סטיגידידידידאם

xduk97

New member
סטיגידידידידאם

'סאאפ? אני רואה יש הרבה ריבים פה בזמן האחרון.....לא טוב... קחו כמה מילים סטלניות לשיפור המצב רוח: בום,עוד מילה נכתבת טה דה תקום,'סתכל על המקלדת שוב יושב וחושב את,אותן המחשבות על לשבת ולעשן את ,החומר שיגרום לבחורה לרדת איזה כיף סתם לחלום על משהו שאני לא קולט איך בכלל זה אפשרי אה?אולי זה לא אולי זה סתם הזיה שנכנסת לי לראש אולי מספיק לשבת ולחפור ולחרוש בתוך הראש,כל חזק שאני שוכח איך קוראים לי,סומך רק על ריח בשביל להתקדם,בשביל לשמח אנשים עם הומור חולני אמינם שיט אנשים כמו אני,כמוני,אנוכי מי לי אם לא אני אולי חלאס ליהיות רציני,תתחילו להשתין תתחילו לשים זין,לחשוב בצורה יחודית בגללי הגיע זמן ההשפעה,הזמן לשטוף לכם ת'שכל אנשים יהיו טפשים ויביאי לי את כל הכסף וכל הנכס,שיש להם ואני איהיה עשיר כמו אמינם עם בחורות בג'קוזי וחבר כמו 50 סנט וביף עם טופאק וואנבי,וילדים שירצו ליהיות אני וצנזורה שתשב עלי כי אני תומך בהשמדת שמנים באד97, ריספקט!

xduk97

New member
קרח-כבודו במקומו מונח

אני זה אני וקרח זה קרח. לקרח הכישורים שלו ואני אשמח לשתף איתו פעולה במשהו,אבל זה כבר סיפור אחר. שמח שאהבת ת'חומר.....יש עוד כמה,חלקם יותר רציניים ופחות מתאימים לפורום הזה..... הנה עוד משהו שלי,משהו עם קצת יותר עומק ומשמעות. אני רוצה להיכנס לכלא,רק כדי לברוח משם אולי ככה ארגיש את החופש שלא הרגשתי מעולם כל הזמן מסביבי קירות,תוקעים לי מסגרות קופץ למעלה מרוב עצבים אבל גם שם תקעו לי תיקרות אנשים מכוערים תקחו מראות,תחפרו בורות בחזה שלכם,תשימו אותן שם ותתחילו לקלוט קודם ת'חרא שבכם,את השטויות שלכם אחרי זה תבינו למה אני מושפע מאמינם מאומנים שאין לכם,כי אתם לא מוותרים להם לא נותנים להתפתח,כבר שולחים להלחם מה יש בכם? שיותר טוב מאחרים? מדינה עם יותר חרא משירותים ציבוריים עם בני זונות על הכבישים,עם מטומטמים שבשלטון אין פלא שבכל דבר טוב המדינה שלנו במקום האחרון כי אני יושב לי בריבוע ומשתגע עם הזמן בזמן שבטלויזיה אומרים לי אסקייפ,יש לאן באד97,ריספקט!!

למעלה