סטטוס אפריל 2018

מצב
הנושא נעול.
סטטוס אפריל 2018

סטטוס אפריל 2018
שלום,

הבקשה שלי הוגשה באפריל 2018 (בדיוק לפני שנה) וקיבלתי מספר מעקב זמני. בנובמבר האחרון (2018) יצרתי קשר עם הקונסבטוריה באופן עצמאי (הבקשה הוגשה דרך עורך דין) ואמרו לי שהכל נקלט במערכות המחשב והתיק ממתין לאנליזה.

רציתי לדעת אם מישהו שכבר עבר את התהליך, או עו"ד פינקו, יודעים להגיד לי בערך כמה זמן נותר לשלב הבא ולכל התהליך בכלל?
עד כה לא התבקשתי להשלים מסמכים או לעשות כל דבר שהוא מאז הגשת הבקשה באפריל 2018.

תודה רבה.

התיק שלך ייכנס בעוד כחודשיים לתחילת אנליזה,

סטטוס אפריל 2018
שלום,

הבקשה שלי הוגשה באפריל 2018 (בדיוק לפני שנה) וקיבלתי מספר מעקב זמני. בנובמבר האחרון (2018) יצרתי קשר עם הקונסבטוריה באופן עצמאי (הבקשה הוגשה דרך עורך דין) ואמרו לי שהכל נקלט במערכות המחשב והתיק ממתין לאנליזה.

רציתי לדעת אם מישהו שכבר עבר את התהליך, או עו"ד פינקו, יודעים להגיד לי בערך כמה זמן נותר לשלב הבא ולכל התהליך בכלל?
עד כה לא התבקשתי להשלים מסמכים או לעשות כל דבר שהוא מאז הגשת הבקשה באפריל 2018.

תודה רבה.
התיק שלך ייכנס בעוד כחודשיים לתחילת אנליזה,
אתה אמור כבר לקבל מספר הליך קבוע, בדוק דרך עו"ד מקומי, פורטוגלי את העניין. אני בדקתי כך באופן עצמאי וקיבלתי מספר הליך 26xxx/18

אכן, המתנת התיק כעת היא 14-16 חודשים עקב העומס.
14 חודש עד לכניסה לאנליזה בהערכה גסה כיום וקח שנה וחצי לסיום אנליזה במידה ואין בקשות להשלמות מסמכים אשר מעכב את התיק.

אני נקלטתי בינואר 2018 ורק במרץ השנה קיבלתי בקשת השלמה לתעודת יושר ישמעאלית... קח עוד כחודשיים עד להגשה לשרת המשפטים לחתימה ומכאן עוד 4-6 חודשים להנפקת תעודת לידה וקבלתה. בגדול, לך לכיוון השנתיים בהליך הקליטה, לא כולל שלב קהילה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה