סטודיו B-מדריכי פ.מזרן

shkafkuf1

New member
סטודיו B-מדריכי פ.מזרן ../images/Emo201.gif

|אני מדריכת ספינינג וח.כושר ונמצאת בהתלבטות - נרשמתי לוינגייט (מדריכי חיזוק ועיצוב), אך הרבה מדריכים אמרו לי שאני מספיק חזקה בתחום, כדי להכנס לסטודיו ולהדריך בכל נושא העיצוב (מה שנכון). חיפשתי ערך מוסף. ניסים זוארץ המליץ על פילאטיס ובסטודיו B. מישהו/מישהי למד/ה שם? צאלה תמיר? אפשר לקבל המלצות, או לא המלצות?... חשבתי על מנטבר, אך מכיוון שאני מנהלת משרד בבוקר ומדריכה גם בערב, אין קורס עם שעות שמתאימות לי. ובכלל, הרבה לא בעדה כ"כ... תודה.

קורס פילאטיס בסטודיו B

היי שמי רויטל סיוון אני מדריכת פילאטיס מזרון ומכשירים, ואני למדתי בסטודיו B , למיטב ידיעתי את קורס המזרן מלמדת מייקלי ואני ממליצה עליה בחום גם כמורה למדריכות וגם כמדריכה למתאמנים, בכלל סטודיוB הוא "בית" מצוין לפילאטיס הצוות המקצועי הוא מן הטובים הקיימים בשוק, אז קבלי את המלצתי החמה. למיטב ידיעתי צאלה תמיר (שגם היא מצוינת)מלמדת את הקורס מכשירים שזה שלב ב' בלימודי פילאטיס אם בכלל... שיהיה בהצלחה רויטל

קורס מדריכי פילאטיס

אין בעד מה אנ י חייבת לציין כי תחום הפילאטיס הוא תחום שלעולם לא מפסיקים ללמוד בו ואני גם ממליצה לך גם על "דניאלה מלאך" בשיטת סטוס אשר שם עשיתי השתלמיות ולמדתי לא מעט... שיהיה לך בראש...

shkafkuf1

New member
עוד שאלונת אליך...

אם כבר מדברים על שיטות שונות... האם קיים פילאטיס דינמי ? אני אדם מאוד אקטיבי וקופצני (לא היפראקטיבית...), לכן תמיד היה לי קשה עם האיטיות המסויימת בשיעורי פילאטיס. היה לי מן חלום כזה, לעשות פילאטיס קצת יותר דינמי, לא לצלילי טארנס...אבל משהו שונה. ברור לי שלשיטת הפילאטיס יש קצב משלו לכל מתאמן, ובטח אלמד זאת, אבל...האם קיים? (כמו שיש יוגה שהיא דינמית הרבה יותר מן היוגה הקלאסית, הבסיסית).

תשובה..

אני אישית לא מכירה פילאטיס שבהגדרתו נקרא פילאטיס דינמי אבל לדעתי שיעור פילאטיס הינו שיעור שמפעיל הרבה הן את המחשבה והדיוק בכל תרגיל והן את כל השרירים בגוף לעשות פילאטיס נכון ומדיוק צריך להיות מאוד דינמיים הן במחשבה והן בפיזיות זהו סוג אימון שאולי לוקח זמן להפנימו אבל הוא חכם ופועל והאיטיות לא מורגשת אני מזמינה אותך, לבוא לשיעור מזרון אצלי בסטדיו ברוטשליד אולי תקבלי החלטה לגבי הקורס.... רויטל 054-2475118

טלי93

New member
קורס מדריכים

הי shkafkuf- ראיתי את ההודעה שלך ורציתי להמליץ לך גם על ביהס של דרור רז- אז אם מעניין צרי קשר-5177800

למעלה