סטודנטית לעיצוב

ef243

New member
סטודנטית לעיצוב

שלום חברים אני סטודנטית לעיצוב תעשייתי ויש לי פרוייקט הקשור בעוגות אז אני מממש ממש אודה לכם אם תוכלו לענות לי בקצרה על כמה שאלות
רציתי לדעת האם יש למישהו מכם פורס לעוגה שפורס את כל העוגה בבת אחת (כמו מה שבתמונה)
אם כן, אני אשמח לדעת את דעתכם עליו - האם הוא עובד, מספיק טוב או לא, האם יש משהו שהייתם משפרים במוצר הזה?
לאלו מכם שאין את המוצר - הייתם רוצים מוצר כזה או לא? אם לא אז למה ואם הייתם יכולים לשחק בגדלים של הפרוסות (כי חלק רוצים פרוסה קטנה) זה היה עדיף?

עונה:

אין לי את המוצר שבתמונה, פורס עוגה.
אני מעדיפה לשחק עם הגדלים של פרוסת העוגה בזמן החיתוך, יש כאלה שמעדיפים פרוסה מאוד מאוד דקה, יש כאלה שחזירים ורוצים יותר גדול.
למעשה רוב העוגות שלי הן בכלל מרובעות, בגלל שיותר נוח לחתוך בצורת קוביות ולאכול.
לא הייתי קונה את המוצר הביתה.

bali

New member
מנהל
גם אני עונה

אין לי מכשיר כזה לפריסת עוגות.
באופן אידאלי עדיף בעיניי שיהיה אפשר לשחק עם גודל הפרוסות.
עוד דבר שצריך לשים לב אליו - התמונה היא של מכשיר שהוא כמו רינג גדול, אבל כדי שיהיה יותר קל להשתמש בו, לדעתי חובה שיהיו לו ידיות לאחיזה בצדדים או משהו דומה. אחרת לא ברור לי איך משתמשים במכשיר מבלי להתלכלך וגם לחרב את העוגה עצמה בדפנות.

brunezit

New member
גם עונה

לי אין כזה ואני בהחלט הייתי קונה. כמובן שעדיף אם אפשר לשחק עם הגדלים של העוגה אבל זה בקטנה כי אפשר לחתוך חתיכה אחת לשניים, הבעיה שלי היא דווקא העיגול באמצע, זה פשוט לא מתאים. הרי זו חתיכה שכנראה תלך לפח כי מי ירצה עיגול קטנטן של עוגה?
אבל באמת רעיון נחמד וכן לשים לב לתגובה שנאמרה על הידיות.
בהצלחה!

revavonet

New member
בטוח שזה פורס ולא רינג לאפיה???

כי לי יש מכשיר דומה שרק מסמן את העוגה לחיתוך, והוא דו צדדי.
יש בו 12/8 פרוסות.(http://www.suchef.co.il/אפיה/כלים-לאפיה-וקונדיטוריה-1/עזרים-לאפיה/מסמן-עוגה-14-16-פרוסות.html)
יש אחרים עם מידות שונות.
קשה מאוד לפרוס עוגה במכשיר כזה מבלי להרוס אותה לחלוטין.
לי זה נראה רינג לאפית פרוסות שוות (בהנחה שהוא עשוי מתכת)
זה הכי קרוב למה שרציתי להראות לך (http://www.b-m.co.il/htmls/PopupProd.aspx?C0=13738)
ולא הייתי קונה משהו כזה.
גם מסמן עוגות מיותר, יותר מתאים לבתי קפה שצריכים לפרוס פרוסות שוות מעוגות

ef243

New member
לא בטוח, אבל המסר היה די ברור

יש הרבה סוגים של פורסי עוגה ומסמנים..
בכל אופן תתודה רבה לעזרה של כולן!

למעלה