סטודנטים למען צדק חברתי

amitk80

New member
סטודנטים למען צדק חברתי

בתאריכים 26 ו 27 בנובמבר הולך להתקיים הפנינג גדול שימשך יומים באיזור הדשא באוניברסיטה שיעסוק בנושאים חברתיים. על הפרק: מאבק עובדות קופי טו גו (שזכה להצלחה אדירה הודות למאבק גם של הקבוצה) והתאגדות עובדים, המאבק על החינוך ותקציב 2008 וחוק ההסדרים. למי שהיה בהפנינג שנה שעברה אז הולכים להיות מעגלי דיון בדשא ואני משער שתהיה גם איזו הרצאה או שניים. פרטים מלאים על אופי התוכנית ימסרו בהמשך. הקבוצה "סטודנטים למען צדק חברתי" הוקמה שנה שעברה (דרך סטודנטים מהחוג לסוציולוגיה שמאז זה כבר התרחב) ומטרתה להציב בראש סדר העדיפויות את נושא החברה והצדק שלצערי נפגע רבות בשנים האחרונות. הקבוצה לקחה חלק במאבק האחרון של עובדות קופי טו גו על ידי הבעת סולידריות במשמרות מחאה באוניברסיטה, ניסיון לשפר את תנאיהם של עובדי הקבלן באוניברסיטה, לקיחת חלק בזמן מאבק הסטודנטים (שמבחינת הקבוצה הוא לא רק להורדת שכר הלימוד אלא שיפור החינוך בכלליות והנושאים עוד מגוונים). מי שרוצה לבוא ולהשפיע מוזמן לפנות אלי אישית (אני פעיל בקבוצה הזאת). תזכרו רק אם נלך הרבה ביחד נוכל לנסות ולשנות קצת את המציאות ותאמינו לי שאפשר לשנות. יום טוב, עמית

למעלה