סטורן ונפטון במעברים

yupit

New member
סטורן ונפטון במעברים

שלום רציתי להגיד שבתקופה האחרונה אני מרגיש שהכול קורה כ"כ לאט במהלכים של הלמידה שלי למרות מאמצים מרובים. האם זה קשור לסטורן במעברים שעושה מולות לשמש במפה ואני רואה שנפטון כבר הרבה זמן נמצא בזוית 90 לשמש במפה אז שניהם ביחד כבר הרבה זמן באותה זוית. בנוסף האם פצע או חבלה בגוף נרפאת לאט יותר?

אכן כן

סטורן ונפטון בהחלט מאיטים תהליכים.. אבל הם גם גורמים לך להפנים באופן מעמיק יותר, ולעשות את השינויים הדרושים שגם הם לוקחים זמן, ולפעמים גם לא מרפים עד שזה קורה..

לגבי החבלה שדיברת עליה - זה כבר קשור לאסטרולוגיה רפואית, ובזה אינני עוסק. סורי. כדי לעסוק בכך אדם צריך להיות גם אסטרולוג וגם רופא, ולדעתי אין בארץ אף אחד שהוא כזה.

yupit

New member
כאשר נפטון יעשה צמידות לירח בדגים

נראה לי עוד שנה שנתיים למעשה נפטון במעבר גם יעשה היבט 90 על נפטון במפה זה אומר במקביל איך זה מתבטא ביחד?

um1111

New member
אני יכול להגיד מניסיוני

כמי ששעבר את הריבוע בין נפטון לשמש לא מזמן (אצלי השמש במעלה הראשונה של תאומים) שהכל יותר קשה במהלך ההשפעה של המעבר. אני רואה את השמש ככח החיים ושנפטון בא עם הערפל שלו, אז אותו כח נחלש, ולדעתי גם המערכת החיסונית של הגוף נחלשת, וזה בנוסף למצבי הרוח המשתנים בזמן המעבר הזה.

yupit

New member
מה ההבדל בין נפטון במעבר שעושה 90 על השמש לבין נפטון עצמו

אם שמש זה הרצון שלי באישיות ונפטון לא יכול להיות שהוא רק מבלבל ועושה ערפל יש בטח עוד תובנות לגביו.

um1111

New member
כן, יש צדדים חיוביים לנפטון

אני יכול לדבר מניסיוני, בתקופה של המעבר למדתי לבשל (מה שתמיד רציתי לעשות) התחברתי יותר לאומנות ולמוזיקה אלה נושאים שנפטון שולט עליהם. לא כל התקופה הייתה קשה. חזרתי אחורה בזמן לילדות לכל מה שעשה לי טוב כשהייתי ילד.

yupit

New member
נפטון בהיבט 90 על נפטון במפה איזה תכונות מתעצמות יותר

האם פיתוח הכישורים דרך הדמיון או הבלבול שדרכו אפשר להגיע לתובנות והתפקחות?

um1111

New member
על זה אני לא יכול לענות

אם אתה קורא אנגלית תוכל למצוא חומר באינטרנט על נפטון בהיבט 90 מעלות לנפטון.

זו זוית דורית, ואני לא ממש מתייחס אליה

היא מייצגת יותר מכל את הערפול והרוח של הדור הזה יחסית לדור הקודם, אבל אין כאן אלמנטים אישיים. לא מחשיב אותה במיוחד כשאני מנתח מפה.

yupit

New member
האם נפטון תרם להתפתחויות של אמונות בסוגי אלוהים

בתרבויות שונות וכן תובנות חדשות?

שאלה מעניינת

ואני לא יודע אם יש תשובה ודאית עליה אבל נפטון בהחלט אחראי על כל מה שקשור ליציאה מהאגו שלנו, למקום רוחני כזה או אחר. לא יודע אם יש דבר כזה, 'סוגי אלוהים': בסופו של דבר נראה שזה אותו אלוהים שכולם מאמינים בו, ורק יש לו שמות אחרים...מהמקום הזה יתכן שזה גם קשור לפלוטו, שמייצג את כוחו של הטבע ותהליכיו, מקום שאותו החליפו רבים באלוהים כזה או אחר, אולי כי חיפשו חוקיות גבוהה יותר מאשר הטבע כשלעצמו, ואולי כי המצאות חוקיות שכזה הרגיעה אותם כי מן הסתם יש בה חוקיות מסויימת של טוב ורע, ולכן אם יעשו את הטוב, לפחות את הטוב בעיני אותו טבע, יתכן כי יתגברו על הפחד מכוחות הטבע האלה...

זו אחת מהאפשרויות, לדעתי... את כל השאר קשה יותר לראות, להבין או לאמת, כמו בשאר המקרים שבהם מעורב נפטון באופן משמעותי.

לא חדשה ולא נעליים... סתם גימיק תקשורתי

כבר לפני שנתיים ירדתי על אחת האסטרולוגיות-לא אנקוב בשמה-שיצאה בקול פרסום ותרועה רמה עם ה'אסטרולוגיה החדשה'... חחח, אמה מה, זו בדיוק האסטרולוגיה הסידרלית - ההודית - במקום הטרופיקלית - המערבית שעובדת לפי השמש - וכשאנשים תמימים לא מבינים את ההבדל, הם עלולים ליפול לרגע בפח הזה... אמה מה, אתה לא יכול לעבוד על כולם כל הזמן, ואחרי השטיפה שהיא קיבלה כאן וכמה וכמה אסטרולוגים - אני אישית התפוצצתי מצחוק - נראה לי שהעניין נרגע קצת.

Y. Welis

New member
כשליט מזל דגים - קשור לעידן שהסתיים במאה הזו

ושלדעת טלילה סטן סומן ע"י עליית הנצרות והמיסטיקה הקשורה אליה.

yupit

New member
אולי זה גם קשור לשני בתי המקדש שהוקמו ומה שקשור ליהדות

אבל אם כול עידן זה 2000 שנה אז לפני דגים היה את ה2000 שנים של תקופת הטלה שמשם קיבלו הרעיון להקריב קורבנות של בהמות נראה לי ככה אלא אם יש לכם תובנות אחרות.

Y. Welis

New member
כן. וגם כנראה המונותאיזם החל (אל אחד).

לפי פרשנות אחת (מהאתר הנ"ל) גם תכונות של המזל הנגדי ניכרות - מאזניים; במקרה הנ"ל - חוקים.

למעלה