סטוצים - בעד או נגד ?

מיטללל

New member
סטוצים - בעד או נגד ?

אז ככה, נראה לי שלעולם לא דיברנו על זה.. לפיכך, אחת ולתמיד - כאשר אתם לא בזיווג קבוע- אתם בעד או נגד ? היו לכם הרבה שכאלה ? איזו הרגשה זה גורם לכם ? וגם סקר קטן - חיבוק לאחר סטוץ - כן או לא ? (תציינו כאן מה בחרתם)

בשלולית

New member
סטוץ = עד הסוף?

פעם לא הייתי נגד... אבל אפשר להגיד שאני לא הייתי עושה את זה.. ועכשיו , קצת השתנתה הגישה שלי לזה.... למה לא? אבל במידה. הכל במידה. לא צריך להשתרלל
לא היו לי בכלל כאלה. ובחרתי ב.. "בחורה- לא. הבחור עלול לקבל רעיונות.." ואני באמת חושבת ככה. כי סטוץ זה סטוץ. פעם אחת וזהו. אם רוצים יותר יש בשביל זה יזיזים.... ולא צריך להתחבק או משהו אחרי זה.

ת מ י מ ה

New member
הבעיה שלי

שאני מפחדת מזה (כאילו לצאת שרמוטה מזה וזה)אלב יותר מפחיד אותי שאני בן אדם שנקשר לאנשים זה סתם יכאב לי בחרתי- נקבה- תלוי מה ההרגשה הריגעית כי אף אי אפשר לדעת איך מרגישים אחרי זה

pain is MY love

New member
כמה דברים

א. ממה את מפחדת?!?!?1 שם של שרמוטה!? למה כל העיר צריכה לדעת מה קורה לך בחדר המיטות?!?! אם את עושה את זה במידה ועם האנשים הנכונים למה שמישהו בכלל ידע משהו?! ב. להיקשר זה באמת יותר בעייתי... אבל צריך פשוט לדעת למה את נכנסת ומראש לא לבוא עם ציפיות..

עם מה אתה מסכים?

אני חושבת שכשנכנסים לגוף של אישה זה חייב לומר משהו באותו רגע האישה נותנת את כולה, נחשפת, נפתחת ואני לא מדברת בצורה הבטוה שבזה אלא בצורה הכי טהורה באמת. זה כל כך קדוש וקרוב.

אה, כן

אבל זה לא אומר שאני נזירה זה רק אומר שבנות מפתחות יותר רגש לעניין מבנים כנראה בגלל כל הסיבות שפירטתי

כי אצלנו

זה משהו פנימי יותר אתם חרמנים יותר אנחנו רגישות יותר כמובן שאני מדברת בהכללה ואל תתפוס אותי במילה- כמובן שיש יוצאים מהכלל אני הגבתי פה לאנשים שנשמעו לי פחות רגישים בנושא הזה

אוקיי

אני מניח שאת מבינה שלא כל הבנים חרמנים שמחפשים רק סקס, השאלה אם את מבינה שלא כל הבנות רגישות לנושא?

אני מבינה

שיש כאלה לא מבינה איך אפשר להיות אני לא אומרת שאף פעם לא בא לי סבתם להיות עם מישהו, לפעמים בא לי. אבל זה כל כך לא באופי שלי, שנראה לי שכם אם אני נרוא ארצה ואיכשהו יגיע הרגע, אני אהייה לחוצה ולא אזרום ואם כבר כל זהיעבור אנ יארגיש נרוא אחר כך אולי לא.

תקשיבי ותקשיבי טוב...!!!

כולה התכוונתי שניתן לבחורה חיבוק מה את רוצה.. מה לא טוב עכשיו.. מה לא היה בסדר..?! את סתם נראה לי מנסה לחשוב בכח שאני לא רגיש.. ואני לא מבין.. איך הגעת לזה..

לא התכוונתי לומר

שאתה לא רגיש או משהו או בכלל להעליב אמרת שזה לא כאילו אתה נותן לה טבעת אילו להכנס לגוף של אישה זה מעט

למעלה