סטטוס עדכני לרמי לוי השכונתי....

אלפיני

Well-known member
עד לפני זמן לא היה מקום להכניס זבוב עקב ההמולה.
והיום , שממה. העובדים ממש מגרבצים משעמום ואפילו הזבובים אינם נכנסים.

הפרסום בערוץ 14 ממש עובד....

עד לפני זמן לא היה מקום להכניס זבוב עקב ההמולה.
והיום , שממה. העובדים ממש מגרבצים משעמום ואפילו הזבובים אינם נכנסים.

הפרסום בערוץ 14 ממש עובד....
עכשיו מאוד חם ויש מעט אנשים,

האם התכוונת לסניפים רמי לוי בעיר או הרגיל?

אלפיני

Well-known member
רמי לוי מתעקש לפרסם בערוץ הרעל 14 וזה לא מתקבל טוב ע"י תושבי האיזור שמציעים הארנקים. יש חרם בקרב תומכי קפלן על הרשת ועכשיו גם מרגישים אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש חרם בקרב תומכי קפלן על הרשת ועכשיו גם מרגישים אותו.
נזכיר לחובבי ז'אנר העובדות והמציאות; רמי לוי זאת רשת שממצבת עצמה לשכבות האוכלוסיה הנמוכות ביותר דווקא. מי שקצת צפה פה ושם ב"תומכי קפלן" כפי שהכותב מגדירם, יודע שכל קשר בינם לאוכלוסיות האלו דמיוני לחלוטין לכתחילה. על כן גם אם כל "תומכי קפלן" לא יקנו יותר ברשת רמי לוי, הסיכוי שהרשת תרגיש זאת, אפסי לחלוטין.

אלפיני

Well-known member
נזכיר לחובבי ז'אנר העובדות והמציאות; רמי לוי זאת רשת שממצבת עצמה לשכבות האוכלוסיה הנמוכות ביותר דווקא. מי שקצת צפה פה ושם ב"תומכי קפלן" כפי שהכותב מגדירם, יודע שכל קשר בינם לאוכלוסיות האלו דמיוני לחלוטין לכתחילה. על כן גם אם כל "תומכי קפלן" לא יקנו יותר ברשת רמי לוי, הסיכוי שהרשת תרגיש זאת, אפסי לחלוטין.
שוב נזכיר למר הרנגטון לעשות בדיקת עובדות טרם יחרטט. רמי לוי כבר מזמן התרחב מעבר לשיווק לשכבות החלשות ופרס לתחומים נוספים כמו תקשורת ותעופה שמן הסתם גם אנשי שכבות חזקות יותר צורכים. יש לו סניפי מותג השיקמה גם במקומות כמו רמת החיל ת"א ולא רק לתושבי רמת החיל מן הסתם, רעננה, כפר סבא, חיפה. נזכיר שוב את מכירות המזון האינטרנטיות המגיעות לתומכי קפלן , שבינהם גם סטודנטים רבים אגב.

והכי חשוב לעניינינו נזכיר לו גם שרמי לוי פתח באופן ספציפי מיתוג בשם רמי לוי בשכונה בניסיון להגיע כן כן , גם תומכי קפלן ומיקם סניפים שכונתיים קטנים יותר במקומות כמו גבעתיים, רחוב החשמונאים בתל אביב - ממש מתחת לאף של ההפגנות, ובתוך מרכז תל אביב עצמה, רמת השרון, וכפר סבא. ולסניף שכזה בדיוק התייחסתי בתגובתי למעלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שוב נזכיר למר הרנגטון לעשות בדיקת עובדות טרם יחרטט. רמי לוי כבר מזמן התרחב מעבר לשיווק לשכבות החלשות ופרס לתחומים נוספים כמו תקשורת ותעופה שמן הסתם גם אנשי שכבות חזקות יותר צורכים. יש לו סניפי מותג השיקמה גם במקומות כמו רמת החיל ת"א ולא רק לתושבי רמת החיל מן הסתם, רעננה, כפר סבא, חיפה. נזכיר שוב את מכירות המזון האינטרנטיות המגיעות לתומכי קפלן , שבינהם גם סטודנטים רבים אגב.
ואללה נכון ואני מודה שלא חשבתי על כך. אבל הסיבה לכך שלא חשבתי על כך, נעוצה בדבריך שמדובר ברשת. הרשת מה לעשות, ממוצבת גם היום עבור האוכלוסיות החלשות ולא עבור אלו שמפגינים (נגיד ש) בקפלן.

והכי חשוב לעניינינו נזכיר לו גם שרמי לוי פתח באופן ספציפי מיתוג בשם רמי לוי בשכונה בניסיון להגיע כן כן , גם תומכי קפלן ומיקם סניפים שכונתיים קטנים יותר במקומות כמו גבעתיים, רחוב החשמונאים בתל אביב - ממש מתחת לאף של ההפגנות, ובתוך מרכז תל אביב עצמה, רמת השרון, וכפר סבא. ולסניף שכזה בדיוק התייחסתי בתגובתי למעלה.
נכון ולא נכון. כאמור הרשת עדיין ממצבת את עצמה במקום מאוד מסוים ולטוב ולמוטב, זה לא המקום שרוב תומכי קפלן (כהגדרתך) עושים בו את קניותיהם השוטפות. טוב? רע? לא משנה. זאת המציאות. זה כמו שמשמיעים לעתים טענות נגד מחירי שופרסל, מבלי לציין את העובדה שהרשת ממצבת עצמה בכוונת מכוון למה שנקרא הupper middle class, כך שממילא כל הטענות האלו על מחירים יקרים יותר, חסרות כל רלוונטיות ומעניינות את הרשת כקליפת השום. זה נכון אף על פי העובדה שלרשת יש מותגים נוספים כמו 'שופרסל דיל' וכדו', שכביכול מכוונות לשכבות אוכלוסיה אחרות (עם דגש על המילה כביכול).

אלפיני

Well-known member
נכון ולא נכון. כאמור הרשת עדיין ממצבת את עצמה במקום מאוד מסוים ולטוב ולמוטב, זה לא המקום שרוב תומכי קפלן (כהגדרתך) עושים בו את קניותיהם השוטפות.
עכשיו אתה רוצה ללמד אותי היכן קונים תושבי מרכז תל אביב וגבעתיים ואיזה ערים לפלח על מנת להבין היכן גרים רובם של תומכי קפלן?

אם רמי לוי מיקם ומיתג גם סניפים במקומות שהם גרים הוא עשה זאת במטרה מסוימת שהיא מחוץ ל CORE העסקי שלו. אז כמובן שכשהם מחליטים להחרים אותו רוב הסיכויים שסניפים כמו גבעתים , מרכז ת"א , הרצליה , רמת החייל הם שיפגעו ולא המסורתיים בירושלים מעלה אדומים וכו.
ועל זה בדיוק דיווחתי. בכל מקרה, זה פוגע לו בעסקים. וזו הייתה הכוונה בדברי.

זה כמו שמשמיעים לעתים טענות נגד מחירי שופרסל, מבלי לציין את העובדה שהרשת ממצבת עצמה בכוונת מכוון למה שנקרא הupper middle class,
מה הקשר למחירי שופרסל כרגע? את רמי לוי רוצים להחרים בגלל עניין פוליטי. אגב, בהקשר הפוליטי עכשיו גם שופרסל נכנסו לקלחת.

Harrington

Well-known member
מנהל
עכשיו אתה רוצה ללמד אותי היכן קונים תושבי מרכז תל אביב וגבעתיים ואיזה ערים לפלח על מנת להבין היכן גרים רובם של תומכי קפלן?
אני? ללמד אותך משהו? חס חלילה וחס טפו טפו טפו לא עלינו רחמנא לצלן :). לא תכננתי לעשות כדבר הזה בשום שלב ואינני מתיימר להיות מוסמך לכך. אני בס"ה כותב את דעתי ולעתים את ידיעתי. הא ותו לא.
איפה קונים תושבי מרכז תל אביב וגבעתיים? מעניין אותי כקליפת השום. דיברתי על השאלה איך הרשת ממצבת את עצמה. משהו דומה, אבל לגמרי שונה. בטוחני שתבין זאת גם בלי שיעורים פרטיים מיוחדים...

מה הקשר למחירי שופרסל כרגע? את רמי לוי רוצים להחרים בגלל עניין פוליטי. אגב, בהקשר הפוליטי עכשיו גם שופרסל נכנסו לקלחת.
הקשר הוא, אל תיפול מהכסא, הצגת דוגמה להוכחת טענה. יש שיטה כזאת, בדיונים/ויכוחים, שאחד המתדיינים מציג דוגמה מסוימת להוכחת עמדתו. כלומר הוא מביא משהו שדומה לאירוע המדובר, אבל לא זהה, ומבקש באמצעות כך להראות את נכונות טענתו לגבי האירוע שכן נושא הדיון.
גם כאן אני משוכנע שאם תתעמק קלות, תוכל ללמוד על נושא הדוגמאות ללא שיעורים פרטיים מיוחדים :). ככל שלא תצליח תחזור אלי ואשמח להפנות אותך למורה פרטי שישמח בתורו לסייע לך להבנת המטַריה.

אגב עד תגובתך זו האחרונה הדיון שלנו היה ענייני למדי. אמנם עם עקיצות קלילות פה ושם (גם מצידי) והשמצות שגרתיות בהתאם לנוהל. אבל בכל זאת. בדיוק התלבטתי אם להודות לך על הדיון הענייני. בסוף המתנתי עם זה. לא יודע למה. אבל הצטערתי לגלות שבתגובתך זו האחרונה הרגשת צורך להתרחק מהענייניות. לשיקולך כמובן כן. זאת מדינה חופשית ופורום עם חופש ביטוי. אבל בכל זאת חבל. לטעמי בכל אופן.

אלפיני

Well-known member
הקשר הוא, אל תיפול מהכסא, הצגת דוגמה להוכחת טענה. יש שיטה כזאת,
אבל לא הוכחת את הטענה כי אתה מתעלם מכמה נתונים. רגע, היכן ראיתי את זה אצלך לפני כן. :unsure:
אז אני חוזר שוב. זה יפה מאוד שבאופן היסטורי רמי לוי צמח משיווק לשכבות החלשות. אבל הוא כבר לא לגמרי לגמרי שם.
ואם אנשים המתנגדים לרפורמה מחליטים להחרים אותו מין הסתם רובם גם יעשו זאת באותם ישובים בו הוא כן פתח סניפים בריכוזי ההמגורים שלהם.

ומכיוון שאני יודע כיצד מצביעים רובם של תושבי העיר בה אני גר כי זה נתון שמאוד קל להשיג, ומכיוון שמין הסתם ראיתי את מצבו של הסניף לפני שנה ועכשיו תיארתי מצב חמור . ואם זה סימן לשאר סניפי תל אביב והמרכז הרשת היא תפסיד שם הכנסות ללא קשר מהיכן התחילה או היכן ממוקמים עוד סניפים שלה. כאן בדיוק כשלת כי הקשר ההיסטורי שציינת לא מעניק לרשת חסינות מהפסדים בפני אותם סניפים ספציפיים שנועדו לשרת את אותם צרכנים אליהם הנגישה את עצמה ושעכשיו בחרו לנטוש אותו מסיבות של חרם פוליטי. הבנת את הנקודה?

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל לא הוכחת את הטענה כי אתה מתעלם מכמה נתונים. רגע, היכן ראיתי את זה אצלך לפני כן. :unsure:
אז אני חוזר שוב. זה יפה מאוד שבאופן היסטורי רמי לוי צמח משיווק לשכבות החלשות. אבל הוא כבר לא לגמרי לגמרי שם.
ואם אנשים המתנגדים לרפורמה מחליטים להחרים אותו מין הסתם רובם גם יעשו זאת באותם ישובים בו הוא כן פתח סניפים בריכוזי ההמגורים שלהם.
אין לי מושג היכן ראית את זה אצלי קודם לכן. אם תיאות לדבר עניינית ולא בסיסמאות נבובות, נוכל שנינו לדעת היכן ראית זאת ואוכל אפילו, רחמנא לצלן, להתייחס לדברים ולטענותיך בעניין. אולם משבחרת רק להעלות את זה כהשמצה ללא כל פירוט, נטלת ממני אפשרות זו (דמיין כאן סמיילי בוכה) לצערי הרב.

בכל מקרה, יכול לגמרי להיות שלא הוכחת את טענתי. אולם זה לא יהיה בגלל שהתעלמתי מנתונים כלשהם. התייחסתי לנתונים מאוד ספציפיים. די לי בכך, לדעתי, להוכחת טענתי. לדעתך לא? קורה. אז לדעתך לא הוכחתי. לגיטימי לגמרי כאמור.

לגופו, כבר כתבת שלדעתך לוי כבר לא נמצא היכן שאני כותב שהוא ממצב את עצמו וכבר השבתי על כך (קרי בלע"ז: לא התעלמתי מהנתונים, אני פשוט חלוק איתך לגביהם. משהו 'קצת' אחר לגמרי כמובן, גם אם יש צורך דחוף באיזו השמצה נבובה ;-)).

לגבי המשפט השלישי בקטע המצוטט, אנשים שהחליטו להחרים וכו', התייחסתי כבר בתגובתי הראשונה בשרשור. אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכתבתי שם ואני עומד לחלוטין מאחורי הדברים, כאשר לא הצגת לי שום נתון או ראיה לטענתך שמשהו בעניין הזה השתנה.

ומכיוון שאני יודע כיצד מצביעים רובם של תושבי העיר בה אני גר כי זה נתון שמאוד קל להשיג, ומכיוון שמין הסתם ראיתי את מצבו של הסניף לפני שנה ועכשיו תיארתי מצב חמור . ואם זה סימן לשאר סניפי תל אביב והמרכז הרשת היא תפסיד שם הכנסות ללא קשר מהיכן התחילה או היכן ממוקמים עוד סניפים שלה. כאן בדיוק כשלת כי הקשר ההיסטורי שציינת לא מעניק לרשת חסינות מהפסדים בפני אותם סניפים ספציפיים שנועדו לשרת את אותם צרכנים אליהם הנגישה את עצמה ושעכשיו בחרו לנטוש אותו מסיבות של חרם פוליטי. הבנת את הנקודה?
אני מאוד מאושר שקל להשיג את הנתון היכן צרכני עירך עושים את קניותיהם :). לא הייתי רוצה שתעבוד קשה חלילה. אלא שלשיטתי, כפי שהסברתי למעלה באריכות יחסית, זה נתון חסר כל משמעות לדיון.
אם אתה ראית ש"הסניף" כעת במצב חמור, אין לי אלא לקבל את דבריך. אם כך כנראה שאני טועה ואולי כל מפגיני קפלן קונים דווקא אצל מר לוי. אמנם יש כאן סתירה קלה בין שלל טענותיך לאורך הדיון. כך למשל כשכתבתי בשלב ראשון שלוי ממצב עצמו לאוכלוסיה מסוימת, טענתך ובצדק רב שיש לאיש כיום נדבכים נוספים שהוא עוסק בהם מעבר לסניפי הרשת המוכרים וכו'. הסכמתי איתך בעניין, מאחר וצדקת ואני שכחתי נקודה זו. אלא שכעת אתה שב וטוען משהו לגבי הסניפים דווקא, שמצבם או לפחות מצבו של הסניף שאתה מכיר, "קשה". כלומר אנחנו בכל זאת עוסקים בסניפי הרשת ולא בענייני סלולר או תעופה של מר לוי.

מוזר כל הסיפור.
ניחא. אודה לך על דיון מעניין וענייני בחלקו הלא קטן ונסתפק בזה.

אלפיני

Well-known member
אין לי מושג היכן ראית את זה אצלי קודם לכן. אם תיאות לדבר עניינית ולא בסיסמאות נבובות, נוכל שנינו לדעת היכן ראית זאת ואוכל אפילו,
בבקשה, להלן טענת הבסיס שלך.
הרשת מה לעשות, ממוצבת גם היום עבור האוכלוסיות החלשות ולא עבור אלו שמפגינים (נגיד ש) בקפלן.
אתה אמרת למי הרשת פונה.
ואז הוספת גם

הרשת עדיין ממצבת את עצמה במקום מאוד מסוים ולטוב ולמוטב, זה לא המקום שרוב תומכי קפלן (כהגדרתך) עושים בו את קניותיהם השוטפות.
בטענות הללו התעלמת מנתון קריטי יכולת לבדוק בקלות דרך חיפוש אינטרנטי : ישנם סניפי רמי לוי בשכונה שפתחה הרשת בתל אביב והמרכז ומכך שמפגיני קפלן הגרים באזורים הללו מין הסתם בסבירות גבוהה אליהם. לו הייתי ממציא את הנתון הזה אפשר היה להבין אותך , אבל אני לא. והעניין ניתן לבדיקה. כלומר זה לא שמפגיני קפלן ותומכיהם צריכים להחרים את הסניף באריאל או בירושלים היכן שממוקמים אותם שכבות חלשות אלה את אותם סניפים מתחת לאף שלהם. לכן במידה והם מחליטים להחרים את הרשת ואכן יש לרמי לוי סניפים באיזור המרכז. האיום הופך ממשי ולא רק תאורטי.

אני מאוד מאושר שקל להשיג את הנתון היכן צרכני עירך עושים את קניותיהם :). לא הייתי רוצה שתעבוד קשה חלילה. אלא שלשיטתי, כפי שהסברתי למעלה באריכות יחסית, זה נתון חסר כל משמעות לדיון.
לא זה מה שאמרתי. יש לי כן נתונים לגבי נתוני ההצבעה בבחירות לכנסת של תושבי עירי ושכונתי, של השכונות המקיפות את רחוב קפלן , של ערים באיזור המרכז ועוד. בהרבה מרכוזי האוכלוסיה הללו התמיכה בממשלת הימין על מלא קטנה TO SAY THE LEAST והתמיכה במפגיני קפלן גדולה בהרבה. אנשים היום גם מדברים , ישנן רשתות חברתיות . היה בטוח שנושא החרם עולה לדיון והעובדה שרמי לוי התעקש להמשיך לתמוך בערוץ 14 לא מתקבלת היטב בציבורים הללו. לכן הנתון מאוד בעל משמעות במידה ורשת רמי לוי מחזיקה סניפים הפונים גם לציבורים הללו. דבר שהיא כן עושה בניגוד למשתמע מדבריך. ולכן כשאני רואה סניף ריק, במידה ולא מדובר בסתם יום גרוע אלא במגמה זה בהחלט תמרור אזהרה.

אתה יכול לנסות לטמון את הראש בחול כמה שתרצה כאסטרטגיה אבל אתה זה בעל הססמאות הנבובות שאינו רציני במידה ואתה בוחר להתעלם לגמרי מהתייחסות להשלכות מהנתונים הללו.

לפחות AI27 , על אף היותו ימני דווקני לא פחות ממך, נתן מענה הגיוני לתפיסתו שהתייחס גם לנתונים הללו.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אני? ללמד אותך משהו? חס חלילה וחס טפו טפו טפו לא עלינו רחמנא לצלן :). לא תכננתי לעשות כדבר הזה בשום שלב ואינני מתיימר להיות מוסמך לכך.

אני בס"ה כותב את דעתי ולעתים את ידיעתי. הא ותו לא.
דעתך, ניחא, ככל שהיא מוגבלת , פשיסטית ושיקרית.
ידיעתך - אין לך דבר כזה. תפנים.

Harrington

Well-known member
מנהל
דעתך, ניחא, ככל שהיא מוגבלת , פשיסטית ושיקרית.
ידיעתך - אין לך דבר כזה. תפנים.
אההה... החמוד הגיע להשמיץ :). יקירי, אני בהחלט יודע וכן, זאת המילה, שאתה לא מסוגל להנפיק תגובה שאינן הודעות השמצה והשחרה נטו. אני גם יודע שאתה חושב שזה גורם לך להיראות חכם או משכיל :). אני אפילו יודע, שאתה טועה במחשבתך זו :).

את כל השאר, דחף לאיפה שגוטרמן חי.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אההה... החמוד הגיע להשמיץ :). יקירי, אני בהחלט יודע וכן, זאת המילה, שאתה לא מסוגל להנפיק תגובה שאינן הודעות השמצה והשחרה נטו. אני גם יודע שאתה חושב שזה גורם לך להיראות חכם או משכיל :). אני אפילו יודע, שאתה טועה במחשבתך זו :).

את כל השאר, דחף לאיפה שגוטרמן חי.
אני נידרש מידי פעם להזכיר לך מי אתה . זו חובתי כלפי בונה עולם ישתבח שמו. פשוט עד כדי כך.
אני שמח שיש לך דיעה טובה על עצמך. אבל נכון לעכשו, אתה היחיד.....

ai27

Well-known member
רמי לוי מתעקש לפרסם בערוץ הרעל 14 וזה לא מתקבל טוב ע"י תושבי האיזור שמציעים הארנקים. יש חרם בקרב תומכי קפלן על הרשת ועכשיו גם מרגישים אותו.
לפידונים אוהבים לשלם הרבה על הקניות ואז להתלונן על זה
זה לא מתאים לקניות ברמי לוי.
אז רמי לוי ימכור את השטח לסופר-יודה, שידפוק את הלפידונים בכל הכח
וכולם יהיו מאושרים

אלפיני

Well-known member
לפידונים אוהבים לשלם הרבה על הקניות ואז להתלונן על זה
זה לא מתאים לקניות ברמי לוי.
אז רמי לוי ימכור את השטח לסופר-יודה, שידפוק את הלפידונים בכל הכח
וכולם יהיו מאושרים
:LOL::LOL:

לפידונים יודעים להפעיל אינטרנט ולהשתמש בו. לכן לכל אחד יש תחליף.

ממש קל להזמין דרך ויקטורי במקום רמי לוי או לגשת פיזית לאחד הסניפים שלו, ואצל סופר יודה לקנות רק חלב במחיר ממשלתי אחיד.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
רוב האשכנזים השמאלנים עושים את הקניות שלהם במגה בעיר או במכולת השכונתית (שפע יששכר)
אל רמי לוי מגיעים כל המזרחים שחרטו על דגלם "צרכנות נבונה".
רמי לוי שם זין ירושלמי עבה וגדול על השמאל הישראלי, הוא לא צריך אותם בכלל.
רמי לוי הוא אדם שצמח מתוך המזרחים והקב"ה בירך אותו בשפע והצלחה בכל מעשה ידיו.
אף נקניק שמאלני לא יצליח לכופף אותו.
המניות של רמי לוי, קונים בלבד.

מניית רמי לוי: דוח רווח והפסד - Investing.com

למעלה