סטטיסטיקות סוף חודש דצמבר!!
חייב להגיד - נתונים מאכזבים... חבל, התחלנו להזיז פה דברים.. אני יכול לדחוף אבל כשאתן לוקחות על עצמכן פינה בנות אתן חייבות לעמוד בדרישות שלה... בכל אופן, תזכרו תמיד שמעבר לפינות ומפגשים, הדבר הכי חשוב זה לבוא ולדבר... לספר איך עבר עליכן היום, מה שמעתן השבוע, איזה חדשות ושמועות שמעתן על טוקיו ולשחק משחקים. כולנו פה לא רק בשביל טוקיו הוטל, אלא בעיקר אחד בשביל השני. אז למה לא לראות מה קורה עם האנשים החמודים שפה?
סטטיסטיקות! 1.(104) animfanatic 2.(53) Tommy89 3.(26) דנדיצקה XP 4.(23) SexMachine11 5.(14) HeelsOverHead מה קורה, מישל? אפילו לא בחמש המובילות..
ויש כאן כמה שממש רציתי להאדים אותן, אבל אני צריך מכן קצת יותר השקעה בנות... הפורומים שאתן גולשות בהן: דמדומים - די צפוי - טורי איימוס אדם למברט ארבעים פלוס (וואט דה פאק?!) האח הגדול (צפוי אבל.. נו באמת) אוונסנס יוני בלוך ולהקתו אירוויזיון 30 שניות למאדים (כולן פה ממש מתחברות.. אבל אני פשוט לא. מעניין למה
) דפש מוד אוהב את כולכן, דניאל
חייב להגיד - נתונים מאכזבים... חבל, התחלנו להזיז פה דברים.. אני יכול לדחוף אבל כשאתן לוקחות על עצמכן פינה בנות אתן חייבות לעמוד בדרישות שלה... בכל אופן, תזכרו תמיד שמעבר לפינות ומפגשים, הדבר הכי חשוב זה לבוא ולדבר... לספר איך עבר עליכן היום, מה שמעתן השבוע, איזה חדשות ושמועות שמעתן על טוקיו ולשחק משחקים. כולנו פה לא רק בשביל טוקיו הוטל, אלא בעיקר אחד בשביל השני. אז למה לא לראות מה קורה עם האנשים החמודים שפה?