סטטה

לורי1

New member
סטטה

אוקיי, אני אשלוט בעצמי ולא אשתפך (לא אני עושה את זה בדרך-כלל) אבל בשביל הפרוטקול קבלי חיבוק. תמסרי ד"ש לירוחם, ואזהרה שאני עלולה לכסח לו את הצורה אם הוא לא היה מחשב טוב.(אם הוא מכיר את המילה הזאת בכלל) ובגלל שממש לא היה לי מה לכתוב אני אפצה אותך קצת....(לא שיש לי הרבה לעשות בעיניין הזה). לורי.

DiGiHiLa

New member
לוריטה......

היי מה קורה??????את נשארת איתנו בפורום אם כן ברוך הבא..

pokegirl

New member
היי, התמונה הזאת לא ../images/Emo58.gif?

או שפספסתי יותר מדי פרקים מתי שלא הייתי פה?

Digi Lista

New member
סוף סוף הגעת...../images/Emo49.gif

חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי...אני מקווה כמובן שתשתלבי מהר(אחרי הכול את ואני אוהבות לקשקש רבות ולפתח תיאוריות...). וירוחם?...את מוזמנת לבעוט בו כבר עכשיו, הוא במילא כבר צריך למות(או שההורים שלי צריכים לקנות לי מחשב חדש בשם שלוימקה...). זה בסדר להשתפך מידיי פעם...זה למטרה נעלה...
(הקוביות הן האהבה החדשה שלי, תתרגלי...)

לורי1

New member
אוקיי, סטטה הנה מרוצה?

אני שונאת להשתפך זה רע פשוט רע. לירוחם אני כבר אראה, לא לדאוג. איזה תאוריות את רוצה שאני אפתח? תתחילי לפתח אחת ואני אהיה כבר מאחוריך, כמובן אם זה יהיה מעניין ושווה ניסיון ובמחשבה שניה גם אם לא, אז תירי אני כבר אדאג לגרום לכדור להעצר בנקודה מסוימת רק אל תשמשי בתותח או בירחום אני לא רוצה להפגע קשה או לחטוף התקפת קריזה ולהתאשפז אני צעירה מידי לזה.... נתראה איפשהו בעולם הדיגיטלי או ברשת.... שהיה לורי.

Digi Lista

New member
כן, תתחילי את בפיתוח תיאוריות...

כי(הנה הם באים כול הנימוקים שלי...): א. אין לי מצב רוח ברגע זה וכול מה שאני אכתוב לא יצא טוב ב. תתחילי כי במילא אני כותבת ולא...(טוב כבר הסברתי לך אז...) ג. אני אצטרף ואזבל יותר ממה שהממשלה מרשה(ורצוי שאני לא היחידה..רמז לחברי הפורום...)

למעלה