סטוץ

ה פנתר

New member
סטוץ

בעד או נגד? ותספרו ככה איזה סיפור על סטוץ מטורף שהיה לכם!

בעד, בלית ברירה

היות ואני לא מוצאת אהבה, אני ניזונה בנתיים מסטוצים אני יודעת שזו לא דרך להתקדם, אבל אני לא עומדת בפני זה. אני לא חושבת שזה מוריד מהכבוד העצמי שלי, למי ששואל את עצמו בשבילי לכבד את עצמי זה לעשות מה שאני רוצה- וזה מה שאני עושה. סטוץ מטורף? וואו... היו לי המון, קשה לי להזכר במשהו מרגש במיוחד, הם כולם דיי מטורפים כשאתה חלק בהם....

לא סובלת סטוציונרים!!!!!!!!!!!!!!!!

לפעמים הם פשוט לא שמים לב כמה הם פוגעים בבן אדם אוווווף מה שאני יכולה לעשות לו (חבר שלי לשעבר) חחח לוקחת הכל אישי חחחח ("לא מתאים לי קשר רציני"
טוב שנזכרת אחרי חודש שאתה אומר לי שהרבה זמן לא היה לך משהו כזה - משהו אמיתי!) סורי יציאה של רגע.. :)

זונות!? הדבר האחרון שאני ישלם עליו

זה סקס!!!! וזה משפט שהרבה בנים אמרו לי איך אפשר לשכב עם משהו?! אני מדגישה *משהו* ולא *מישהי*...!!! למה לא לקנות בובה מתנפחת וזהו!!!

shualpower

New member
מה הקשר????

בין סטוצים לזונות?? זו הזכות המלאה של בנות ללכת להזדיין עם מי שהן רוצות!

נגד נגד ועוד פעם נגד!!!!

הסטוצים זה הדבר הכי טיפשי שיכול להיות לדעתי... סקס מכני בלי רגשות? בלי כלום? אני פשוט לא מבינה מה אנשים מוצאים בזה.. היה לי סטוץ אחד ואני לא אחזור על הדבר הזה בחיים... למרות שהיה דיי נחמד.. מתי זה קרה אני לא זוכרת, דיברתי עם מישהו מב"ש בצ'ט (אני גרה בדרום) והוא אמר שהוא צריך להגיע במילא לעיר שלי לחבר שלו (זה היה 1 וחצי בלילה), קיצר הוא בא והתחלנו כזה להתמזמז ואלה.. לא שכבנו כי אני לא רציתי, אבל שנינו גמרנו בסוף.. אממ הקטע הכי דפוק שחשבתי שהיה בזה הוא שהבחור הזה אהב משהו מוזר... הוא אהב שיגעו לו בפי הטבעת....!!! ואני ממש לא אהבתי את זה... זהו בערך... אני נגד ותמיד אהיה נגד

shualpower

New member
מה הם מוצאים בזה? סיפוק!

מי אמר שסקס חייב להיות עם רגשות? זה כמו לאונן רק עם בן זוג..

סקס זו פעולה גופנית ולא רגשית בשביל

|בשבילי| כשאני עושה סקס, בדיוק כמו כשאני עושה ספורט, המחשבות שלי נתונות כולן לאקט שאני עושה ולגבר שנמצא איתי (יהיה מי שיהיה , אין לי ספק שעם גבר שאני אוהבת המחשבות יהיו מספקות הרבה יותר, אבל אני מוצאת את הטוב באותו בנאדם ובד"כ מדובר באנשים שיש לי איתם היכרות כלשהי) , אני שוכחת מכל מה שמטריד אותי ומתמסרת לרגעים של הנאה וסיפוק..... כל החושים שלי פועלים פעילות מוגברת ואני פשוט שוקעת בכיף, אלו הרגעים שבהם אני מרגישה הכי אני והכי שלמה ובכיף עם עצמי , בלי טיפת פגיעה בכבוד העצמי שלי או ברגש שלי. כן, לעיתים אחרי זה יש רגשות אשמה , אבל זה מאד נדיר. אגב, סטוצים לא חייבים לכלול סקס ממש, למען האמת זה קצת מסוכן, זו אולי הסיבה העיקרית שבגללה אני באמת נמנעת מחדירה ברוב המקרים.

למעלה