סטיבן ואביב עונים על שאלות של מעריצים

סטיבן ואביב עונים על שאלות של מעריצים

לקחתי על עצמי לתרגם לעברית חלק מהשאלות, לאלה שיותר נוח להם לקרוא בעברית. האם אי פעם היו קשיים בין אביב וסטיבן להחליט על איך לבנות שיר? אביב: אף פעם לא היו לנו ויכוחים כאלה, כי עם השנים למדנו כבר לזהות בקלות איזה סאונד צריך להיות לשיר של 'בלקפילד'. על מי מדבר השיר קריסטנינגס? סטיבן: הרבה אנשים. בין היתר סיד בארט, דויד בואי, אפילו אביב! האם יהיה אלבום של שירים נדירים? אולי ההקלטות מהXM, או DVD? אביב: האמת שצילמנו הופעה לדיוידי שיצא בסוף 2007 או תחילת 2008 סטיבן: אין שום כוונה לשחרר את ההקלטות מהXM, ואין ממש שירים נדירים...אבל יש הרבה שירים שלא הוקלטו עדיין. האם אתם אחראים על איזה שיר יהפוך לסינגל? קריסטנינגס לדומגא, מי החליט שהוא ישחורר כסינגל בארה"ב? סטיבן: אנחנו יכולים להפעיל לחץ על חברת התקליטים לגבי איזה שיר ישחורר כסינגל, אבל בסוף הם תמיד מחליטים לבד. אנחנו בכלל רצינו שOnce יהיה הסינגל בארה"ב. אביב: אני באופן אישי חושב שיש בחירות הרבה יותר טובות לסינגל מקריסטנינגס. האם אפשר לצפות לישירים בעברית גם מבלקפילד? ומה השיר האהוב עליכם מהאלבום החדש? אביב: אין טעם לשיר בעברית בבלקפילד. והשיר האהוב עלי הוא Some Day סטיבן: וזה במקרה השיר שאני הכי לא אוהב. אני הכי אוהב את 1,000 אנשים, אחד השירים הכי טובים של אביב לדעתי. סטיבן, אילו מילות חוכמה יש לך למי שרוצה להצליח בעסקי המוזיקה? סטיבן: תעשו את זה כי אתם אוהבים את זה. לא כי אתם רוצים להרוויח מזה כסף. ככה אולי בעתיד תגלו שעל הדרך גם עשיתם מזה קריירה. זה מה שקרה לי. סטיבן, הסאונד בכל הפרוקייטים שלך לא מפסיק להתפתח. האם בלקפילד בשבילך היא דרך להוציא את הצד השקט יותר שלך עכשיו שפורקיופיין טרי הלכו בדרך טיפה יותר כבדה? סטיבן: כן, מאוד! אני מרגיש שעם בלקפילד אני שיחררתי את פורקיופיין טרי ואיפשרתי ללהקה להיות כבדה ונסיונית יותר. לגבי ההתפתחות של בבלקפילד, אני לא יודע. אנחנו מאוד מסורים לליצור רוק-פופ מלאנכולי איכותי. למה Christenings וwhere is my love צורפו לאלבום השני? היה חסר לכם חומר? סטיבן:Where is my love תמיד היה מתוכנן לאלבום הבא. השתמשנו רק בדמו ישן באלבום הקודם כשיר בונוס. זה לא היה עניין של מיחזור. השיר נכתב בכלל אחרי בלקפילד 1. קריסטנינגס היה שיר שישב לי במגירה הרבה מאוד זמן, וההפקה מאוד התלהבה ממנו והחליטה לצרף אותו. סטיבן, אתה חושב שבסופו של דבר הזמן שלך עם בלקפילד יגזול מהזמן שלך עם פורקיופיין, ככה שבסופו של דבר אתה תשקיע יותר זמן בלכתוב ולהופיע עם בלקפילד מאשר עם פורקיופיין? סטיבן: אני לא מנסה להתחמק מהשאלה, אבל אני באמת לא יודע. אני מניח שהכל אפשרי . מספיק שבלקפילד יוציאו להיט אחד, והכל יכול להשתנות. הכתבה המלאה באנגלית

Synthesia

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! על מה שהוא אמר בשאלה הארחונה

handlessman

New member
תודה... כמה הערות (ושאלות)

1. קריסטנינגס יצא כסינגל?? 2. לבלאקפילד כן יש שיר בעברית! (לפחות בחציו...) הקאבר של בלאקפילד ל-Feel So Low (טוב לא ממש נחשב קאבר) שצורף לגירסת ויניל של בלאקפילד I (בהתחלה אביב שר בית ופזמון בעברית, ואחרי זה סטיבן, ובסוף יש את ה"תודה" בעברית). 3. בקשר לשאלה הלפני אחרונה - אני יודע ש-where is my love כבר הוקלט בתקופת בלאקפילד I (הוא היה בגירסת בונוס) וצורף לבלאקפילד II, אבל לא ידעתי שקריסטנינגס גם נחשף כמשהו ש"צורף" אחר כך לבלאקפילד II... 4. מה זה XM?

Benn Is Kane

New member
תשובות..

1. כן, בארה"ב. 2. זה לא ממש נחשב. 3. קריסטנינגס זה שיר של PTREE במקורי, שנכתב בתקופת Deadwing אם אני לא טועה. 4. אם אתה מכיר את האלבום ה-LIVE של פורקיופיין טרי, XM/XM2, אז זה אותו דבר. אם אתה לא מכיר, אז זו הופעה חיה במין אולפן כזה, עם מעט קהל. ההופעות מוקלטות בצורה מקצועית ובאיכות גבוהה והם משודרים, אם אני לא טועה, ברדיו אח"כ.

נר2

New member
יופי של תרגום..

וכל הכבוד על הסבלנות! אני לא הייתי יכולה לעשות את זה טוב יותר..

handlessman

New member
אבל שם אף אחד לא מסתכל...

ההוכחה - רק 3 הורידו, זה מה שרשום שם בהורדה אולי ישימו לב פה...

Benn Is Kane

New member
../images/Emo45.gif תודה.

כמו שאני מכיר את סטיבן, הוא בחיים לא יעזוב או יזניח את PTREE, והם תמיד יהיו #1 בשבילו (אני גם מאוד מקווה ככה). לדעתי, בלאקפילד יוציאו עוד אלבום אחד או שניים ואז או שלסטיבן ימאס, או שאביב יחשוב שהוא טוב מספיק וילך לקריירה סולו בחו"ל (אני כ"כ מחכה לזה, ולכישלון שלו... שיכניס לראש שלו שהוא לא סופרסטאר ברמה עולמית, ושכל הפרסום שבלאקפילד מקבלים הם רק רק רק רק רק בזכות אחד בשם סטיבן ווילסון).

handlessman

New member
../images/Emo207.gif ידעתם...

שהשם האמצעי של סטיבן של ג'ון????? סטיבן ג'ון ווילסון...

למעלה