סטוץ

סטוץ

אז לאחר שיחה ביני לבין חברה
קצת מנסות להבין את המוח הגברי

הבחור מכיר בחורה, יוצא איתה פעם פעמיים, ואז הערב מסתיים בסקס. לא רק סקס אפילו שינה משותפת.
לפתע הבחור נעלם, כאילו בלעה אותו האדמה.
מה הסיבות לכך?
האם ברגע שבחור שוכב עם בחורה הוא מיצה את הקשר?

באמת מנסות להבין, למה אם בחור ובחורה שוכבים זה מוריד מין הבחורה וגורם לבחור להיעלם? זה ששני בני אדם בוגרים נמשכים זה לזה לא מוריד מאף אחד מהם.
האם ברגע שאתם הגברים שוכבים עם מישהי וסימנתם את ה-וי זה הזמן לעבור לבחורה הבאה?
אשמח אם תוכלו לגרום לנו לראות את המציאות באור טוב יותר

שטויות - מי שצריך ללכת ילך עם או בלי סקס

בפגישה הראשונה, השניה או העשירית ומי שצריך להישאר, ישאר באותם תנאים.
למען הגילוי הנאות אני נשואה לגבר ששכבתי איתו בדייט השני (אבל מי סופר).

כה זה שהלך לך זה לא אומר שזה ככה

בד"כ רצוי להימנע מסקס בדייטים הראשונים ולנסות להכיר יותר את הבן אדם מאשר את הגוף שלו..ברור שלכל כלל יוצא מן הכלל אבל אני מדברת על רוב.

האמת? רוב הזוגות שאני מכירה מקרוב

הם זוגות שהקשר בינהם התחיל בנסיבות דומות... (כולל שלי ושל בעלי...)

אוגלה

New member
כולל שלי ושל בעלי

XמXלה

New member
קישקוש. מי שילך אחרי סקס ילך בכל מקרה

ולא משנה באיזה דייט זה.
עם האקס שלי שיצאנו למעלה משנתיים שכבתי בדייט ראשון. לאחר זמן מה ששאלתי אותו על הנושא הוא אמר לי "מה אני ילד בן 16? מצאת חן בעיני, למה שירד לי ממך אחרי סקס? אני רוצה שוב"

juli89

New member
בהנחה והבחור לא אידיוט..

והם יצאו לדייט שני מסיבה מסויימת..
יכול להיות שהוא קצת נלחץ...?
ומצד שני, כמה זמן הוא לא עונה? נעלם לגמרי? או שאחרי יומיים של שקט הוא יוצר קשר?
יכול להיות שהוא סתם עסוק.

נשים נוטות לחשוב יותר מדי על דברים.. :\

juli89

New member
אז הוא אידיוט. או במילים אחרות..

יאללה נקסט!
:)

לא מבינה גברים..חח

אולי היא הייתה גרועה במיטה?

ואמר לעצמו "עם זאת אני יהיה בזוגיות?? או ואבוי"
וברח כל עוד נפשו בו.

יכול להיות גם מצב הפוך, שהוא פישל בגדול בסקס
והתבייש להראות את עצמו בבוקר.

בחלקים האחרונים בהודעה שלך רשמת דברים
שמכלילים את כולם ומעוותים תמציאות,
כך שמיותר להתייחס.
רק משו קטן, מי אמר שאחרי סקס חייבים להתחתן
או להיות בקשר רציני גם אם זה לא זה?

על בחור אחד

את מנסה להכליל על המח הגברי??

היו לי סטוצים שנעלמו, היו לי סטוצים שאני לא רציתי המשך והיו לי סטוצים שהפכו למערכת יחסים.
אני במערכת יחסים מזה שנתיים עם בחור שהיה סטוץ.

אייני

New member
ברצינות?

אין כאן שום קשר ל"מוח הגברי" או שום שטות אחרת.

כמו שיש נשים שבתקופות מסויימות (או אפילו באופן קבוע) מעוניינות נטו בסקס ולא במערכת יחסים - ככה יש גם גברים כאלה. כל עוד הם מבהירים שזה מה שהם רוצים, אין שום בעיה. אם הם משקרים שהם מעוניינים בזוגיות כדי להשיג סקס זאת באמת בעיה כבר.

לצערך, נפלת על אחד ששיקר. זה הכל. אין כאן מה להכליל או שום שטות אחרת, כי זה פשוט מה שספציפית התאים לאותו אחד. ההכללה היחידה שאני יכול לנסות להגיד כאן, (ואני אפילו לא בטוח אם היא נכונה, זה פשוט מה שאני רואה בסביבה שלי יותר), זה שלגברים יש נטייה גבוהה יותר לאותן תקופות. זהו.

מעבר לכך יש גם סיכוי שפשוט הדייט היה גרוע או שהוא לא התעניין בבחורה באופן כללי אבל זרם איתה לסקס כי "למה לא, מה איכפת לי, אם היא רוצה אז יאללה". קשה לדעת.

בגלל זה תכלס זאת אחת הסיבות שאם את מעדיפה זוגיות אז תחכי טיפה לפני קיום היחסים - ההמתנה תנפה את רוב השקרנים או את אלה מהסוג של ש"טוב אני לא מעוניין, בואי נראה אם לפחות אפשר להשיג סקס נחמד". אלא אם כמובן אין לך בעיה אם תשיגי זוגיות או סקס טוב, ואז באמת שאין שום סיבה לחכות.

שלום

צריך להגיע למגע קרוב דרך פיתוח האהבה והקשר הרגשי ולא מיד. אם מתקרבים מהר מדי ולא עושים את זה מאהבה, יכול לקלקל.

למעלה