סטודנטים/יות לסיפרות עברית...

סטודנטים/יות לסיפרות עברית...

השתתפות בפורום, כיף גדול בשבילי, אבל מציק לי, שהעברית שלי לא מספיק טובה. לכן, היתי רוצה לשפר את מצבי, בעזרת סטודנט/ית לספרות עברית, כמובן בתשלום. בבקשה, תתקשרו למייל, הרשום בדף אישי. מודה לכם, מראש: אווה

קודם כל, לנו זה לא מפריע בכלל ../images/Emo140.gif

וחוץ מזה, מניסיוני, הדבר הטוב ביותר הוא לקרוא המון ספרים, מאמרים, כתבות וכו´ בעיברית. לא נראה לי שאת צריכה מורה לספרות ברמה שלך, אלא רק ליטוש קל, ולכן, ספרים בעיברית יכולים להיות פתרון טוב. למשל, את יכולה לקרוא ספר שקראת בשפת האם שלך - בעיברית. כך תוכלי לוודא שאת מבינה את כל המשמעויות, ותורידי מעצמך את הלחץ של אי ההבנה. כמובן, תבחרי ספר שאת נורא אוהבת...

תודה יעל. אבל על יד כל הדברים, אני

צריכה "מדריך" לשיפור העיברית, בכתיבה. כי את יודעת, אצלי פחות מ-100% , כישלון. עדיין לא הפריע כל כך, אבל עכשיו, ממש מציק לי...

סקיפר1

New member
קודם כל לסמן../images/Emo32.gif כדי שיידעו שהנושא

לא שייך לפורום שיפוץ ובניה (off topic). דבר שני קראתי כמעט כל מה שכתבת. אין לך שום בעיית ניסוח ואם אני קורא מה שכתבת במבטא צרפתי מצאתי, באמת, שאני קורא מהר ומבין הכל. הבעיה היחידה היא כנראה של עולה חדש שלא למד בישראל. בחלק מהמילים סדר האותיות מתחלף ופה אני מסכים שקריאה ושינון יכולים לעזור. אולי אפשר למצוא פתרון באחת מהתאחדויות העולים אני מכיר רק את ESRA ברעננה אבל בוודאי יש עוד. בהצלחה, רון

בפורום הזה, כבר חודש סובלים ...

משגיאות הכתיב שלי - זה הקשר. מודה לך את העצותך,בכל זאת הייתי לשפר את העיברית שלי עם צבר, וסטודנט, כי יודעת היתב, כמה קשה עובדים בשביל קצת כסף, וללמד, בכל זאת יותר טוב, מאשר למלצר...

vhp

New member
היי

לפני מספר שבועות עשיתי מעשה שלא יסלח והערתי לך. אבל זה רק משום שאני די מבסוט ממך שאת פותחת בפני כולם את ידיעותייך. (מה שאני לא עושה. . . .) הפתרון אינו עולה כסף. פשוט מאד לקרא המון מאמרים וספרות עברית. זה יעזור לך לנסח, להתבטא (לא שיש לך בעיה עם זה) להגות ולכתוב נכון את המלים והמשפטים. אל תמהרי להעסיק אחרים בשביל ללמוד לתקן את מה שהחסרת בגלל היותך עולה חדשה !!!

תודה לך, אבל אני עקשנית ידועה, לכן

זה הזמן להתקדם, מה שלא עשיתי בצורה מסודרת קודם. לא מתכוונת שיעורי עיברית רגילים, אלא, דרך הכתיבה שלי, לעבור על כל משפט, לתקן, ולהבין מה לא הייה נכון בעיברית. מרגישה בטן מלאה להגיד דברים, והדרך, השפה שלי, לא מתאימה לתוכן, ואז זה לא תופס... ואני לא יכולה לסבול את עצמי... נכון, נורה כעב לי, שירדת עלי, אבל מצד שני, עזר להחליט, להתקדם. אני קוראת 95% בעברית, גם ספרות, אבל יש בעייה ביסודות, אז מה שלא תעשה, זה לא נופל למקום הנכון. יכולה לעזר בבני משפחתי, אבל אני לא בנויה ל"טובות", מעדיפה לשלם עבור עבודה, המקדם אותי, ואני מחליטה מתי,וכמה זמן אני צריכה להשקיע בעיניין. בכל אופן, מודה לך, מה שכתבתה... (עוד רגע הקבלן שלנו ישאל, מה זה שייך, לפורום הזה?) אבל לדעתי, האנושיות שייך לכל פורום... והפורום הזה ממש טובה בזה.

למעלה