סטטיסטיקות חודש דצמ'+התפקדות חודש ינו'

StayAwake

New member
סטטיסטיקות חודש דצמ'+התפקדות חודש ינו'../images/Emo195.gif

סטטיסטיקות מספר ההודעות שנכתב בחודש דצמבר הוא 1797, ירידה של 112 הודעות מחודש קודם
מספר החברים בפורום בחודש דצמבר היה 23, ירידה של 4 חברים מחודש קודם
(הגיע הזמן למבצע פרסום!) חמשת הפורומים המועדפים על הפורום פארמור דמדומים מקפליי שישיסטים 30 שניות למאדים שלושת החברים הפעילים בפורום במקום השלישי...
Adi641 עם 259 תגובות! כל הכבוד
במקום השני...
animfanatic עם 268 תגובות! כל הכבוד!
ובמקום הראשון....
2MayaN2 עם 278 תגובות! כל הכבוד!!
מעיין תהיה מואדמת במשך חודש ינואר
התפקדות חודש ינואר שם: גיל: מקום מגורים: פייסבוק/טוויטר/מסן: מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום?
שבוע טוב, חודש טוב ושנה טובה!

AdiA12

New member
זה מוזר לראות שוב שחור מודגש../images/Emo2.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

(בכינוי שלי ><) חח ממש ירדתי עם כמות התגובות החודש.. מה שעומס עושה לאנשים.. מזל טוב עדי,
תהילה
וכמובן מעיין
~~~יאללה התפקדות~~~
שם: עדי
מקום מגורים: רמת גן
פייסבוק/טוויטר/מסן:
י @AIMadi
י Adi Adler
מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום
להגיד למשרד החינוך להוריד לנו מהעומס

2MayaN2

New member
תודה../images/Emo23.gif ואני מקווה שירד לך העומס:) ../images/Emo221.gif

בעד ההצעה.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif התפקדות + מזל טוב למעיין ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 15.9 מקום מגורים: עמק יזרעאל פייסבוק: יש לי כבר את כולכן, אבל בכל מקרה.. Adi Shabtay מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום? אמממ.. כבר יש לנו משחקים ופינות אז.. אולי כל מיני שאלונים כאלה מדי פעם (כמו הקורבן רק שכולם עונים)... אני אחשוב על משהו יותר יצירתי אח"כ. שתהיה שנה אזרחית טובה לכולנו!

ספירצ

New member
מתפקדת :)

בתקווה לחזור לפורום כמו פעם :( שם: ספיר גיל: 16.10!!!! מקום מגורים: המרכז חחחח פייסבוק/טוויטר/מסן: sapir arama מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום? ממש חנה מצאת את מי לשאול חחחחח

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת - מזל טוב מעיין ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שם: תהילה
מקום מגורים: ירוחם.
פייסבוק/טוויטר/מסן: מסן - [email protected] פייסבוק - Tehila Cheriker
מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום? אמממ.. אין לי כרגע רעיונות, אני אחשוב על משהו
- - - חודש מדהים.

purpleminnie

New member
מתפקדת בשמחה ../images/Emo13.gif ומזל טוב מעיין

באמת מוזר לראות את עדי בלי האדום, ככה הבדלתי ביניהן שם: סיון גיל: 13 וחצי עוד יומיים בדיוק מקום מגורים: חיפה פייסבוק: Sivan Minnie Vert טוויטר: PurpleMinnieS מסן: [email protected] תוסיפו חופשי מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום? אממ... אני לא בן אדם טוב לשאול אותו, אולי להגיד למשרד החינוך לעשות את השביתה גם בחיפה ולא רק בשאר הארץ!!!!!!!!!!!! |הוצאת זעם על הפורום|

2MayaN2

New member
תודה:) ../images/Emo221.gif

וזה בסדר, גם לי לא הייתה שביתה

dafnashz

New member
התפקדות מעיין מזל טוב ^^

שם: דפנה גיל: 16 ו 8 חודשים מקום מגורים: יהוד פייסבוק/טוויטר/מסן: dafna shpatz מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום? אף פעם לא שואלים אותי את זה ויש סיבה

MoVe AlOnG

New member
Yes sir!

שם: חן/ צ'ן גיל: 19 מקום מגורים: חור נידח בארץ ליד ראשון לציון. פייסבוק/טוויטר/מסן: Facebook- Chen Marina Twitter- Chen17 MSN: [email protected] מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום? הההממ... אולי פינת יוטיוב..?

2MayaN2

New member
יאי תודהD: ../images/Emo221.gif

ופארמור במקום הראשון, יש
התפקדות חודש ינואר: שם:מעיין גיל:17 מקום מגורים:מרכז:) פייסבוק/טוויטר/מסן:יש לי את כולכן אני חושבת. אבל מי שלא תגידו ואני אוסיף..פשוט אין לי כח לרשום עכשיו
מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום?להיכנס יותר? ואולי לפרסם, כי פינות לדעתי יש מספיק. שבוע טוב, חודש טוב ושנה טובה!

TheOneNoa

New member
מתפקדת! מזל טוב מעיין:)

התפקדות חודש ינואר שם: נועה! גיל: עוד 3 ימים וכמה שעות 15 XDDDD מקום מגורים: מודיעין פייסבוק/טוויטר/מסן: טוויטר- TheOneNoah פייסבוק- Noa Shopi Ahituv מסן- [email protected] מה לדעתך אפשר לעשות כדי להפעיל טיפה את הפורום? אמממ...אני לא ממש טובה בזה אבל לפרסם אני מניחה

למעלה