סטודנטית לשיווק

shirly d

New member
סטודנטית לשיווק

חברים יקרים זהו לא ספאם... אנחנו סטודנטים למנהל עסקים ובמסגרת קורס גמר הקמנו חברה פקטיבית...על ניהולה אנו נשפטות ומקבלות ציון כחלק מפרסום החברה משכללים לייקים בפייסבוק נשמח אם תוכלו לתמוך בנו ולעשות לנו לייק...מבטיחות לא להציק.. הכל למען אנשי עסקים לעתיד:) בברכה DEL-CAMPO ושירלי http://www.facebook.com/DelCampoA5RupinBusinessGame#! תעתיקו את הלינק לשורת האינטרנט וזה ימצא אותנו

shirly d

New member
קראתי והפנמתי

אני מסכימה לחלוטין שזוהי אינה בדרך אך מה שלמדתי ב3 שנים באקדמיה זה שאין בהכרח קשר בין החומר הנלמד לפרקטיקה... לכן אני מנסה לעשות את הנדרש ולהשיג את הלייקים, למדתי שלהלחם במערכת רק יגזול ממני כוח והשינוי יגיע רק בשנים לאחר מכן כרגע עליי להתמודד עם המטלות שהוטלו עליי...ולבצע אותן בצורה הטובה ביותר.. למרות הדיעות החלוקות אשמח לקבל ממכם לייקים ואני מבטיחה שבעתיד כאשר אגיע ל"עולם האמיתי" אפעל בצורה שונה הצעות עבודה יתקבלו בברכה... בתודה מראש.. שירלי דים http://www.facebook.com/DelCampoA5RupinBusinessGame

shirly d

New member
מסכימה לחלוטין

מסכימה לחלוטין אך לצערי הפרמטרים של הציון עד כמה שניסיתי להשפיע עליהם לא בידיי... לכן אני מאוד אשמח לתמיכה שלכם למרות ההתנגדות העקרונית

חשיבה אקאדמית היא חשיבה ביקורתית

תחשבי על זה. בשביל זה את באה לאקדמיה. לא בשביל לעשות דברים כמו תוכי. בהצלחה

shirly d

New member
אם רק הייתי בטוחה בכך

חשיבה אקדמאית אמנם היא חשיבה ביקורתית אך לצערי לא כל המרצים מעודדים לשיבה כזו כנגדם חשיבתי הביקורתית הועילה לי אך באותה המידה גם פגעה בי במהלך התואר ולעיתים יש להיות חכמים ולא להיות צודקים ובמקרה הזה אשר 4 נקודות זכות תלויות על הפרק אני בוחרת להיות חכמה הואיל והצדק יוביל לציון נמוך ולא יותר מזה. לכן לפחות בתואר הראשון עליי לעיתים להתנהל כמו תוכי... הלוואי ובאמת כל המרצים היו מעודדים חשיבה שכזו אך לא כך המצב..ויש להסתגל להכל... התואר לא מלמד רק אקדמיה אלא גם הסתגלות לארגונים והתנהלות שאתה לאו דווקא מסכים איתה אני חושבת שיש להלחם בחזיתות העקרוניות יותר (בעיני) ובאחרות לוותר על מנת לשים את הדגש על העקרוניות. תודה על תשומת הלב והתגובות, איני רואה זאת כמובן מאליו שיהיה המשך שבוע טוב שירלי

shirly d

New member
המון תודה ושאלה נוספת

מה המקום הטוב ביותר לחפש עבודה בתחום השיווק? אני מסיימת תואר במנהל עסקים התמחות בשיווק בהצטיינות יתרה אשמח להמלצות...

הייתי אומרת alljobs אבל אני מניחה

שלא לזה התכוונת. יש לי שתי המלצות עבורך: 1. העבודה הראשונה שתקחי תהיה זאת שתקבע את המסלול שלך בחיים: ריטייל או היי טק. תחשבי מה מושך אותך יותר. קשה מאד לעבור מתחום אחד לשני אחרי שיש לך ברזומה ניסיון באחד מהם. 2. תמיד טוב להתחיל בחברה גדולה בעלת שם ידוע. אחרי שעבדת ב: סלקום / שטראוס / אמדוקס וכד' - יקבלו אותך לכל מקום בזרועות פתוחות, הרבה יותר מאשר אם תתחילי בחברה אנונימית. המון הצלחה!!!

למעלה