סטטיסטיקות מאתר ETSY אוקטובר 2010

לימיצ

New member
סטטיסטיקות מאתר ETSY אוקטובר 2010

למקרה שמישהו לא רואה, אני חושבת שזה מידע מענין... As the seasons change, Etsy sets new records and continues to foster the handmade way of life! The stats: •$29.9 million of goods were sold by our community in October, 12.4% higher than September's $26.6 million. •That represents 1,677,986 items sold for the month, 14.5% higher than September’s 1,466,039. •2,452,359 new items were listed in the month, 11.6% higher than September's 2,196,970. •322,466 new members joined the Etsy community in the month, up 41,928, or 14.9%, from September. •842,291,766 page views were recorded on the site in October. The $29.9 million of goods sold by the community represents a 55% increase from 2009's total. At the same time, items sold were up 41%. All the October stats represent new Etsy records!

סיגליתא

New member
אני המומה מכמות המצטרפים בחודש, מעניין

כמה מהם תכשיטים
בטח 80% חחחח, לא שלא הייתי במקום הזה, אבל נהיה קצת צפוץ לא? חחחחחחחחחחחחח

E i t a n 47

New member
הנה עוד קצת סטטיסטיקה

מחיר ממוצע לפריט שנמכר באוקטובר -17.8$ מכירה ממוצעת למוכר באוקטובר : 82$ השיטה של אטסי לקחת מעט מהרבה אנשים עובדת היטב. הם ממשים את האמרה "מפרוטה לפרוטה מצטבר סכום גדול" גם שיטת החידוש מסחטת כסף לא רעה...

glassarah

New member
מצטרפים זה לא בהכרח מוכרים (אני מקווה...)

חבל שהם לא אומרים כמה מתוכם פתחו חנויות חדשות, זה מסקרן.

E i t a n 47

New member
מספר החנויות באטסי כ1.5 מיליון

מכאן שאם מצטרפים 40,000 בחודש סביר שרובם מוכרים.

glassarah

New member
זה לא נכון.

הסטטסיטיקות מראות שיש הרבה יותר קונים ממוכרים, וזה גם לא הגיוני שהרוב המוחלט של המצטרפים יהיו מוכרים, אם זה היה כך האתר היה מזמן קורס. http://www.etsy.com/press/kit/ בכל אופן, גם אם מספר החנויות הוא 1.5 מיליון (לא יודעת מאיפה הנתון הזה), אני לא יודעת למה זה מוביל למסקנה שסביר להניח שרוב המצטרפים הם מוכרים.

E i t a n 47

New member
לכן כדי להגיע ל1.5 מיליון חנויות

צריך כ 40,000 מוכרים בחודש. וכנראה שציינו את מספר החנויות המצטרפות. את צודקת שכנראה מספר הקונים הוא גדול יותר ,אבל מספר החנויות המצטרפות בחודש הוא 40000 (נכון לאוקטובר)

לימיצ

New member
זה שמספר המוכרים גדול יותר זה ברור כי

המוכרים כאן הם גם קונים.. אז יש לך 1.5 מוכרים שהם גם קונים וחוץ מהם יש עוד קונים שהם רק קונים. מאיפה הבאת את ה40,000 מוכרים בחודש?

nbrosh

New member
בסביבה הקרובה שלי יש הרבה שפתחו 'חנות'

עם 4-10 פריטים ונשברו על ההתחלה. וה'חנות' סתם יושבת... בקיצור. מה זה ענייננו - מי שמתמיד ומתעקש ופעיל ועובד וכו' - שורד. כמו בחיים האמיתיים, בעצם. מי שיש לה חנות פעילה ומצליחה ויש כאן כמה בנות כאלה שממש תענוג ללמוד מהן (!) יודעת שזו אוניברסיטה אמיתית ועבודה במשרה מלאה. לא להשבר...

E i t a n 47

New member
אלו חנויות פעילות עם פריטים למכירה!

יש באטסי עוד מיליון חנויות לא פעילות ,של אנשים שהצטרפו והתיאשו.

לימיצ

New member
לא מיליון...כי אז זה משאיר אותנו עם חצי מיליו

מיליון פעילים בלבד

למעלה