"סטודיו 60" מתבררת כמציאה גדולה

gadgad0

New member
"סטודיו 60" מתבררת כמציאה גדולה

תסריט מבריק, דיאלוגים שנונים במיוחד, הופעות קומיות טובות של מתיו פרי, בראדלי ויטפורד, סטיבן וובר (כג'ק רודולף) ובמיוחד אמנדה פיט כג'ורדן מקדיר, בתפקיד שמעניק לה במה להצגת מלוא כשרונה הקומי לצד הנתונים הגופניים המופלאים בהם חנן אותה הטבע. גם "גיבורים" ו"רוק 30" מתגלות כמקור הנאה לא קטן. "גיבורים" בגלל העלילה המתפתלת מעוטת-הנפילות, הדוהרת קדימה ואינה מרפה לרגע. "רוק 30" בעיקר בגלל אלק בולדווין שמגיש בה תפקיד קומי ענק (וגם בגלל טרייסי ג'ורדן במיטבו המטורלל). לעומת זאת, "שארק" מתגלה כסדרה נוסחתית בינונית שהסיבה היחידה לצפות בה היא ג'יימס וודס, שמזכיר (מעט מדי) רגעים גדולים בעברו הקולנועי המפואר. "מחשבות פליליות" לעומת זאת חורגת מעט מהנוסחתיות המאפיינת סדרות מתח אמריקאיות מסוגה, ומנדי פטנקין (שחקן דרמטי וקומי משובח ביותר בדרך-כלל) מסתובב שם כל העת עם הבעה תמידית של "My name is Inigo Montoya. You killed my father - prepare to die".

gilriv

New member
תראה ביחוד את מתיו פרי

כשחקן רציני והוא מביא כמה דיאלוגים קומיים < ביחוד הוא הסידרה טובה רק בגללו , כל הסידרה אבל באמת משעממת

gadgad0

New member
מה משעמם? ואם הייתי אומר לך שאמנדה פיט

מתפשטת בפרק הבא, ישר היית רץ לראות, אה?

gilriv

New member
אם היא היתה מראה מחשוב אז כן

>אבל אמנדה פיט אני זוכר אותה עוד מג'יל וג'ל {הסידרת הנעורים הישנה היא עוד יפה ומאוד זוהרת וגם בגללה אני רציתי לראות הזה "אבל לא קשור אין מה לראות -עד שיביאו שחקנים אורחים ומפורסמים לשמם אני רואה שאני תופס הזה ..אבל זה לא כדי לעקוב ראיתי כבר את הקולגה של ברדלי {הדוברת הבית הלבן > ואת

gadgad0

New member
"מחשוב" זה "מחשוף" במבטא ערבי?

מה, גילריב, אתה רוצה שאני אזעיק את השומר שעומד פה בכניסה של תפוז שיחפש לך טוב-טוב בתיק, יעביר עליך את המגנומטר, ימשש אותך מכל הכיוונים וישאל בסוף למה יש לך בליטה במכנסיים (תשקר - תגיד שזה הפלאפון!). בסוף עוד יתברר שהשם האמיתי שלך זה "גילריף" בכלל.

לגבי הסדרות :

סטודיו60 -צפיתי רק בפרק הראשון וניכר היה שזו סדרה טובה, פספסתי את הרצף של הפרקים ו-ויתרתי על סבב השידורים הנוכחי. אחכה לשידורים החוזרים. רוק30 -לא תמיד מצחיקה אך מהנה לצפיה,לא רק בזכות בולדווין ומורגן המשובחים אלא גם בזכות טינה פיי שהופתעתי לגלות את יכולות המשחק שלה..חשבתי שהיא סתם צנון- וטעיתי. שארק- ויתרתי מראש כי לא מעניין אותי,אולי בעתיד.. גיבורים- הפקה מושקעת מאוד, די מסקרן אך יש נפילות, קודם כל צילומי הזוועה של גופות מרוטשות שמאוד מיותרים,יש מספיק מתח בעלילה וכל קלוז אפ כזה ממש מגוחך ועלוב. בנוסף העלילה והדמויות בסדרה יותר מידי נוטות לכיוון המדע בדיוני ויש הרגשה של סדרת קומיקס-מד"ב זולה עד לרגע שבו נמאס ואני מעביר ערוץ.

gadgad0

New member
שיר של ג'ולייט לואיס בשם "Born Bad"

מהפסקול של הסרט "רוצחים מלידה".

למעלה