סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים - מנהל בחברת תקשורת

רומאו193

New member
סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים - מנהל בחברת תקשורת

אהלן. אני מאוד מתעניין לגבי הגירה לקנדה. אני כיום סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים במכללה בארץ ובמקביל עובד כמנהל בשירות לקוחות של חברת תקשורת גדולה בארץ. רציתי לברר האם לאחר סיום הלימודים בעוד יש לי ניסיון תעסוקתי של כ-4-5 שנים האם תהיה לי אפשרות למצא עבודה בקנדה במקצוע שלי או במקצוע ניהולי יחסית בקלות. אני יודע שלמהנדסים ולמתכנתים זה קל למצא עבודה ואני מעוניין לדעת האם הדבר יהיה אפשרי גם עבורי. אני לא מעוניין לעבוד בעבודות מסוג "עגלות בקניונים". תודה על התשובות

Astroo

New member
למה שיקבלו מהגר טרי ישר לתפקיד ניהולי?

בד"כ יעדיפו קנדים מלידה או לפחות מהגרים ותיקים לתפקידים כאלה.

רומאו193

New member
כמובן שלא חיפשתי להיות סמנכ"ל ישר.

מה שאני שואל זה למעשה האם יש עבודה בתחום בו אני עוסק. הניסיון התעסוקתי שלי בטוח יכול להועיל. האם ישראלים המושרשים היטב בקנדה עוזרים לישראלים במציאת עבודה ? האם התואר שלי הוא בעייתי מבחינת מציאת עבודה?

רומאו193

New member
כן ../images/Emo13.gif

אני לא מתכוון להגר מחר לקנדה, אני סתם שואל מתוך סקרנות כיוון שאני שואף בעתיד לעבורץ

תלתל11

New member
אוקיייייי........

פשוט, בתור מי שמחפש תפקיד ניהולי, הייתי חושבת שתדע לקרוא מפה (ולגלות שאוטווה היא עיר ולא מדינה) ולעשות חיפוש בסיסי בגוגל. אבל בהצלחה בכל אופן.....

almo81

New member
קנדה קשה בנושא הזה.

יש עבודה - והקנדים יעריכו גם את ההשכלה שלך וגם את הנסיון. תנסה לחפש ב-www.workopolis.com או ב-www.cncglobal.com אבל לא סביר שתמצא עבודה ניהולית מפה - באופן כללי מעסיקים קנדיים (בניגוד למעסיקים אירופאיים) מאד לא מתלהבים לגייס מישהו מרחוק.

mikki01

New member
"יחסית בקלות"

לא סביר שתקבל תפקיד ניהולי כמהגר, יתרה מזה דרך חיפוש עבודה מהארץ ככלל יהיה לך קשה מאוד למצא עבודה כבוגר כלכלה מהארץ אבל שווה לנסות הסיכוי קלוש אבל קיים

למעלה