סטטיסטיקה קצרה.

סטטיסטיקה קצרה.

4 עמודים פה בפורום. 60 הודעות ראשיות. 28, כמעט חצי מהם נכתבו אחרי השעה 21:00. עצה קטנה ששמעתם אלף פעם אבל תתפלאו לשמוע כמה שהיא עוזרת - אם אתם מרגישים חרא, לכו לישון, קומו בבוקר, תתפלאו לראות כמה שדברים נראים אחרת.

רגע...

54 הודעות ראשיות...

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo45.gif

"תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" זה כל כך נכון... כשקמים בבוקר פתאום דברים שנראו כל כך קשים ומשמעותיים בלילה מאבדים משמעות.

lollapalooza

New member
מסכימה חלקית.

יש דברים שיכולים להפתר בזה שהולכים לישון וקמים בהרגשה טובה. ויש דברים, שלישון בגללם זו בריחה. ואני אומרת את זה מנסיון. בסך הכל, טבעי שבלילה מרגישים הכי רע, ולכן הכל יוצא לכאן. אבל המקום הזה, האנשים והעצות שיש פה, עוזרים להתמודד. ולהתמודד זה יותר טוב מלהתעלם או מללכת לישון.

hodayoyo

New member
כי הלילה זה הזמן הכי טוב להיות

מבואסים. גם הקטע שחושך... ואולי קר... זה מתאים.

noosh

New member
אני פשוט חוזרת הביתה ב-20:00

סתם, לא... כאילו, כן, אבלא זה לא הכי קשור. לילה זה פשוט הזמן ביום שהכל קיצוני יותר, כל המחשבות וכל הרגשות, לפחות אצלי. ולישון מוקדם לא יעשה אותי מאושרת יותר אני פשוט אהיה יותר עסוקה ופעלתנית ויהיה לי פחות זמן לשקוע. לפעמים טוב לשקוע.

../images/Emo26.gif.

נכון, אני מסכים איתך, הרבה פעמים שאני כועס (ולפעמים אני כועס על שטויות, אין לכם מושג עד כמה) ואני קם בבוקר הכל נעלם. לפעמים - זה לא קשור בכלל. העצה שלך נכונה, אבל לא תמיד מתאימה.

בוודאי שהיא לא תמיד מתאימה...

ואני לא טוען שהיא מרפא לכל הצרות. אבל אף פעם לא יזיק לנסות.

noosh

New member
ומה אם לא נרדמים בגלל מחשבות?

או שחולמים חלומות מטרידים ממש? שינה היא לא תמיד הפתרון להכל, עד כמה שאני אוהבת לברוח אליה. וגם היום החדש שקמים אליו לא תמיד מושלם. לפעמים עדיף לפרוק.

מי אמר שזה הפיתרון?

המלצתי. אני המלצתי. רק המלצתי. לא אמרתי. לא דרשתי. המלצתי. המלצתי. המלצתי. זוהי המלצה.

noosh

New member
:| מתי אמרתי שדרשת?

התייחסתי לזה כהצעה לאורך כל הדרך.

Neta558

New member
יש אגדה

על worry dolls, בובות קטנטנות שלפני השינה מספרים לכל אחת מהן בעיה שמדאיגה אותנו, מניחים מתחת לכרית וישנים על זה. הבובות אמורות לקחת מאיתנו את הדאגות בלילה ולעזור לנו לפתור אותן בחלומות שלנו. הענין הוא שצריך לספר לבובות את הבעיות בשביל שזה יעבוד, כלומר, צריך להגדיר את הבעיה ולהוציא אותה. הפורום הזה משמש לעיתים מענה דומה.

NitsNats©

New member
../images/Emo45.gif

לפני יומיים רציתי לרשום הודעה כאן (זה היה בוקר... אחרי ששחיתי בבריכה אחרי שקמתי ב6 וחצי). קראתי את ההודעה שלך והבנתי שכנראה חלק מהמצברוח נבע גם מעייפות.

Thestral

New member
גם לנקות עוזר בצורה משמעותית../images/Emo108.gif

זה מוציא את כל האנרגיות השליליות, והחדר נוצץ ומריח כמו לימון!^_^

Thestral

New member
מוזיקת נקיון^-^!../images/Emo108.gif|אבטיח|

האהאהאהא*נמס* *הולך לשטוף משהו*

נמ

זאת אומרת שאם פעם הבאה שתהיה אצלי אני אעצבן אותך, אתה תנקה לי את החדר? D:

ואללה!?! היה אחד ששלח אותנו לשתות

מים ולהרגע... באמת לא חשבתי לבדוק את העניין, אמרה מנהלת פורום תמיכה לבני הדור השני ושהשלישי לניצולי שואה. חומר למחשבה. תודה. מיכל.

למעלה