חוקי, אבל לא מוסרי.אני דתי נשוי מתלבט להתנסות בסטוץ מבקש המלצות האם כדאי או לא והאם זה חוקי מה נקרא בגדר צריכת זנות ומה לא ? והכי חשוב איך משיגים כזה ? תודה לעונים
הוא לא סיפר פה סיפור פנטזיה שהוא "רק דיבורים" ואין לו קשר למציאות.מה?? מה הקשר למוסר? זה לא פורום מורשת הרמבם וגדולי חז"ל...
פורום סקס זה בדיוק המקום להתפרע במחשבות וגם במעשים.
עלה והצלח בדרכך @איצקו אא , ושתרבה במצוות ובמעשים טובים ככל שדמיונך מאפשר לך..
אני קצת מאבד אותך כאן. אבל בסדר... הדת שלו.הוא לא סיפר פה סיפור פנטזיה שהוא "רק דיבורים" ואין לו קשר למציאות.
הוא נשוי ורוצה סטוץ עם אישה אחרת. שואל איך להשיג אחד כזה.
נורא מדאיג אותו אם זה חוקי, אבל לא מדאיג אותו שזה לא מוסרי.
אז מה זה משנה אם זה בפורום באינטרנט או בשיחה "בחיים האמיתיים"?
זה לא מוסרי, נקודה.
לא רק שזה לא מוסרי, זה חטא לפי הדת שלו (לא תנאף וזה, זוכרים?).
אז מעניין לי את ה*** שאין לי שזה פורום סקס.
כן, הדת שלו. הוא כתב שהוא דתי, אני מניחה שהוא יהודי, אז לפי הדת היהודית לבגוד זה חטא.אני קצת מאבד אותך כאן. אבל בסדר... הדת שלו.
איבדתי אותך בגלל הסתירה שבכתיבה:כן, הדת שלו. הוא כתב שהוא דתי, אני מניחה שהוא יהודי, אז לפי הדת היהודית לבגוד זה חטא.
איפה איבדת אותי? ב"הדת שלו"? כי היא שלו, לא שלי; אני לא דתיה.
או שאיבדת אותי בחלק שלבגוד זה לא מוסרי? חח
איפה הסתירה פה? מה לא מוסרי בלקרוא תכנים בפורום סקס? סקס הוא לא מוסרי? קריאה על ענייני סקס אינה מוסרית? או שאני פוגעת במישהו בזה שאני קוראת תכנים בפורום סקס? או שאני מפספסת משהו?איבדתי אותך בגלל הסתירה שבכתיבה:
מצד אחד - משמרות המוסר, ומצד שני מסתובבת בעצמך במקום המפוקפק הזה.
לא הבנתי אותך. הדת היא לא שלי. אני יהודיה מבחינת לאום, אבל אני לא דתית ועל כן הדת היהודית אינה "שלי", לא שייכת אליי, בשום צורה.מצד שלישי, מתייחסת לדת שהיא שלו ולא שלנו.
אני לא מתעלמת משום דבר.מצד רביעי מתעלמת מהעובדה שגם דתיים הם בני אנוש, וגם הם לפעמים רוצים להשתחרר מהמגבלות שהטילו בני אנוש אחרים.
חציית כביש באור אדום זו עבירה על החוק, עד כמה שידוע לי...גם אני לפעמים חוצה כביש באור אדום. אני לא נוזף באחרים שעושים את זה מידי פעם.![]()
את נשמעת כמו הרינגטון.איפה הסתירה פה? מה לא מוסרי בלקרוא תכנים בפורום סקס? סקס הוא לא מוסרי? קריאה על ענייני סקס אינה מוסרית? או שאני פוגעת במישהו בזה שאני קוראת תכנים בפורום סקס? או שאני מפספסת משהו?
לא הבנתי אותך. הדת היא לא שלי. אני יהודיה מבחינת לאום, אבל אני לא דתית ועל כן הדת היהודית אינה "שלי", לא שייכת אליי, בשום צורה.
אני רואה בבגידה בעיה מוסרית, בעוד שהוא - בתור דתי - אמור לראות בזה לא רק בעיה מוסרית, אלא גם חטא, שכן "לא תנאף" לפי הדת שעפ"י הוא חי. לא כך?
אני לא מתעלמת משום דבר.
לא מעניין אותי כהוא זה אם הוא דתי או חילוני (למעט העובדה שעבורו בגידה היא בעיה "כפולה", גם מוסרית וגם חטא).
בדיוק כמו שזה לא מוסרי לאדם חילוני לבגוד, כך זה לא מוסרי לאדם דתי לבגוד.
לא רואה את הבעיה/הסתירה פה.
חציית כביש באור אדום זו עבירה על החוק, עד כמה שידוע לי...
אפשר לנהל דיון נפרד לגבי האם זה נכון או לא נכון לחצות כביש באור אדום, וזה גם ישתנה בהתאם לנסיבות. למשל, יש הבדל בעיניי בין לחצות כביש באור אדום כשליד עומד ילד (זאת דוגמא אישית לא טובה) ובין לחצות כביש באור אדום בעשר בלילה כשאין אף מכונית (או ילד, לצורך העניין) באופק.
כמו גם, בטוחה שתסכים איתי שלחצות כביש באור אדום זה עוד "נסבל", כי אם מישהו יפגע זה אתה, אבל ברגע שאתה מחליט לעבור על החוק, האחריות היא עליך, לעומת נסיעה ברכב ברמזור אדום, שעלולה לסכן מכוניות אחרות והולכי רגל.
באשר לנזוף באחרים - זכותך לנזוף וזכותך לא לנזוף.
במציאות אני גם לא אנזוף באף אחד כי לא מתחשק לי לחטוף מטר קללות (או משהו יותר גרוע מזה).
אבל אנחנו פה לא במציאות, אנחנו באינטרנט... ואמנם גם כאן יש סיכוי להיתקל בתגובות לא סימפטיות, אבל כאן אפשר פשוט להתעלם![]()
אני לא יודעת מה זה או מי זה, וזה גם לא מעניין אותי.. כך שאם זה אמור להעליב אותי באיזושהי צורה, אז ... זה לא עבד.את נשמעת כמו הרינגטון.
לא אני, וגם לא אחרים ממשתתפי הדיון,יכולים להוות דוגמה בענייני מוסר. נהפוך הוא. אנחנו מסיתים ומדיחים לדבר עבירה.איפה הסתירה פה? מה לא מוסרי בלקרוא תכנים בפורום סקס? סקס הוא לא מוסרי? קריאה על ענייני סקס אינה מוסרית? או שאני פוגעת במישהו בזה שאני קוראת תכנים בפורום סקס? או שאני מפספסת משהו?
לא הבנתי אותך. הדת היא לא שלי. אני יהודיה מבחינת לאום, אבל אני לא דתית ועל כן הדת היהודית אינה "שלי", לא שייכת אליי, בשום צורה.
אני רואה בבגידה בעיה מוסרית, בעוד שהוא - בתור דתי - אמור לראות בזה לא רק בעיה מוסרית, אלא גם חטא, שכן "לא תנאף" לפי הדת שעפ"י הוא חי. לא כך?
אני לא מתעלמת משום דבר.
לא מעניין אותי כהוא זה אם הוא דתי או חילוני (למעט העובדה שעבורו בגידה היא בעיה "כפולה", גם מוסרית וגם חטא).
בדיוק כמו שזה לא מוסרי לאדם חילוני לבגוד, כך זה לא מוסרי לאדם דתי לבגוד.
לא רואה את הבעיה/הסתירה פה.
חציית כביש באור אדום זו עבירה על החוק, עד כמה שידוע לי...
אפשר לנהל דיון נפרד לגבי האם זה נכון או לא נכון לחצות כביש באור אדום, וזה גם ישתנה בהתאם לנסיבות. למשל, יש הבדל בעיניי בין לחצות כביש באור אדום כשליד עומד ילד (זאת דוגמא אישית לא טובה) ובין לחצות כביש באור אדום בעשר בלילה כשאין אף מכונית (או ילד, לצורך העניין) באופק.
כמו גם, בטוחה שתסכים איתי שלחצות כביש באור אדום זה עוד "נסבל", כי אם מישהו יפגע זה אתה, אבל ברגע שאתה מחליט לעבור על החוק, האחריות היא עליך, לעומת נסיעה ברכב ברמזור אדום, שעלולה לסכן מכוניות אחרות והולכי רגל.
באשר לנזוף באחרים - זכותך לנזוף וזכותך לא לנזוף.
במציאות אני גם לא אנזוף באף אחד כי לא מתחשק לי לחטוף מטר קללות (או משהו יותר גרוע מזה).
אבל אנחנו פה לא במציאות, אנחנו באינטרנט... ואמנם גם כאן יש סיכוי להיתקל בתגובות לא סימפטיות, אבל כאן אפשר פשוט להתעלם![]()
שיהיה לך בכיףלא אני, וגם לא אחרים ממשתתפי הדיון,יכולים להוות דוגמה בענייני מוסר. נהפוך הוא. אנחנו מסיתים ומדיחים לדבר עבירה.
לכן הדיון בענייני מוסר באופן כללי קצת מוזר לנו. אני מרגיש כמו דג ששלפו אותו מהמים.
אבל עדיין אני חושב שהדרך שלי היא הנכונה, ומקבל בברכה כל אחד/ת שלפתע מגלה את האור.
הכותרת שהוא כתב היא סטוץ.מפה הכל מתחיל.אם היה רוצה להיות מוסרי אולי היה פונה במקום אחר.הוא לא סיפר פה סיפור פנטזיה שהוא "רק דיבורים" ואין לו קשר למציאות.
הוא נשוי ורוצה סטוץ עם אישה אחרת. שואל איך להשיג אחד כזה.
נורא מדאיג אותו אם זה חוקי, אבל לא מדאיג אותו שזה לא מוסרי.
אז מה זה משנה אם זה בפורום באינטרנט או בשיחה "בחיים האמיתיים"?
זה לא מוסרי, נקודה.
לא רק שזה לא מוסרי, זה חטא לפי הדת שלו (לא תנאף וזה, זוכרים?).
אז מעניין לי את ה*** שאין לי שזה פורום סקס.
אני לא רואה מה לא מוסרי בסטוץ ולא הגבתי לו שה"בעיה" שלי היא עם עצם הסטוץ, אלא עם עצם רצונו לבגוד באשתו.הכותרת שהוא כתב היא סטוץ.מפה הכל מתחיל.אם היה רוצה להיות מוסרי אולי היה פונה במקום אחר.
בהחלט מותר לך ואפילו רצוי שתביעי את דעתך.אני לא רואה מה לא מוסרי בסטוץ ולא הגבתי לו שה"בעיה" שלי היא עם עצם הסטוץ, אלא עם עצם רצונו לבגוד באשתו.
נהפוך הוא, כתבתי לו שילך ויעשה סטוץ.
רק שיתגרש קודם... וזה כמובן נכתב בציניות, ברור לי שהוא לא יתגרש ולא מעניין אותו כהוא זה שאיזו מישהי באינטרנט חושבת שזה שהוא רוצה לבגוד באשתו זה לא מוסרי, אבל אלו הן נפלאות האינטרנט והפורום האנונימי - מותר לי להביע את דעתי ולהגיד מה שאני רוצה, גם אם לא שאלו אותי...
כדאי מאד אם נעשה בדיסקרטיות ובאחריות.אני דתי נשוי מתלבט להתנסות בסטוץ מבקש המלצות האם כדאי או לא והאם זה חוקי מה נקרא בגדר צריכת זנות ומה לא ? והכי חשוב איך משיגים כזה ? תודה לעונים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.