סטטוס קריטריונים + תאריכון תחרויות חשובות

PRINCER

New member
סטטוס קריטריונים + תאריכון תחרויות חשובות

הבטיחו מקום: 1. גל נבו 2. יעקב טמרקין 3. נמרוד שפירא בר-אור 4. זוהר זמירו 5. אלכס שטילוב 6. סרגיי ריכטר 7. אליס שלזינגר \ ירדן ג'רבי 8. אריק זאבי 9. נטע ריבקין 10. גידי קליגר 11. ערן סלע 12. לי קורזיץ 13. גילי כהן 14. ורד בוסקילה 15. שחר צוברי \ נמרוד משיח תחרויות קריטריון בינואר: 16. בת אל גטרר (קריטריון: 1-3 בתחרות מבחן אירופית) 17. פולינה ז'קלונז'י (קריטריון: 1-4 לא כולל בריטניה) 18. ויקה קושל (כנ"ל) 19. מורן בוזובסקי (כנ"ל) 20. נועה פלצ'י (כנ"ל) 21. אליאורה זסולסקי (כנ"ל) ?. ולריה מקסיוטה (תחרות העפלה - קריטריון בינ"ל: 1-34 לפי אחת למדינה) ? אניה מירקין (קריטריון: 1-3 בתחרות מבחן אירופית) ? לירן מלאכי (קריטריון: 1-3 בתחרות מבחן אירופית) ? יוני אדלשטיין (קריטריון: 1-3 בתחרות מבחן אירופית) תחרויות קריטריון באפריל: 22. אנסטסיה גלושקוב (קריטריון: 1-16 לא כולל מדינות שכבר השיגו קריטריון או השיגו מקומות 1-3 בתחרות הקבוצתית) 23. אינה יופה (כנ"ל) ? נועם מילס \ דריה סטרלניקוב ? גרגורי בסקין \ עידו הרפה ? דלילה חתואל \ בלה זמלין ? מאור חתואל \ תומר אור (חתואל יכול אולי להעפיל גם לפי דירוג) תחרויות קריטריון ודירוג עולמי מכריע במאי: 24. עמית עברי 25. גיא ברנע 26. גולן פולק (קריטריון צעירים) 27. סוסו פללשוילי 28. מישה זילברמן ? מרדית' בודנר ? יונתן קופלב ? נמרוד חייט (קריטריון צעירים) ? אלון מנדל ? אניה וולצ'קוב ? רוני שוורץ ? דן אלתרמן ? ולריה מקסיוטה (אליפות אירופה - קריטריון ישראלי) תחרויות קריטריון ודירוג עולמי מכריע ביוני: 29. מיכאל דמיטרייב  30. שחר פאר ? אנדי רם ? יוני ארליך ? דודי סלע תלויי תוצאה: 31. ג'יליאן שוורץ 32. דימה קרויטר (קריטריון צעירים) ? מעיין פורמן תאריכים חשובים שרלוונטיים לקריטריון: 10-13.01.2012, לונדון (בריטניה): תחרות מבחן אולימפית - התעמלות מכשירים 04-05.01.2012, אלמאטי (קזחסטן): תחרות המאסטרס - ג'ודו 15-18.01.2012, לונדון (בריטניה): תחרות מבחן אולימפית - התעמלות אמנותית 27-28.01.2012, לגנאנו (איטליה): גביע העולם לגברים - סייף (רומח) 27-28.01.2012, פריז (צרפת): גביע העולם לגברים - סייף (דקר) 27-29.01.2012, קאזאן (רוסיה): תחרות העפלה אירופית - טקוואנדו 28-29.01.2012, טביליסי (גאורגיה): גביע העולם לגברים - ג'ודו 28-29.01.2012, סופיה (בולגריה): גביע העולם לנשים - ג'ודו 29.01.2012, סנטוס (ברזיל): גביע העולם - מים פתוחים 04.02.2012, ויידמה (ארגנטינה): גביע העולם - מים פתוחים 04-05.02.2012, פריז (צרפת): גרנד סלאם - ג'ודו 10-11.02.2012, דוחא(קטאר): גרנד פרי לגברים - סייף (דקר) 10-11.02.2012, טאוברבישופסהיים(גרמניה): גרנד פרי לנשים- סייף (רומח) 11-12.02.2012, דוחא(קטאר): גביע העולם לנשים - סייף (דקר) 11-12.02.2012, אוברווארט (אוסטריה): גביע העולם לגברים - ג'ודו 11-12.02.2012, בודפשט (הונגריה): גביע העולם לנשים - ג'ודו 17-18.02.2012, לה קורוניה (ספרד): גביע העולם לגברים - סייף (רומח) 18-19.02.2012, דיסלדורף (גרמניה): גרנד פרי - ג'ודו 25-26.02.2012, בודפשט (הונגריה): גרנד פרי לנשים - סייף (דקר) 25-26.02.2012, פראג (צ'כיה): &nbsp

alonshin

New member
על הסיכום המפורט! סחתיין על ההשקעה

אלו שזיכית במספרים ליד שמם הם הספורטאים שאתה מנחש שיגיעו ללונדון? וסימני השאלה אלו שאתה פחות מאמין שישיגו קריטריון? מתחילים להריח את לונדון מתקרבת..

PRINCER

New member
סימני שאלה - סיכוי יותר נמוך

למרות זאת אני חושב שחלק מהם יצליחו. ההימור שלי: רם, ארליך, סלע, מקסיוטה, מאור חתואל (או אחד מהסייפים) ואולי עוד אחד או שניים למשלחת של 37-38 ספורטאים. לא רע בכלל... והאמת ששכחתי לציין קריטריון עבור חלק מהם אז...: ? נועם מילס \ דריה סטרלניקוב ? גרגורי בסקין \ עידו הרפה ? דלילה חתואל \ בלה זמלין ? מאור חתואל \ תומר אור (חתואל יכול אולי להעפיל גם לפי דירוג) עמית עברי (קריטריון ב100 פרפר: גמר אליפות אירופה עם תוצאה של 58:89 ו\או קריטריון A 58:70 בתחרות אחרת) גיא ברנע (קריטריון ב100 גב: גמר אליפות אירופה עם תוצאה של 54:43 ו\או קריטריון A 54:40 בתחרות אחרת) גולן פולק (קריטריון 66-: דירוג בין 20 הראשונים בעולם לפי 1 ממדינה או קריטריון צעירים: דירוג בין 22 הראשונים בעולם לפי 1 ממדינה או אחד מבין שני האירופאים הבאים בדירוג) סוסו פללשוילי (קריטריון 73-: דירוג בין 20 הראשונים בעולם לפי 1 ממדינה) מישה זילברמן (דירוג בין 35 הראשונים בעולם לפי 1 ממדינה חוץ ממדינות בעלות 2 נציגים בטופ 16 שרשאיות להכניס 2 נציגים) מרדית' בודנר (קריטריון ב800 חופשי: גמר אליפות אירופה עם תוצאה של 8:34:33 ו\או קריטריון A 8:33:84 בתחרות אחרת) יונתן קופלב (קריטריון ב100 גב: גמר אליפות אירופה עם תוצאה של 54:43 ו\או קריטריון A 54:40 בתחרות אחרת) נמרוד חייט (קריטריון ב200 פרפר: גמר אליפות אירופה עם תוצאה של 1:57:03 ו\או קריטריון A 1:56:86 או קריטריון צעירים - תוצאה מרשימה) אלון מנדל (קריטריון ב100 פרפר: גמר אליפות אירופה עם תוצאה של52:57 ו\או קריטריון A 52:36) אניה וולצ'קוב (קריטריון ב200 גב: גמר אליפות אירופה עם תוצאה של 2:11:09 ו\או קריטריון A 2:10:84 או קריטריון צעירים - תוצאה מרשימה) רוני שוורץ (קריטריון 48-: דירוג בין 14 הראשונות בעולם לפי 1 ממדינה) דן אלתרמן (קריטריון: דירוג בין 35 הראשונים בעולם לפי 3 ממדינה או פעמיים דירוג בין הראשונים בתחרות מסדרת אליפות העולם) ולריה מקסיוטה (קריטריון ישראלי: 1-12 בקרב רב או 1-6 במכשיר בודד) מיכאל דמיטרייב (קריטריון בינ"ל: דירוג בין 9 הראשונים בתחרות העפלה. קריטריון ישראלי: דירוג בין 20 הראשונים בדירוג העולמי) שחר פאר (קריטריון: דירוג בין 48 הראשונות בדירוג העולמי) אנדי רם (קריטריון בינ"ל: דירוג בין 10 הראשונים בעולם בדירוג הזוגות או בין הבאים בתור עד השלמת המכסה. קריטריון ישראלי: דירוג בין 24 הזוגות הראשונים לפי 1 ממדינה) יוני ארליך (כנ"ל) דודי סלע (קריטריון: דירוג בין 48 הראשונים בדירוג העולמי) תלויי תוצאה: ג'יליאן שוורץ (קריטריון A 4.50) דימה קרויטר (קריטריון A 2.31 או קריטריון צעירים קריטריון B 2.28) מעיין פורמן (קריטריון A 1.95)

PRINCER

New member
אוי כלכך חבל

בהודעה המקורית היה תאריכון של כל התחרויות חוץ מתחרויות שגרתיות בטניס, בדמינטון, שחייה ואתלטיקה. ממש כל התאריכים הרלוונטיים. זה נקטע משום מה.... ויצאתי ילד ולא גיביתי את זה בוורד. מאכזב מאוד... היו שם ממש כל התחרויות ואין לי כח לעשות את זה שוב. אולי אחרי ה25 בפברואר....

nitsansh

New member
מה ההבדל בין תחרויות בטניס לג'ודו וטנ"ש?

אם הקריטריון הוא דירוג עולמי אז כל תחרות חשובה...

BentzWatchJudo

New member
קשה לך להגיד מילה טובה?

הבחור התאמץ והשקיע בשביל כל מי שקורא פה ואתה מצליח לבקר אותו בלי להשחיל אפילו מילה אחת טובה על ההשקעה שלו?

BentzWatchJudo

New member
לא נורא. העיקר הכוונה.

החלק שלא נקטע נותן סקירה די רחבה ואני בטוח שבפעם הבאה אתה תגבה וכולנו נרוויח. כשאני רואה פוסטים מושקעים כמו שלך זה נותן מוטבציה להמשיך ולבקר בפורום ולקחת בו חלק פעיל.

PRINCER

New member
תודה!

כשאני רואה תגובות כמו של ניצן זה מוריד את המוטיבציה להקליק על הכותרות של ההודעות שלו וחבל כי לפחות ידע לא חסר לו. אולי קצת נימוס... ובנוגע לגיבוי - במה שאני עושה בחיים אני נדרש לגבות ועושה את זה לעתים תכופות. טוב שפספסתי כאן ולא שם ואני מבטיח שאני אשלים את החסר כבר בתקופה הקרובה.

guinnart

New member
פשש

איזה תיעוד. המאסטרס בג'ודו הוא כבר השבוע ב- 4-5 לינואר? היה נדמה לי שבשבוע הבא. אני מאוד סקפטי לגבי הסיכוי של נמרוד חייט להעפיל. מאז שיאי הנוער הנפלאים שלו ב- 2009 וההישגים באליפות אירופה לנוער הוא לא עושה קריטריונים ולא מתקרב להישגים. הוא גם בן 21 השנה (כמו יונתן קופלב, מבוגר מטומרקין) ולדעתי בשחייה זה כבר לא ממש צעיר. כרגע הוא לא ברשימת המועמדים לדעתי (אלון מנדל, בודנר, קופלב ואולי אולי וולצ'קוב - כן בסביבה), אבל הלוואי. אולי תום קרמר אם יעשה קפיצה משמעותית ב- 200 פרפר או 200 מעורב יוכל לצאת? נקודה לגבי ג'ודו - שתי מדליות זהב בגביע עולם + ארד בגרנד פרי + ארד בגרנד סלאם נותנים 400 נקודות. ברוב משקלי הגברים 400 נקודות יספיקו להיכנס ל- 22 הראשונים לפי אחד למדינה, או ממש ממש קרוב (ואז תחרות אחת נוספת טובה תדחוף פנימה). ברוב המשקלים לנשים זה יספיק למיקום דומה אבל לא ל- 14 הראשונות. מה שזה אומר הוא שהתעלות של פולק, ארשנסקי, סוסו אבל גם מישהו אחר (זוהר? אלון ששון? שחר לוי? ופרוע ביותר - שגיא מוקי? אסף חן?) יכולה להכניס אותם מהדלת הראשית. האם בקליעה נסגרו לחלוטין כל המקומות? האם לתחרויות השונות של תחילת 2012 לא צפויה להיות כל משמעות?

PRINCER

New member
טעות שלי

המאסטרס ב14-15. לגבי חייט לצערי אני מסכים. לגבי הג׳ודו - קצת מוגזם אפילו להתפלל ל2 זהב וארד בתחרויות שנשארו. לגבי הקליעה עד כמה שידוע לי ההרשמה נסגרת.

guinnart

New member
רובה אוויר זה התחום של ריכטר, לא?

ליאור מדלל עושה תוצאות טובות לאחרונה בארץ. הוא יכול לקבל כרטיס שני לישראל באותו מקצוע? גם חן טל ואלה שטרנברג הן קלעיות ברובה אוויר - גם להן יש עוד צ'אנס?

nitsansh

New member
יש עוד 4 קווטות ברובה/אקדח אויר

באליפות אירופה בפינלנד, 14-20 בפברואר. 2 קלעים יכולים להשתתף באותו מקצוע.

למעלה