סטורי בורד

uriuma

New member
סטורי בורד

אני ממש גרוע בציור האים יש פיטרון יצירתי אחר? כמו תוכנה שיש בה אזרים מוכנים.

כן יש אבל אל תצפה ליותר מדי

אם התסריט שלך מתרחש בפרבר אמריקאי אז אתה מסודר פיקס איתה Storyboard quick

the M

New member
סתם הערה

לא צריך להיות צייר המאה בשביל להכין סטוריבורד. אם ברור לך מה שאתה רוצה לצלם אז כמה סקיצות מטושטשות צריכות להספיק.

uriuma

New member
כן... תודה

בכל זאת כשאתה מראה את הרעיון רצויי מאוד שיבינו אותו.

Dafi the Mighty

New member
לא צריך להשקיע יותר מדי

עיגול עם כמה קווים זה בנאדם
אמנם עלולות להיות כמה בעיות בעומק התמונה... אבל אפשר להסתדר. לא צריך להיות צייר סה"כ. או שאולי יש מישהו בסביבתך שיודע לצייר? אני בכל אופן לא מכירה תוכנות כאלה. תושיב מישהו שיודע לצייר לידך!

moti80

New member
2 תוכנות שיעזרו לך מאוד

PSER ו BRYCE הראשונה היא תוכנה לדמויות, כאשר בגרסה האחרונה (5) ייש לך שליטה נמלאה על כל הפרמטרים בדמות, מבנה גוף, משקל ושליטה מלאה על הפרמטרים שמרכיבים את הפנים וכך ליצור מגוון של דמויות. אתה יכול גם לסדר את הדמויות בכל פוזה, לקבוע זויות צילום, לקבוע סטים של תאורה - תאורה רכה, דרמטית וכו. הכל בהתאם לסצנה שלך. התוכנה השניה היא תוכנה ליצירת נופים. אם תלמד אותה היטב תוכל לבנות בעזרתה סביבה עירונית פשוטה, מיקומים של חדר, או מבנה סגור וכו'.. 2 התוכנות קלות מאוד להבנה ולתפעכול ומתבססות על שימוש בדברים קיימים שאתה עורך ומשנה לפי הצרכים שלך. אתה יכול גם למצוא אין סוף של תוספות ופלאגינים לתוכנות האלו כמו פרטי לבוש ואובייקטים נלווים לפוזר. עצמים שונים, נופים, כלי רכב וכו' לברייס ועוד המון דברים. תוכנות מצויינות למי שרוצה להכין סטוריבורד שיראה טוב ובמינימום השקעת זמן.

תוכנות לשרטוט דירות

יש תוכנה שנקראת HOME DESIGN שהיא מעולה לשרטוט סטורי בורד. אני משתמש בצייר של WINDOWS וזה ממש אחלה...

למעלה