סטודנט לחוץ... (מיועד לכל מי שטס ועומד לטוס)

eran 83

New member
סטודנט לחוץ... (מיועד לכל מי שטס ועומד לטוס)

אנחנו שני סטודנטים בני 24 שטסים בופ"ש הזה לאיה נאפה לשבוע.. ואנחנו די לחוצים.. קבענו את הטיסה לסוף אוגוסט כדי שכל הצעירים הישראלים (17-20) יחזרו מחופשת הלימודים ואני מבין שזה לא המצב... אז בבקשה, כל מי שהיה שאיה נאפה או מתכוון לטוס שירגיע אותי.. ויגיד לי שהחבר'ה הצעירים חוזרים למסגרת שלהם בתחילת החודש.. יותר מזאת, אנחנו טסים לאנטיאה ואני מבין מהפורום הזה שהמלון מפוצץ ישראלים ויש חלוקה לישראלים ואירופאים.. זה נכון? וה"חלוקה לבריכות"? ומה לגבי הסלקציה במועדונים? לכל מי שיש פידבק / תשובות לתת לי .. אשמח לקבל.. גם מחבר'ה בגיל שלנו שהיו או מתכוונים לטוס..

לורי237

New member
סטודנט לחוץ..

בתאריכים שלכם יש עדיין צעירים (חלק אפילו חברים שלי..) נאפה לא מתרוקנת בתאריך הזה כי אני שמעתי על מה שנוסעים עכשיו. אבל ממה יש לך להיות לחוץ? אם לא בא לך להתערבב איתם אל תתערבב...אתה היחיד שמפסיד. וכן, אנטאה מחולק לשני אגפים אירופאים וישראלים..ומן הסתם האגף של הישראלים הוא רק ישראלים ויש הרבה כאלה..ולפי דעתי זה כיף.. וחלוקה של בריכות אין בעיקרון..מזאת בתכלס החלוקה הזאת יש בריכה באגף של הישראלים שהיא ממש מגעילה ומעפנה לעומת הבריכה באגף האירופאים..אני אישית לא ממצליצה להיכנס אליה אלא רק לבריכה בצד של האירופאים..ששם בבריכה הרבה יותר כיף. סלקציה במועדונים אין..רק נגיד במועדון כמו הקאסל..תתחילו לדבר בעברית ותתגאו בזה וכל זה אז אל תצפו שיכניסו אותכם..אנחנו נכנסו בלי שום בעיה פשוט לא דיברנו עברית. זהו..תהנה..

אז ככה

גם אנחנו טסים. ממה שהבנתי, עדיין מפוצץ בישראלים הצעירים. במיוחד בשבוע הקרוב שנחשב ל"הזדמנות האחרונה" עבור החבר'ה שסיימו י"א ואוטוטו חוזרים ללמוד. מה גם שהרוב באים לטיול טרום צבא, ככה שאין להם מוסד בית ספרי לחזור אליו ב-1 בספטמבר. אנטיאה אכן מחולק לשני אגפים, האגף הפחות איכותי שמוקצה לישראלים, את האזור לא מנקים בקביעות ויחסית נחשב למוזנך לעומת האזור האירופאי ששם מאוד מטופח, תמיד נקי והדבר נועד כדי לתת יחס חם ל"ישראלים הבעייתיים". לגבי סלקציה במועדונים.. יש מספר מועדונים, ביניהם המועדון הנחשב ביותר- "הקאסל" שלא נותנים לישראלים להכנס. בעיקרון אתם צריכים לגבש לעצמכם זהות אירופאית כלשהי ובטח ובטח שלא לדבר עברית בתור במשך כמה דקות ואז לנסות ולהכנס בלי שיעשו לכם בעיות

noa8989

New member
לגבי האנטאה

נכון, לישראלים הקצו את החלק המוזנח אבל זה לא כ"כ משנה. המלון עצמו סבבה יש אווירה כיפית של ישראלים, החדרים סבירים ביותר בשביל מלון דירות ואפילו כל יום מנקים לך את החשר [חוץ מיום ראשון] הוא דקה מהסקוור ושנייה ממקדונלדס.. הבריכה באגף הישראלים לא מומלצת בייחוד כי לפעמים יש שם כיסאות וכל מיני חפצים בתו הבריכה..פשוט ללכת איפה שהקלה הראשית ולהיכנס לבריכה שנייה שם שהיא באמת כיפית ויש שם גם בר ליד..

erezn20

New member
.............

אני בן 23 ואני כנראה יבוא מחר לנאפה.. אין לך מה לדאוג אם אתה בא בראש להנות אתה תהנה.... אתה לא צריך יותר מידי לדאוג אם תדאג אז לא תהנה

למעלה