדעתי... הוא מנסה להיות שלם עם עצמו, אין בזה שום דבר רע, להיפך. ואגב באילו רכילויות ומעשים מדובר??

הדברים הרגילים

החליף חברות על ימין ועל שמאל, דרש העלאה בשכר, התייחס לג'יליאן בזלזול, דרש העברת הסט צילומים ללוס אנג'לס. ועוד ועוד. לי אישית לא משנה מה באמת קרה איך קרה ואם בכלל קרה. אני לא שופטת אנשים על פי סיפורים אלא על פי מבט אחד בהם. אבל כן, הפאפרצ'י לא ממש החמיאו לו, בראיונות הוא לפעמים יצא קצת שחצן, אני עדיין דלוקה עליו כמו ילדה קטנה.

eve6

New member
זה מזכיר לי פרק של סיינפלד

ג'ורג' יוצא עם בחורה שחושבת שהוא מאד משעשע. איליין וג'רי מצטרפים יום אחד לג'ורג' ולחברתו החדשה ב"דאבל דייט" - מה שגורם לג'ורג' לחשוש שחברתו תחשוב שג'רי יותר מצחיק ממנו, אז הוא מאלץ את ג'רי להפסיק להתבדח ולהיות מצחיק...בקיצור, ג'רי מתחזה למלנכולי ומדוכא - ובסופו של דבר חברתו החדשה של ג'ורג' נדלקת דווקא על ג'רי, כי הוא כזה טיפוס "אפל"...

1Shir

New member
אמנם ג'רי יותר מצחיק מג'ורג'

אבל לג'ורג' (כמו לקרמר וכמו לאיליין) יש את הקטע האישי שלו... וג'רי אף פעם לא יוכל להיות מצחיק בצורה שג'ורג' מצחיק בה... אז הוא לא היה צריך כ"כ לדאוג. אבל זה ג'ורג', אז ברור שהוא ידאג. טוב וג'רי בטח סתם הקצין את זה...

aerynsun

New member
בדיוק מה שחשבתי עליו

לאורך כל הראיון. הוא אכן מלנכולי משהו ושוב...יש לו דיבור של ילד קטן שמחפש חיזוק מהמנחה.

aerynsun

New member
ועוד משהו קטן

מה שכן יש לו יותר ביטחון לעמוד מול התקשורת לעומת ג'ילי שאם היא מרגישה לא נח היא לא תגיע לראיון או לסטודיו או כל דבר. דיויד לא יגיד 'לא'

Julia307

New member
מה עושים אם יש לי yes ?

אני ממש אשמח לראות את הראיון הזה. יש מצב שיש את זה ברשת ?

eve6

New member
יכול להיות שיש לי את זה מוקלט

(שיר בטח זוכרת יותר ממני אם יש לי את זה
) בכל אופן, אני אתחיל לחטט. אני רק צריכה תזכורת מדי פעם כי אני קשישה סנילית
, אז לא להתבייש לזמזם לי בפרטי...

1Shir

New member
לא יודעת אם לך יש את זה אבל לי בטוח

יש את זה! ראיון מדהים.

Julia307

New member
היי שיר

אם בהזדמנות יהיה מפגש פורום (אהמ אהמ), אז אולי באמת . מה שלומך אגב ללא קשר?

Gilliana

New member
במקרה "הכי גרוע"...

יהיה מפגש בחוה"מ פסח, בכנס "עולמות".

1Shir

New member
נקווה שהיא תבוא! ../images/Emo13.gif

מהכנס הקודם היא הבריזה...

Gilliana

New member
אולי אני מבהילה אותה ../images/Emo8.gif

אבל ברצינות עכשיו - בכיף, אני גם מקווה שהיא תבוא - No bad blood.

למעלה