סטוצים בעולם העבודה

• פותח הנושא jil6
  • פורסם בתאריך

jil6

New member
סטוצים בעולם העבודה

תגידו את האמת עם יד על הלב, אתם בעד או נגד ? יש מצבים שבהם , לא יודעת, שעובדים צמוד במשך זמן נוצרת תחושת קרבה בין האנשים. זה לא שהסטוץ יחזיק מעמד וזה ברור לשני הצדדים שהוא מתחיל ונגמר בנקודה מסויימת. בכל זאת זה כמעט כמו גורל שכתוב, אי אפשר להמנע מזה ברגע שיש את הקליק הזה. אחר כך מגיעים יסורי המצפון והקשיים. אוף, למה החיים לא פשוטים יותר

tipid

New member
אמנם אי אפשר להימנע לחלוטין

אבל אפשר וזה מאוד תלוי באישיות של האדם לדעת את נגבול ביחסי חברות ושזה יהיה הדדי .ואם זה עובר את הגבול תמיד להסביר לזולת ומובן לא בשעת רוגז להעמיד את הדברים ואז אי הבהירות מסתיימת או בהמשך ידידות או נפרדים בוח טובה. ולשאלתך למה החיים לא פשוטים יותר אני עונה לך בהלצה י אז אולי היה משעמם יותר. והרי הצחוק יפה לבריאות. יום טוב !

siv30

New member
צריכים להתאפק

אי מ'לשות. גם כאשר האווירה מתחממת, חייבים להתאפק כי הנזק רב מהתועלת במקרים האלו.

דוסטו

New member
רק מה עושים בבוקר שאחרי

או אחרי שהתשוקה פורחת? זה טוב לדנים קרי מזג שבשבילם זיון זה עוד פחית טובורג.

שש שבע

New member
כי אם היו פשוטים יותר

היינו מתלוננות על שיעמום. נו, זה למה החרדים מקפידים שהנשים תעבודנה בחברת נשים בלבד, ולהפך, סטוצים יכולים להרוס לאנשים את החיים. הנה סיפור, היתה לי כלה שאבא שלה נשוי בשנית, הוא כמעט בן 60 היא בת 35, והיא (החמות החורגת) רצתה לבוא לחתונה עם שמלה לבנה, להתאים את הפרחים באולם לעניבה של בעלה (אב הכלה) , הנה לכם, אנוכית, הורסת משפחות קלאסית. הוא ניהל בית ספר, נשוי ואב לילדים, היא היתה בת שירות והתאהבה בו, ורדפה אותו, והוא? סטוץ, מנהון להון, התגרש בסוף, התחתן איתה, אבל לא כל סוף הוא כזה, ותמיד כשיש סוף כזה יש מישהו שבוכה, הילדים שונאים אותה עד היום, ושלא לדבר על האישה הנעזבת.... לדעתי, סטוצים בעבודה זה משחק באש. יום טוב לכולם

siv30

New member
זה נורא, הרס משפחות יכול להעיק

על המצפון לדראון עולם. זה לא נראה לי שווה את ההנאה החד פעמית.

למעלה