סטיבן קינג...

tipo2004

New member
סטיבן קינג...

אתם יכולים להמליץ לי על סרטים טובים של סטיבן קינג? אתם יכולים להמליץ גם על סתם סרטים טובים.... אבל שיהיו מפחידים.....

i love usa

New member
אמממ..

בית קברות לחיות הניצוץ חלון סודי קוג' קארי קריסטין החצי האפל מזרי

Herzeleid

New member
אוקיי

מיזרי- אבל זה לא מפחיד.. הניצוץ-משחק טוב של ג'ק ניקולסון בדרך כלל הסרטים שמבוססים על הספרים שלו חרא. אני מעדיפה ת'ספרים.

../images/Emo66.gifהמלצה חביבה...

לפני שאת רואה את הסרטים של סטיבן תקראי ספרים שלו... הספרים שלו מוכיחים לי תמיד שקריאה יותר טובה מסרט...

למי שהגיב...

אני וtipo רואות את כל זה יחד... תודה על ההמלצות אבל בקשר לספרים--> אנחנו בקטע של סרטים...

DoctorSatan

New member
אחרי שקראתי את הספר עונות מתחלפות

אני ממליץ בחום לקרוא את הספר ולאחריו לראות את הסרטים שנעשו לפי הספר: חומות של תקווה, תלמיד מצטיין מדי ואני והחבר'ה

Herzeleid

New member
ג'י אני תוהה למה גם ל'נשימה נכונה'

לא יצא סרט.. הסיפור הכי מעניין בספר..כמעט לא נרדמתי מרוב שזה מרתק.. אה..האממ..הסרט 'חומות של תיקווה' טוב ברמה של הסיפור?חשבתי לראות..

DoctorSatan

New member
לדעתי חומות של תקווה יותר טוב מהספר

נכון ש99 אחוז מהפעמים זה לא כך אבל הסרט פשוט מרחיב את הספר, הספר היה טוב אבל קצר מדי והסרט היה יותר ארוך ומצויין. נשימה נכונה ריתק גם אותי, הסוף היה פשוט מרתק ומפתיע

Herzeleid

New member
סבבה

אני רגילה שבדרך כלל חותכים בסרט קטעים מהספר.. פה זה הפוך בגלל ש'חומות של תיקווה' זה לא ספר אפילו אלא נובלה של איזה 100 עמודים.. טוב-צריך לראות! וב'נשימה נכונה' המספר אמר שהוא שמע את הסיפור נשימה נכונה במועדון שהוא נמצא-אז זה היה ממש מיותר-כאילו הוא התחיל להגיד שהמועדון מוזר בלה בלה בלה ולא היתה לזה פואנטה וזה סתם מרח את סיפור המסגרת..היה אפשר לחתוך את זה!

ליאורנר

New member
יש היום[יום שישי] בערוץ ההיסטוריה..

בשעה 23:40 תוכנית על סטיבן קינג[סטפן קינג]

למעלה