סטודיו 10

ריטה 13

New member
סטודיו 10

אני רוצה להגיד תודה ! על הנושא של סטודיו 10!!!! אני אחת מאלה שנפלו בפח! אני ממש מאוכזבת !! אני שילמתי 119 שח! ולא תיארתי לעצמי שעובדים עליי! ואתמול כשראיתי את התוכנית אני הייתי בשוק!! אני הרגשתי כל כך מושפלת!! אז יש לי בקשה ושאלה... הבקשה: בבקשה תמשיכו לעקוב אחרי הנושא הקשור לסטודיו 10 !!! השאלה : האם יש מצב שאני מחזירה איכשהו את הכסף ששילמתי...! אני זועמת מכעס!!!!!! ואני מקווה שהם כולם יכנסו לכלא ... כי הם פושעים!! ועוד משהו קטן ...! אם אתה צריכים עזרה כלשהי כמו תחקירנית (שחקנית )* אז תפנו אלי .... ותודה מיוחדת לאמנון לוי המתוק!!!!@! :)

בחוזה הם כתבו .

שלא מבטיחים עבודה לאף אחד . אז הם עמדו בתנאים של החוזה . ואין מה לעשות . זה ניקרא עוקץ , הם לא הראשונים וגם לא האחרונים שצץ להם רעיון מבריק כזה לעסות כסף .

sHAi CoheN 2

New member
חברה...קצת פרטיםםם

מישהו יכול להביא לי עוד קצת פרטים על התוכנית שהייתה על סטודיו 10? אני לא ראיתי את התוכנית. ואני מת לדעת מה קרה!!!

מי שמאמין ללכלוך על סטודיו 10 טיפש.

עוד תראו שהסדרה המתבגרים תצא.... אמנון לוי אמר שבאו אלפי ילדים וזה לא נכון! באו רק אלף!!! כל סוכנות שמפנה לאודישנים לוקחת כסף!!! אני מעריך שהכל היה מטרה אחת גדולה להפיל את החברה סטודיו 10.. ואתם תראו שאמנון לוי לא יצליח

סטודיו 10

שלום רציתי לדעת איך אפשר להשיג קלטת עם התכנית האחרונה ששודרה, וספציפית עם הקטע על האודישנים. אם מישהו הקליט או אם אפשר להשיג עותק דרך צוות התכנית, אודה לתגובה.

לאמנון לוי חשוב חשוב חשוב מאוד מאוד

יש לי שאלה אליכם מערכת אמנון לוי? אני מאמין שכל מה שעשיתם לסטודיו 10 היה חלק ממטרה זדונית לחבל בפרוייקט שהולכת להעלות סטודיו 10 "המתבגרים". יש לי שאלה אלייך אמנון: לפני שנה וחצי ערך יהונתן קוניאק- ג'וני, רמת אביב ג', (ג'וני בטלעד)!! אודישנים וגווה למעלה מ1500 ש"ח מכל מתמודד. מעניין למה לא עשיתם כלום? אה נכון אתם מטלעד. מגעים של החברה היו בזמנו עם קשת ורשת.. אבל אתכם לא היו שום מגעים.. תחפשו להרוס לרמאים.. לו לחברות מתחילות עם כוח אדם חזק כמו סטודיו 10... עירית פרנק, אביחי הניג, כינרת טריפון רשף. מקווה שתענה לי על זה אמנון לוי היקר.

halemo

New member
פסק דין נגד חברת האודישנים

יום ראשון האחרון (29/08/2004) ניתן פסק דין של בית המשפט לתביעות קטנות בתל אביב נגד הנוכלים שהוצגו בתוכנית האחרונה שלוקחים 119 ש"ח על האודישנים. רצ"ב פסק הדין מאתר בתי המשפט.

למה אתה מטעה את הציבור

רייטינג זום הפקה 2002 בע"מ זו החברה שאתם תובעים.. לא את סטודיו 10 המקסימים מה אתה טיפש?

למעלה