סטטוס הרשמה לקורס

האזרחק

New member
סטטוס הרשמה לקורס

הוא "מעבר למכסה המותרת בסמסטר" (מדובר ב 2 קורסים מתוך 4 שנרשמתי אליהם) זאת למרות שקיבלתי הודעה שההרשמה התקבלה עבור כל הקורסים - אז מה זה אומר? אני רשום או לא?

Irenie

New member
זה אומר שאתה לא רשום

ההרשמה התקבלה, אבל היא לא חוקית. לפי חוקי האוניברסיטה הפתוחה, סטודנט רשאי להרשם ל-3 קורסים בסמסטר רק אם סיים בעבר בהצלחה 2 קורסים בסמסטר, ו-4 זה רק אחרי 3 ואישור מיוחד של יועץ. אני חושבת שזה המקרה שלך, המערכת לא מאפשרת לך להרשם ליותר מ-2 קורסים. אתה צריך להתקשר אליהם, ולהתחיל לברר מה קורה, זה אומר שההרשמה שלך לא בתוקף, שאתה עדיין יכול לשנות את זה, שאם אתה לומד 2 קורסים הסמסטר ורוצה 3 בסמסטר הבא (כלומר להרשם ל-3 לפני הבחינות והכל) אתה צריך אישור יועץ. תתחיל לטפל בעניין, אל תמשוך. איירין

האזרחק

New member
תודה רבה

בינתיים אחד נוסף אושר כך שאני כבר רשום ל 3 קורסים, עכשיו נותר רק אחד בסטטוס הנ"ל. האם ישנו סיכוי שהיועץ יאשר את הקורס הרביעי בהתחשב ברקע אקדמי ומקצועי בתחום? אני סטודנט חדש (רשום לקורס אחד בקורס קיץ) אבל עם נסיון בעבודה (תכנות) ועבר אקדמי (3 שנים בטכניון) כאשר הקורס הרביעי שנותר הוא מבוא לסטטיסטיקה למדעי החברה) שווה לפנות אליו לקבלת אישור או שזה יהיה בזבוז זמן?

למעלה