סטודנט לרפואה- איך כדי להתחיל תהליך הגירה

ronystav

New member
סטודנט לרפואה- איך כדי להתחיל תהליך הגירה

שלום לכולם אני סטודנט לרפואה שנה חמישית ואישתי שהינה עורכת דין, מעוניינים להתחיל תהליך הגירה ל-BC. אנחנו ממש חדשים בענין וטרם הספקנו ללמוד את הנושא ולכן נשמח לקבל כל הכוונה שהיא בנושא. אני מעונין לדעת האם כדי לי לנסות לקבל ויזת סטודנט ולסיים את לימודי בקנדה, האם זה יכול לתרום לי בהמשך לכל תהליך ההגירה או האם כדי לי להמתין עד סוף הלימודים ורק אז לנסות להתקבל להתמחות שם? כמו כן אשמח לקבל כל מידע שיכול לתת לי הכוונה ומידע לגבי רופאים בקנדה. תודה

ronystav

New member
לא כ"כ הבנתי את השאלה... יש סיבה שלא BC?

ביקרנו וביררנו. מאד מאד אהבנו. מזג אוויר. אבל כלום לא סגור. כמו שאמרתי אנחנו בשלב ראשוני מאד של הבירור ונשמח להמלצות אחרות.

EB2

New member
לרוני סתיו

רצוי מאד שתבוא ללמוד ולסיים כאן כך שתוכל באופן אוטומטי להמשיך לעשות סטג'. כיום כל רופא שמגיע לקנדה הוא בבעיה גדולה מאד למצוא מקום לעשות סטג' ולצערם הגדול הרבה רופאים בוונקובר הם נהגי מוניות. אל תחשוב פעמיים סע ולמד. לגבי אשתך גם לה תהיה בעיה היא לא תוכל לעבוד כעת ללא רשיון קנדי ולכן היא תצטרך ללמוד מהתחלה ולעבור בחינות רבות עד לקבלת הרשיון. הרבה מעורכי הדין ממשיכים לתואר שני וזה מקנה להם גישה לקבלת רשיון.

ronystav

New member
תודה ואם כבר פתחנו את נושא הרפואה...

למה שאצטרך לעשות שם סטאז' אם אני מגיע כרופא? האם יש דרישה כזאת בקנדה מכל רופא שרוצה לעסוק ברפואה בקנדה? האם תוכל לתאר את תהליך הקבלה להמשך לימודים (לעזוב באמצע את הארץ ולהמשיך מהאמצע בקנדה)? האם הלימודים שם משפיעים על סיכויי להישאר שם לאחר שאסיים (שמעתי שאתה מתחייב לעזוב חזרה לארצך בתום הלימודים ושלא לחפש התמחות בקנדה)?

למעלה