סטיב רייך לא הומו, לא נאצי ולא מת

האם יש פה מישהו שיהיה היום בערב?

שעה שמונה במרכז למוסיקה משכנות שאננים...

אם אתה מגיע עם אוטו...

זה היה קשה - בירושלים עוד חושבים כמו בימי דוד המלך מבחינת תחבורה. המוטו של העיר זה "שינויים בהסדרי התנועה"

כן, אני אנווט בעיר ברכב

אין ברירה . אני גם ישן שם כדי להגיע מחר בבוקר לכיתת האומן

הגעתי!

אמנם הגעתי להרבה מקומות לא רלוונטיים בדרך, ואפילו זרקו אותי מהמרכז להנצחת מנחם בגין, אבל סוף טוב הכל טוב. אפילו התלחתי להגיע למלון. עיר נחמדה ברגע שמגיעים למקום שצריכים,

Don 22

New member
ולמי

שלא היה באוניברסיטת ת"א - יצירתו של רייך Daniel Variations מ-2006.

talblumberg

New member
אני הייתי בתל אביב אתמול

שהוא השמיע את הקטע לדניאל פרל והביצוע של piano fase היצירה לכבוד דניאל פרל קצת אכזבה אותי והיום הייתי בחזרות ליצירה דואט לשני כינורות ותזמורת (נראה לי שככה קוראים לה) אני אישית אהבתי אותה...

הייתי בירושלים היום

הוא השמיע גם היום את היצירה daniel variations לא אחידה. הפרק השני מעולה, הפרק הראשון והשלישי טובים, ודווקא הרביעי איכזב. אהבתי את הכנות שלו - הוא לא היסס לקטול חלק מהיצירות שלו, ולהיות לא מחמיא במיוחד לאחרות. אבל הוא לא נתן הנחות גם לקהל: כמישהו שאל שאלה שהרגיזה אותו הוא הראה את זה בצורה די גלויה. למישהו הוא אמר "אם אתה אוהב מוזיקה רומנטית, אז תשמע מוזיקה רומנטית ולא את המוזיקה שלי". קצת קיצוני, אבל יפה שאמר את זה. אישית, הייתה לי חוויה לראות ולדבר עם מלחין שלדעתי הוא באמת אחד מהגדולים. זה אחד מהיתרונות בלאהוב מלחינים חיים
ואפילו יש לי תמונה איתו, שזו מזכרת בהחלט נחמדה.

talblumberg

New member
יש לו יציאות קיצוניות

כל מה שאחרי באך ולפני דביסי means nothing to me אם כי בקונטסקט של השאלה ניתן להבין שני דברים שונים או שהוא לא אוהב את המוסיקה הזאת או שהוא פשוט לא לוקח מהמוסיקה הזאת משהו ליצרותיו שלו... ואהבתי שהוא אמר שמבחינתו sgt.pepper זה מאסטרפיס וגם נחמד שלפחות יצא לי להציג את עצמי בפניו היום אבל לא...לא הצטלמתי איתו

אבל הוא מקפיד לא לפסול

הוא אומר: זו מוזיקה טובה מאוד, אבל אני לא אוהב את המוזיקה הזאת ואני לא מסוגל לשמוע אפילו שניה ממנה ובשיחה פרטית עם "רומנטיקן" אחרי ההופעה, הוא שוב אמר לו לא להקשיב למוזיקה שלו - אבל המליץ לו בחום על המוזיקה של ג'ון אדמס (אותו הוא כינה "ניאו-רומנטיקן")

למעלה