סטוצים

בשלולית

New member
סטוצים

בזמן האחרון אני "נתקלת" דיי הרבה בסטוצים. חלק באמת קורים וחלק רק מדברים עליהם. ואני לא מדברת על סתם.. אני מדברת על סקס סקס... לי זה חדש - תמיד הייתי בעד אבל חשבתי שאני פשוט לא הטיפוס. אני חושבת שאני כותבת את השרשור הזה כשאני חצי בהלם מעצמי. ורציתי לקבל תגובות.. אולי אם יהיו תגובות חיוביות אני אשמח קצת יותר ואגיד לעצמי שזה מותר ושלא עשיתי שום דבר רע ובסך הכל נהנתי.... אני מרגישה טיפונת רע... קצת מגעיל כזה.. מלוכלכת אוליי... שהוא סתם בא וזהו... מה אתם חושבים על זה? מה הדעה שלכם בנושא..? אני יודעת שאני ילדה גדולה.. ושאני יכולה לעשות מה שבא לי ולהינות ולא להתחשבן עם אף אחד... ואני באמת מרגישה ככה... בגלל זה בחצי שנה הספקתי דיי הרבה מהבחינה הזאת... אבל עדיין אני מרגישה קצת מוזר. יש אנשים שיוכלו לשפר לי את ההרגשה עם דעתם? לילה טוב...

לפי הכתיבה שלך

אםשר לראות כמה את באמת בוגרת שלא עשית משהו בשביל להתלהב או בשביל מישהו אחר. עשית פה משהו שסיקרן אותך ,שרצית לראות אם זה באמת מתאים או לא מתאים-- כמו שחשבת עד עכשיו. עכשיו לפחות את ידועת אם זה מתאים או לא, תחשבי טוב עם עצמך. את יכול להיות גאה בעצמך אפילו שלא נכנעת לפחדים או סטיגמות ועשית את זה ועכשיו יש לך עוד וי קטן ברשימה הקטנה של עצמך שתוכלי לדעת שניסית ולא הפסדת. אני אומרת לך את זה ובטח הרבה קוראים יחשבו, איזה מפגר זה לסמן וי, אבל יש דברים שצריך להתנסות בהם, ואפילו אם זה לא בשבילך ואפילו אם בחיים לא תחזרי על עליהם, את תדעי עם עצמך שעשית ויש לך את החוויה. ואם תחליטי שכן, או שיזדמן לך שוב, את כבר יודעת מה זה, את תדעי אם זה הרגיש טוב, גם בזמן וגם אחרי. אני ידועת על עצמי, שתמיד תהיה לי תחושה שאני עושה את זה יותר בשבילו מאשר בשבילי, כאילו, הוא בטוח יהנה יותר ואני לא אתן לו את הסיפוק הזה, אבל זו רק שריטה אצלי:) אני יודעת שאחרי שהתמזזתי עם מישהו שלא הכרתי במסיבה, ואפילו שזה דחה לי תנפש אחר כך וזה הכי לא מתאים לי בעולם, יש לי הרגשה מתוקה כזו של ניצחון קטן עם עצמי, עשיתי משהו שלא מתאים לי לעשות וצברתי עוד חוויה. אמרת שהיה לך טוב ונהנית, את יודעת שמה שעשית היה בטעם טוב,אתץ ידועת מי את ושלא עשית את זה בשביל אף אחד או כדי להוכיח כלום, ובטח שלא בשביל לקבל בטחון שאת שווה משהו. היה ונגמר וטוב שהיה, ובטח תזכרי את זה תמיד ואולי יהיו עוד. רק לפני שיהיו עוד את תחשבי עם עצמך אם את רוצה. לא יודעת אם את מבינה מה שאני מנסה לומר, בכל מקרה, רואים לפי הכתיבה שלך והתיאור שלא עשית פה משהו דבילי וילדותי ומתלהב. ובטח שאין מה להרגיש רע, יש רק לצבור חוויה ולהסיק מסקנות. תמיד נראה לי שאני לא מובנת.. סליחה מראש

יווו חפרתי!

אל מקווה שזה נותן לךהרגשה יותר טובה. תזכרי טוב שלא עשית את זה בשבילו, שהוא לא סתם בא והלך, שאת רצית וקרה רק מה שרצית. הוא היה שם בשבילך זהו סיימתי
לילה טוב

pain is MY love

New member
זובו קבובו!

מה מרגישה רע?! מה מגעיל?! תגידי לי את בסדר?! נא להזדרז בניקוי השטויות מהראש וחזרה לכדור הארץ! חמדל'ה... ילדה יפה שכמוך את עושה מה שבא לך עם מי שבא לך מתי שבא לך איפה שבא לך כמה שבא לך הלווווו גם את בן אדם! גם לך יש צרכים פור קראינג אאוט לאוד! בתור האגואיסטית הראשית בפורום אני יכולה להגיד לך- כל עוד א-ת נהנית, כל השאר על הזין! מה שחשוב זה שיהיה לך כיף. כל המסביב לא מעניין. ותאמיני לי בובה שבגיל הזה, כשאין מחוייבות לשום דבר ולאף אחד סטוצים זה ה-דבר את נהנית, מבלה, מתפרדת ואפילו לומדת בכל רגע. אז לכי על זה! ולא לשכוח קונדום! מומלץ בטעם בננה...

שכל אחד יעשה מה בראש שלו-

אם מישהו מרגיש בנוח עם כל הנושא הזה של הסטוצים אז שיהיה לו לבריאות. אני באופן אישי נגד ואני גם לא מאמינה שזה אי פעם יקרה לי כי אני יודעת שאני כמעט בוודאות עלולה להתחרט אם זה לא יהיה מאהבה.

g a z

New member
אני חושבת..

שוואלה, לכל אחד יש צרכים. כן, גם לנשים. יש זמנים שלא מתאים לך לחיות בזוגיות, או שפשוט הנסיך שלך איבד את הדרך והוא קצת מתעכב
כל עוד את לא נקשרת בטעות, ונפגעת לשווא, אני בכלל לא חושבת שיש רע בסטוצים ו/או יזיזים. וכן, גם אני למדתי כמה דברים בתחום הכחול מאז נובמבר האחרון. לפעמים אני חושבת שאולי זה אפילו עדיף, כי כשאת בקשר עם מישהו לוקח זמן עד שאתם נפחים אחד לשניה, ועד שזה מרגיש נוח, ועד שזה "הזמן הנכון" וכל השטויות האלה. ככה, את פשוט לומדת, ומרחיבה אופקים ממישהו שיש לו קצת יותר נסיון ממך (אצלי לפחות), כשזה נוח לשניכם, ובלי יותר מדי דין וחשבון לו או לך. הכי חשוב שתשמרי על עצמך. לא לשכוח קונדום וגלולות! תהני

Zoharrr

New member
בובה !

ככה, קודם כל, כמו שאמרו לפני,את גם בת אדם,יש לך צרכים,סקס זה אחד מהם ולא תמיד יש חבר כשרוצים סקס. גמני בשנה האחרונה הרחקתי לכתת מכלום ניסיון לניסיון בהמון המון דברים. לגביי סטוצים, זה משהו שעם הזמן את תחליטי אם זה בשבילך או לא... אני הבנתי דיי מקודם שזה לא בשבילי,בידיוק בגלל התחושה שתיארת... משהו ריקני שכזה :/ אבל קל להגיד כי אני במערכת יחסים,מי יודע מה יקרה אחרי זה... זה לא פסול,אבל אני הייתי נמנעת מזה בגלל התחושה.

בשלולית

New member
טוב עבר שבוע ואני חייבת להגיב

דבר ראשון השבוע עבר בסבבה לגמריי.. בקושי חשבתי על זה רק קצת ביום ראשון (אחרי השוק...) הוא לא התקשר - אני לא התקשרתי. כנראה שזה באמת טבעו של סטוץ. בסופו של דבר אני לא מתחרטת אפילו קצת ששכבתי איתו. ומרינה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אקבל תגובה כל כך חמה ומעודדת !! תודה!!!! קדימה לחוויה הבאה..
אגב עכשיו זה רגע החרדות , כי לא לקחתי את הגלולות ממש בזמן... קצת פספסתי... נקווה לטוב...

למעלה