סטורן בבית 8 במפת הלידה-האם

ozmiri

New member
סטורן בבית 8 במפת הלידה-האם

ליאיר שלום,ניתחתי מפת לידה של אישה בת 27 מזל שמש גדי. הסטורן שלה בבית 8 במזל סרטן והונוס שלה בצמידות עם מרקורי בבית 2 בקרינה הרמונית לירח ויופיטר מקרין במולה לירח האם אותה אישה בשלה למערכת ריגשית רומנטית או מינית ?כידוע לי סטורן בבית 8 מראה על קור מיני והם בדרך כלל בשלים לנישואין רק אחרי גיל 29 ( שלושה סיבובים) האם הדבר נכון? האם קרינה של 180 מעלות בין יופיטר לירח מחזק השארה זו? תשובתך חשובה לי מאוד,אנא הסבר לי זאת H-)

ראשית - צאי מהסטיגמות

שונא סטיגמות מטופשות, וסטורן בבית 8 לא בהכרח מראה על קור מיני, אלא על משהו עמוק יותר שקשור ללידה, וחוויות לא קלות או פחדים בתחום המיני, אבל לא בהכרח כאלה שמתממשים, אם יודעים מה לעשות עם זה. שום דבר לא גורלי, ובטח לא השטות של אחרי גיל 29, שכן בגרות היא משהו רגשי שלא ממש קשור לגיל, ועם כל הכבוד לשלושת הסיבובים, שבתאי מתחיל את הסבוב הראשון בגיל 27 וחצי בערך, וזה נשמע בדיוק הזמן להתעמת איתו. הירח 180 ליופיטר לא מחזק השערה כזו או לא - זה משהו אחר לגמרי, אולי אפילו יותר אופטימי. בכל מקרה, חשוב שלא תעבירי את ההשערות האלה לאשה שאת מפתה את מנתחת - דברים כאלה יכולים לסגור המון דברים רגשיים בפנים, ולעורר פחדים יותר מאשר לפתוח אפשרויות. תמיד תחשבי אופטימי - מה עושים עם זה, ועם הגבר יכול להראות בגרות שבתאית עם הרבה סבלנות ועדינות זה יכול להיות מושלם, כי החוויה לא בהכרח שלילית - הדמות השבתאית יכולה להיות גם בוגרת ועדינה - זה תלוי בה. להפך : אם הגבר ינהג בצורה מרסיאלית וילדותית, הוא יהרוס הכל. רק לעודד, ולצאת מהפחדים - בעיקר שלך, לדעתי, ומהסטיגמות האלה - כי הכל עובר ללקוח או לאיש שאת המפה שלו את מנתחת.

למעלה