סטודנטים?

haniela17

New member
סטודנטים?

שלום לכולם! האם יש פה סטודנטים לרפואה סינית או נטורופתיה? לא מצליחה להחליט היכן ללמוד.. הרבה מכללות ומעט מאד מידע אמיתי.. אין כל כך את מי לשאול לצערי אשמח לכל פיסת מידע שתוכלו לחלוק עימי פה או במסרים תודה רבה ! יום מקסים, חניאלה.

RanLoel

New member
לימודים

שלום חניאלה, לא הצלחתי להבין מדבריך אם ההתלבטות הינה בין רפואה סינית לנטורופתיה או בין המכללות השונות. אנחנו פה בפורום פחות עוסקים בנטורופתיה. בכל הנוגע לרפואה סינית, המטפלים פה כולם היו סטודנטים בעברם ואני בטוח שישמחו להמליץ בפנייך על מכללות שונות ללימודי רפואה סינית. בהצלחה, רן

haniela17

New member
מכללות.

95% שאני אלמד נטורופתיה. למרות שגם דיקור מאד הייתי רוצה ללמוד, פשוט המסלול של הסינים פחות מדבר אליי. בכל מקרה בין אם למדת מסלול אחד או השני אשמח לחוות דעת כל המכללה כמה מקצועית כמה מוכרת כמה כדאי ללמוד בה.

RanLoel

New member
לימודי נטורופתיה

אם ההחלטה היא לימודי נטורופתיה אז זהו אינו הפורום הנכון. זה ברור לך. באופן כללי אני יכול לומר שבנוגע למכללות לכל בוגר יש דעה מגובשת. אפשר וכדאי להקשיב לדעות של אחרים אבל הדעה החשובה היחידה היא דעתך שלך. עשי סיבוב בין המכללות, התייעצי עם מורים ועם סטודנטים ותראי איך את מרגישה. החוויה האישית שלך תכוון אותך יותר טוב מכולנו. ואם בכל זאת מעוניינת להמשיך ולהתלבט, אני מצרף את הרשומה של יעל בנושא. בהצלחה, רן

מכללות

שלום, היו לי אותן דילמות כמו שלך. פשוט ביקשתי מכל המכללות שישלחו לי את החומר שלהן ואז הלכתי פיזית לכל מה שנראה לי רלוונטי. אני סטודנטית לרפואה סינית ומטפלת בשיאצו. למדתי ביותר ממכללה אחת. אשמח לעזור. תוכלי ליצור קשר במייל/פרטי/פלאפון

למעלה