סטטיסטיקות חודש מאי+התפקדות יוני!

StayAwake

New member
סטטיסטיקות חודש מאי+התפקדות יוני!../images/Emo261.gif

הזמן טס
אז בחודש מאי נכתבו.... ~תופים~ 995 הודעות (בואו נעגל ל1000) על ידי 19 חברים! עליה של 301 הודעות (
) ו3 חברים
כל הכבוד!!
עשרת הפורומים המועדפים (לפחות הפעם כולם קשורים במוזיקה
) פארמור אבריל לאבין מקפליי אדם למברט דמדומים מיי כמיקל רומנס כריסטינה אגילרה מאריה קארי טייק דאת ליידי גאגא שלושת חברי הפורום הפעילים ביותר במקום השלישי purpleminnie עם 121 הודעות!
כל הכבוד!
במקום השני animfanatic עם 148 הודעות!
כל הכבוד!
ובמקום הראשון בחודש מאי.... 2MayaN2 עם 155 הודעות!גביע|
מעיין תהיה אדומה במשך חודש יוני! התפקדות חודש יוני שם: גיל: איזור מגורים: פייסבוק/טוויטר: חבר להקה אהוב: שיר החודש של אטל: שיר החודש בכללי: קנית/הורדת את האלבום החדש? מסיימ/ת כיתה: בעד/נגד מפגש בחופש הגדול: שיהיה לכן חודש מהמם ותחילת חופש מדהים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מזל טוב מעיין ! ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

מתפקדת.
שם: תהילה
איזור מגורים: דרום - ירוחם.
פייסבוק/טוויטר: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000304505848
חבר להקה אהוב: אלכס
שיר החודש של אטל: Heroes ו- No Idea
שיר החודש בכללי: Simple Plan - Jet Lag
קנית/הורדת את האלבום החדש? הורדתי + קניתי, ויום חמישי/שישי (תלוי בדואר XD) אני הולכת להביא אותו
מסיימ/ת כיתה: יא'.
בעד/נגד מפגש בחופש הגדול: בעד
- - - חודש מדהים בנות.

purpleminnie

New member
מזל טוב מעיין ../images/Emo140.gif ../images/Emo65.gif

שם: סיון גיל: עוד חודש ויומיים 14 איזור מגורים: חיפה פייסבוק/טוויטר: PurpleMinnieS חבר להקה אהוב:
שיר החודש של אטל: Do You Want Me (Dead?) שיר החודש בכללי: Monster - Paramore אף על פי שזה עוד לא יצא
קנית/הורדת את האלבום החדש? קניתי ואני אוריד גם, בכל זאת, צריך את זה גם במחשב מסיימ/ת כיתה: ח' בעד/נגד מפגש בחופש הגדול: בעד, ורוב הסיכויים שאליו אני אוכל להגיע

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif וואי מעיין באמא שחפרת

סתם כל הכבוד :D מזל טוב
שם:כרמל גיל: 17 ועוד חודש ו22 ימים 18 :( איזור מגורים:ת"א פייסבוק/טוויטר: פייסבוק - carmel dayan טויט טויט - carmelXP חבר להקה אהוב:כולם חוץ מריאן חחחחחח שיר החודש של אטל:כל החדשים שיר החודש בכללי:הרבה XD קנית/הורדת את האלבום החדש? הורדתי חיחי מסיימ/ת כיתה:יב :O בעד/נגד מפגש בחופש הגדול:בעדדדד :D

2MayaN2

New member
חחחח תודה../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

ולא חפרתי בהרבה מעל תהילהXD לעד יצחיק אותי שאת רושמת "כולם חוץ מריאן"

TheOneNoa

New member
מזל טוב מעיין! מתפקדת P:

שם:נועה גיל:15.5 איזור מגורים:מודיעין פייסבוק/טוויטר: פייסבוק- Noa Shopi Ahituv טוויטר- @TheOneNoah חבר להקה אהוב: אמממ תיקו בין זאק ואלכס שיר החודש של אטל: Guts שיר החודש בכללי: Better Life- conditions קנית/הורדת את האלבום החדש? הורדתי, לצערי לא היה לי כסף לדיסק ><" מסיימ/ת כיתה: ט', הגיע הזמן! בעד/נגד מפגש בחופש הגדול: ברור שבעד! הרבה הרבה מפגשים!

dafnashz

New member
מזל טוב מעיין ^^

שם: דפנה גיל: 17 איזור מגורים:מרכז-יהוד פייסבוק/טוויטר: dafna shpatz חבר להקה אהוב:אלכס שיר החודש של אטל: do you want me dead, just the way I'm not שיר החודש בכללי: blood on the dance floor - I heart hello kitty קנית/הורדת את האלבום החדש?הורדתי >< מסיימ/ת כיתה: יא בעד/נגד מפגש בחופש הגדול: ברור שבעד D: ויותר מאחד ^^

Adi641

New member
../images/Emo203.gif מזל טוב למעיין + התפקדות

שם: עדי גיל: 16 איזור מגורים: עמק יזרעאל פייסבוק/טוויטר: Adi Shabtay חבר להקה אהוב: ג'אלכס שיר החודש של אטל: Running From Lions שיר החודש בכללי:playing God- Paramore קנית/הורדת את האלבום החדש? שמעתי אותו.. אחרי הבגרות בלשון אני אוריד אותו ובקרוב אני אקנה אותו :p מסיימ/ת כיתה: י'!!!!! בעד/נגד מפגש בחופש הגדול: תמיד בעד, רק שיש לי חופש עמוס אז אני מאוד אשתדל לבוא.

2MayaN2

New member
כל הכבוד כולן ותודהD: ../images/Emo221.gif

שם:מעיין גיל:17.5 איזור מגורים:מרכז פייסבוק/טוויטר:אין לי כח לרשום
אז מי שאין לי אותה מוזמנת לבקש
חבר להקה אהוב:ג'אלכס
שיר החודש של אטל:היו הרבה, גם מהחדשים וגם מהישנים. שיר החודש בכללי:קשה:O קנית/הורדת את האלבום החדש?לא
אבל אני ממש רוצה שיהיה לי אותו!! מתי הוא מגיע לארץ?
מסיימ/ת כיתה:י"ב
בעד/נגד מפגש בחופש הגדול:בגללכן אני אגיד נגד אבל תכלס לא אכפת לי יותרXD חודש טוב אנשיםD:

2MayaN2

New member
אומגד אני כזו טיפשהXDDDDDDDD ../images/Emo221.gif

הייתי בטוחה שרשום "בעד\נגד קיצור החופש הגדול"
ברור שאני בעד מפגש

למעלה