סטודנטים לעיצוב מוצר.

Shles Des

New member
סטודנטים לעיצוב מוצר.

סטודנטים יקרים, אני רוצה להתייעץ איתכם במגוון רחב מאד של נושאים כגון: 1. האם ניתן לעבוד בשנה הראשונה? 2. אם אני מתחיל בחולון איפה כדאי לי לשכור דירה? חולון? תל-אביב? ראשון? בת ים? 3. איזה דבר חכם או חשוב אני צריך לדעת לדעתכם? 4. מישהו מכיר דירות להשכרה או אנשים שמחפשים שותפים? 5. תודה :)

אנ יאנסה לעזור קצת....

1. תמיד ניתן לעבוד. אבל זה תמיד בא על חשבון משהו. הלימודים כל כך עמוסים, גם בשנה הראשונה, ובעיקר החל מהשניה - שעבודה תבוא על חשבון משהו אחר (שינה/בת זוג/ציונים). כל אחד והשיקולים שלו. 2. זה ממש תלוי בך... אין ספק שהכי נוח בחולון בקרבת המכון. אין כמו לעבוד בבית, ולקפוץ לסדנא, ולחזור הביתה לאכול ושוב סדנא וכו'... החיים שלך הולכים להיות סובבים סביב הלימודים והסדנא. קרבה לבית במרחק הליכה מוסיפה קצת שפיות. זה מנסיון. שנה ראשונה גרתי במרחק 15 דקות נסיעה מחולון, ואח"כ עברתי למרחק 2 דקות הליכה מהמכון. זה שיפור משמעותי. לעומת זאת, מי שלא יכול בלי ת"א בשביל להשאר שפוי גר בת"א... בראשון ובת-ים אתה לא נהנה לא מקרבה ולא מחיי ת"א... והיום המחירים גם לא שונים מחולון כל כך... 3. כלום. תתכונן לעבוד קשה ולהנות. כל מה שתצטרך לדעת כבר תדע... 4. סורי... לא מכיר. אני מצאתי בעזרת עבודה קשה מול יד2, והליכה להמון דירות... 5. על לא דבר.... בהצלחה!

גש למכון, יש שם לוח רלוונטי- כולל שותפים.

אידיאלי לשכור בחולון שיהיה קרוב.

למעלה