סטטיסטיקה וקיצור כתובות לאתרים

benda2109

New member
סטטיסטיקה וקיצור כתובות לאתרים

אהלן- מחפש אתרים שמקצרים את כתובת האתר שלי בחינם (ובלי לשם פרסומות)- חפשתי מלא אתרים בגוגל וכולם רושמים שהם בחינם אבל מוסיפים פרסומות. דבר שני, אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר שמספק סטיטסטיקה בחינם על הגולשים באתר שלי- אני מנסה את גוגל אנליטיק, אבל אני לא חשוב שהוא מביא את כל מה שאני מחפש- *מאיזה אתר נכנסו הגושלים לאתר שלי *כמה גולשים גלשו בכל דף *מה הזמן הממוצע של גולש באתר *באיזה דף יצאו הגולשים מהאתר *איזה גולשים גלשו יותר מפעם אחת לאתר תודה לעונים

benda2109

New member
באותה הזמדנות ממליץ אתכם

לסייר באתר- תחבורה ציבורית בשבת (נמצא בחתימה)

Itzik RDVC

New member
למה גוגל לא טוב?

אני משתמש מזה שבועיים בגוגל אנליטיקס דרך זה שנרשמתי לגוגל ADS. כל מה שאתה אומר שאין, אני רואה אצלי שיש אחד לאחד. שמתי את הקוד שהם ביקשו בכל דפי האתר שלי וזה עובד. לדוגמה, גיליתי שהמון אנשים נכנסים לדף "מי אני" ומשם עוזבים את האתר, מה שגרם לי כמובן ללכת מיד ולעשות שדרוג בדף, את התוצאות אני מקווה לראות עוד כמה ימים. גם אני יודע מאיזה אתרים הם באים או דרך איזו מילת חיפוש הם לחצו והגיעו לאתר. תבדוק שוב או אולי מי שנרשם למודעות מקבל יותר? לא יודע. אם כן אז יש רק איזה סכום מינימלי די נמוך להרשמה,אחרי זה אתה לא חייב להפעיל פרסום ואתה בפנים. לגבי השאלה שלך, לא הבנתי מה כוונתך "אתרים שמקצרים את כתובת האתר שלי בחינם" אולי תסביר מה זה ונוכל לעזור.

enwhysea

New member
statcounter

אני די מרוצה מ Statcounter אתר *מעולה* למעקב אחרי האתר שלך, תבדוק ותראה אם זה מתאים לך... בקשר לזמן ממוצא.. זה קצת יותר מורכב ואין תמיד פתרון פשוט לזה, בגלל סיבות טכניות. ובקשר לקיצור URL... אתה מדבר על משהו כמו tinyurl?

למעלה