סטטוסקופים, מספר שאלות...

DANIELTerrible1

New member
סטטוסקופים, מספר שאלות...

בתור מע"ר מורעל קשות... ומקווה לעבור קפ"צ... עלתה בי השאלה... מה ההבדל בין סטטוסקופ ליטמן שיש לפארות...לביןמה שיש בלבנים וכדומה...ואיפה אפשר לקנות ועל איזה דגם ממליצים? וכמובן במחיר "צנוע" כמה שיותר... תודה לכל מי שיאיר את עיני.

cpr pro

New member
ךפי מה שאני יודע..

זה יותר כדי להאזין ושטויות אז הוא קצת יותר רגיש... לא יעזור לך אבל אפשר לקנות את הסטנדרטי בתחנות מדא לפי מה שאני זוכר 15 שח ואלי קצת יותר..

DANIELTerrible1

New member
סטנדרתי יש לי... ויש לי עוד אחד

סטנדרטי גם רק גם עם הצד השני הזה... ויש לי עוד אחד שהדבר הזה שנראה כמו פעמון הוא ממש כבד.... הליטמן באמת שווה את זה? בעלים של אחד כזה אמר לי שכן...אממ פארא'ות צבאיים? איפה אתם?

טוף טוף

New member
ד-ניאל!!

אתה גם פה??? חחחחחח עולם קטן.... אני אישית אומרת תסתפק ב- 3.... חחח

כנס דניאל

בתור בעל גאה של ליטמן חוץ מלשמוע לחץ דם נמוך הוא לא עוזר הרבה מה שכן הסטטוסקופים עם הצד הכעור עוזרים לשמוע אבשות בלב וכ'ו תכלס בתור מער לא שווה להשקיע בזה כסף אם וכאשר תיהיה פרא בצבא זה ישמש אותך יותר כדי להאזין אם הטובוס במקום או אם יש טנשן אבל כמו שאמרתי מערים לא צריכים יותר מהרגיל שיש האמבולנסים

amitzahavi

New member
בטח יש

אבל לך אין שימוש בזה.... אני בתור מע"ר הייתי מסתובב עם סטטוס. משלי בגלל שהגעיל לי את הנשימה שזה עובר באוזניים של 200 איש... אותו סטטוס. אני עדיין משתמש עד היום בתור פרא' צבאי. תמיד כיף שיש איזה משהו חדש ושוכלל שאין לכולם אבל אם זה נחוץ.... לא - במיוחד לא שמדובר במדידת לחץ דם...

DANIELTerrible1

New member
הנה כמו שאתה אומר...וגם אחרי שאני עובד

אז התחילו לי קצת להיות פאקים בשמיעה.... טוב תודה רבה לכם ועזרתם לי מאוד... אני הולך על הקלאסיק 2

יניב ריז

New member
המקרה ההזוי שהיה לי

כחלק מעבודה כפאראמדיק בחברה פרטית,אני עוזר לרופא במרפאה הקיימת במקום (כמו מרל"מ). ערב אחד נכנסת בחורה וצווחת מכאבים "ד"ר נתפס לי הגב" "איייאה ד"ר כואב לי"... מתחילים לקחת אנמנזה,והרופא אומר לי בינתיים לשאוב לה זריקת "אביטרן" (וולטרן) למתן בשריר. עכשיו כדי להבין את הסיטואציה-הרופא ממוצא רוסי,עם מבטא רוסי כבד,והבחורה ממוצא ערבי,כך שתהיו חיבים לדמייין את הדיאלוג במבטא
ד"ר: "טוב גברת,אני עושה לך זריקה בעכוז". גברת: "אבל זה לא כואב ד"ר"? ד"ר: "נו,יכול קצת כואב,אבל יותר טוב מכאבים בגב". גברת: "אבל אף פעם לא עשו לי שם זריקה,אתה בטוח"? ד"ר: "כן,זה רק זריקה בעכוז". גברת: "ד"ר אני מפחדת,אתה בטוח שזה לא כואב"? ד"ר: "גברת! בבקשה! רוצה זריקה או לא"?! גברת: "טוב בסדר ד"ר"... הגברת נכנסה אל מאחורי הפרגוד להתפשט,ואז יוצאת משם עירומה,מפנה אצבע לכיוון הכוס ואומרת "אבל תעשה את זה עדיין ד"ר"... הרופא מתחיל להשתולל "לא גברת! לא בכוס! בעכוז! יופ טווי מט! דורה"!!!! זה השלב שברחתי מחוץ למרפאה ולא יכולתי להחזיק את עצמי

עמיחי נ

New member
אחח.. בוגרי אולפן הכי מצחיקים ../images/Emo13.gif

זה כמו שבשיעור מתמטיקה אחד המורה הרוסי שואל אותנו "כמה זה לוג של רבבה" ... כולם מתחילים ללחוש וצועקים מה זה לעזאזל רבבה..

למעלה