זה לא ויכוח, זה דיון ../images/Emo13.gif
בתור מי שאחראי לרוב מה שאתה מתאר, אני אשמח לשמוע את הרעיונות וההערות. פידבק זו לא מילה גסה. קודם כל, אני מבין שהטענה הראשונית על הקישור ה(לא)ישיר נזנחה והגענו לטענות אחרות, אוקיי. קטן וצפוף - גודל הפונט נקבע אי-שם לפני שנים בתחילת ימי האתר, לשנות אותו עכשיו באמצע החיים זה אפשרי, אבל זה ייראה קצת מוזר, לפחות בהתחלה. כמו כן, זה יהיה קצת בעייתי שחלק מהאתר בגודל פונט כזה וחלק ממנו בגודל אחר. אפשר לשקול את זה. שנית, "כתבה" זה חמש וחצי שורות וזהו - זה נכון חלקית. כן, יש הרבה (הרבה הרבה הרבה) פחות תכנים ארוכים מאשר היו בעבר. זה ברור לחלוטין, וזה לא בא מבחירה. זה בא מחוסר תורמים לאתר, וחוסר זמן של מי שכן תורם. יש כמה ניסיונות מדי פעם לשנות את זה, אבל זה לא כזה פשוט. בסופו של דבר, האתר מורכב ממה שמכניסים לתוכו, ותוכן לא צומח על העצים בימינו. כתבתי "נכון חלקית" כיוון שכבר הרבה זמן, בעיקר מאז התחילו הדיווחים על הסרט האחרון, הוחלט שכדאי להביא את החדשות הרלוונטיות כמו שהן, בלי לפרט יותר מדי. זה אמנם חמש וחצי שורות, כי אין לנו זמן להאריך בעצמנו, ובטח שלא לתרגם (אלא אם זה משהו חריג), ואולי זה פשוט קישורים ישירים לכל מה שיש ב"טרקמובי", אבל זה עובר סינון של הדברים הלא מעניינים שיש ב"טרקמובי", וזה חוסך את החיפושים והבדיקה היומיומית שם לאנשים שרגילים לאתר שלנו. וזה בעברית, יש לזה בכל זאת איזושהי חשיבות וערך (אם מבחינת נוחות למי שלא חובב אנגלית, ואם מבחינת למי שרוצה למשוך טרקים חדשים וזה חשוב לו). והייתי שמח להתייחס למשפט האחרון, אבל אני מודה שלא הבנתי את הכוונה. אשמח להסבר.