סטורן בבית 4 במפת התאמה זוגית

לולאז

New member
סטורן בבית 4 במפת התאמה זוגית

יאיר שלום,

מה המשמעות הכללית של סטורן בבית הרביעי במפת התאמה זוגית יחד עם נפטון ואוראנוס?

הבהרות

האם את מדברת על מפת קומפוזיט?

האם החישוב נעשה עם שתי שעות הלידה המדויקות של המשתתפים?

לולאז

New member
מפה לעיונך

הנה המקום והזוויות שיוצר סטורן:
Saturn in the Fourth House 4th hs
Saturn Conjunct Neptune
Saturn Conjunct Uranus
Moon Square Saturn
Mercury Trine Saturn
Venus Trine Saturn
Mars Trine Saturn
Saturn Trine Ascendant
Saturn Sextile Pluto

אני שונא את תצורת המפה הזו

קשה לפענח מפה כזו ועוד להסביר.. נסי להעלות אותה מאסטרו קום ובחרי את התצורה של ליז גרין אם לא קשה לך.. תודה.

לולאז

New member
מצ"ב שנית

היי יאיר,
צירפתי מפה בסטייל ליז,
נראה לי שסטורן עכשיו נמצא בבית החמישי בכלל!
הסטייל הזה יותר נכון מהראשון?
תודה מראש.

סטורן עדיין ברביעי

על קצה המזלג: יש פה משהו מעניין: השמש הירח נפטון אורנוס וגם סטורן - חמישה כוכבים נמצאים בבתי הרגש התת מודעים, ומפעילים את הקשר מבפנים. מרס ונוס ומרקורי בבית הראשון מראים אמנם על תחושה זוגיות מעניינת כלפי חוץ, אבל כלפי פנים הדברים אינם בהכרח קלים: הבית הרביעי מייצג את נושאי הבית שהזוג יבנה כמו גם את המשותף לבתים שבהם גדלו ומגיעים השנים. המשקעים שם אינם קלים, ותחושות של ניתוק אידיאליזציה וכובד משפחתיים מלווים את השנים בבואם להקים בית משלהם, מה שמצביע על ילדות לא קלה ועל לחצים משפחתיים - מודעים או לא מודעים - בהמשך. סטורן שליט הבית החמישי המייצג בעצם את האהבה והמשיכה וגם הרומנטיקה, מה שמראה שלושת אלה עלולים לא להיות מבוטאים באופן קל, מה גם ששלושת הכוכבים בבית הראשון נמצאים במזל בתולה הביקורתי.. צריך פה עבודת מודעות ברמה גבוהה כדי להבין מה אתם פוגשים פה ביחד או לחוד מבחינת המשפחות שמהם הגעתם ובהמשך מבחינת המשפחה שתבנו. המשקעים כאמור אינם קלים, וחשוב מאוד לא להשאיר דברים בבטן - קל לומר, כן כן.. - אלא לפתוח הכל לדבר לשתף ולהבין את גודל המשימה. הכל אפשרי, אבל.. לטווח ארוך בלי עבודת עומק אמיתית וכנה זה יהיה כאמור לא קל. גם נושא הילדים אינו קל פה, גם הוא בגלל נושא הילדות שכל אחד מכם חווה והדרך שחווה אותה: סטורן מביא איתו תחושות של בדידות במערכה, וצורך להיות מבוגר קטן בילדות כדי להבין ולשרוד.

לולאז

New member
נכון צודק

יאיר שלום,
תודה רבה על המשוב,
מהתושבה שלך הבנתי קודם כל שצריך להסתכל על המפה בכללותה ולא להסיק מסקנות רק לגבי כוכב בודד שנמצא בבית מסויים,
שנית התשובה שלך חידדה לי כמה דברים שכבר הרגשתי בפנים.

שוב תודה:)

אכן כן

כשמסתכלים רק על כוכב בודד מפספסים את התמונה ואת האדם כולו, וחבל.

אגב, אם אפשר - אשמח לפירוט גדול יותר במה לדעתך צדקתי ובמה לא - זה לא בשבילי אלא בשביל שאר הגולשים שהפורום הוא עבורם מקום בו לומדים אסטרולוגיה דרך הניתוחים האלה. תודה.

לולאז

New member
פירוט

דיברת על משקעים, אידיאליזציה וכובד משפחתי, שנינו נושאים את הדברים האלה ואני מרגישה שזה בכלל לא קל (בעיקר הצורך שהכל יהיה מושלם וטוב), לי באופן אישי קל יותר להתבטא וכשאני מתבטאת אז זה יוצא לי בביקורתיות מסוימת שאולי אם הייתי חושבת על זה קצת הייתי מנסחת את עצמי אחרת, יתרה מזאת לפעמים אני מרגישה תחושת ניתוק מסוימת, אינני יודעת אם זה קשור לירח, אבל לפעמים נדמה שאני לא יכולה להגיע למעמקי האדם שמולי, מצד שני אני מרגישה שיש משהו שמקשר בינינו, אני לא יכולה לשים את האצבע או לקרוא לו בשם מסוים, אני אפילו לא יודעת אם ניתן לקרוא לזה אהבה אבל יש משהו שם שמחבר בינינו.
בין צד אחד לצד שני אני עדיין חושבת על דברים ולכן אנחנו נמצאים בפסק זמן, איני יודעת עדיין אם להמשיך או להפסיק את המערכת.

תודה על השתוף והכנות

מכיון שכאמור רוב מה שקורה בקשר הזה הוא מאחורי הקלעים ובתת המודע, מאחל לשניכם למצוא שלווה ומרגוע, ביחד או לחוד, ולקחת מהקשר הזה-אם יתחדש-את מה שנכון לכל אחד מכם.

לפעמים דווקא בקשר מהסוג הזה אנו יכולים ללמוד רבות על עצמנו מהאיש שנמצא ממול שמשמש לנו כסוג של מראה, בתנאי כמובן שהוא מוכן לקחת חלק בתהליך, להיות מודע לו, ובעיקר לשתף ולדבר כמונו.

למעלה