סטיילינג לקטנועים.

gavnuk

New member
סטיילינג לקטנועים.

האם קיים דבר כזה לקטנועים? סטייליג! שיפורי יופי, ברכבים זה חצאייות, גבות לפנסים, פנסים שקופים, קיטים, מראות M3, תאורה זרחנית מתחת לרכב... האם יש דברים כאלה לקטנועים? לינקים.... בבקשה.... איפה ניתן למצוא באינטרנט? תודה

aerox

New member
כן קיימים!

אבל לא אתרים אתה יכול לשים תאורה זרחנית(לדים)מתחת לקטנוע שלך לעשות לו קיט לקנות לו מדבקה של סוג הקטנוע שלך בצבע שאין לאף אחד תעשה לו קיט של פוליני שים אגזוז ZX ואז תאמין לי שיהיה לך אחלה קטנוע ! יום טוב . aerox.

ixmix

New member
קיט:

קיט - מספר חלקים המיועדים לשפר או להחליף חלקים קיימים בכלי. אני מניח ש"קיט של פוליני" הכוונה לקיט וריאטור - כולל משקולות קלות יותר, רצועה חליפית, קפיץ, (בית משקולות?) - התקנה של "קיט" שכזה מביאה לשינוי בהעברת הכוח, לשיפור בתאוצת הביניים בד"כ ולעליה קלה במהירות הסופית לעיתים.

aerox

New member
אכן כן

ואז יש לך אחלה בחלה של קטנוע תאמין לי אני ראיתי קיט של פוליני ב ימאהה ארוקס זה פשוט קטלני...

sendadrd

New member
מזה?!?!?!?

קיט וריאטור זה שיפור סימלי. קיט פוליני צילינדר, בוכנה, ראש מנוע ועוד קרבורטור 21 ואגזוז (הZX הוא מאוד טוב) אז ורק אז יהיה לך קטנוע (לא כל כך)נחמד
גם NOS לא יכול להזיק

ixmix

New member
סמלי גם במחיר...

מנוע שלם (ואני קורא לזה "מנוע" ולא "קיט", אבל זה אני) עולה בהתאם. תוסיף קרבורטור, קיט וריאטור ואגזוז לחץ משופר, מתלים חליפיים (שיכוך הידראולי?), משקולת פרונט / פרונט חליפי, צמיגים דביקים, דיסק חליפי (לפחות רפידות) וכו' - תגיע להרבה מאד כסף. שיפור ששה את השקל שאתה משקיע - קיט וריאטור וניקוי קרבורטור, אולי אגזוז לחץ משופר (לאו וינצ'י, מאלוסי ואחרים) - 1000-2500 ש"ח ושינית את אופי הכלי (פגיעה מינימלית באמינות).

aerox

New member
אבל לא לשכוח כמובן !!!

שהחברה של הקטנוע אם הוא חדש לא מכירה יותר באחריות אחרי קיט וגם לא לשכוח שאחרי חצי שנה גג שנה הקיט נופל וזה מצריך החלפת מנוע חדש!

aerox

New member
זה מנסיון של אנשים !!!!

אני לא המצאתי את הגלגל זה מנסיון של אנשים שהיה להם כך וכך ככה וככה ...

וזה נשמע לך רציני?

נסיון של אנשים? מי הם האנשים?מה הבנתם בשיפורים או בתחזוקה?כמה הם שיפרו את הקטנוע?איך רכבו עליו(יום יום או רק במירוצי נחשונים למשל?)כמה ק"מ הם עשו בזמן הזה?איזה טיפולים עברו הקטנועים?מה היה מצב הקטנועים לפני השיפור?באיזה שמנים השתמשו?באיזה רמה היו הקיטים והחלקים השונים?כמה היה תכנון בהתאמה? ואני מאמין שיש פה כאלה שיכלו לזרוק לך עוד אלף שאלות... הקיצר ידידי,זו פעם שניה שאתה עושה את זה,פעם קודמת החלטת שעל נסיעה של 60 ק"מ צריך לעשות שתיים שלוש עצירות.למה?השד יודע.לא הסכמת לפרט איך הגעת למסקנה של כמות העצירות ולא ידעת לענות לי על מרחק שונה. וגם הפעם אתה בא וקובע עובדות בשטח: "קיט ישפוך מנוע אחרי חצי שנה שנה גג" וזאת כשיש המון המון המון פרמטרים לקביעת העובדה הזו.אני קצת לא מבין איך אתה מגיע למסקנות שאתה מגיע אליהן. לי אישית תשובה של : "זה מנסיון של אנשים!!!!" לא מספקת.אם יכולת לפרט את השאלות ששאלתי למעלה או את חלקן אז אולי יכולת להגיד:אצל חבר שלי שיש לו קטנוע מסוג X ושם שיפור כזה,כזה וכזה.הוא נסע עליו ככה וככה ק"מ בצורה כזו וכזו..וכו'" אז אולי היה יכול להתפתח דיון מעניין ומקצועי בנושא. ולסיכום,אם יש לך מה לתרום...תרום עד הסוף,לא חצאי דברים או אמיתות מוחלטות של "אנשים" אחרים. ואל תיקח את מה שנכתב כאן כהתקפה אישית...רק נסיון לשמור על רמה גבוהה בפורום.

ixmix

New member
לא. זה נשמע לי לא רציני.

חצי שנה?... ממש לא רציני, וגם לא נכון. הייתי מעריך את הישרדות הכלי (כשמדובר ב50 סמ"ק) במשהו כמו 50-70 אחוז יחסית לזמן ההישרדות המקורי (העכה על סמך קטנוע או שניים שראיתי). בשנים - בין 3 ל 4 שנים +- (כמובן שיש יוצאי דופן לכאן ולכאן). גם אז - אני מדבר על אוברול שכולל החלפת בוכנה / צילינדר / אטמים. קיט וריאטור - לא יודע כמה זמן יחזיק (עדיף לרכוש מראש חלקי חילוף - קפיץ, משקולות, רצועה). בולם - תלוי באיכות. ראיתי בולמים טובים שהלכו בשנה, וראיתי כאלה (בעיקר מבוססים על לחץ שמן) שהחזיקו שנים.

arie666

New member
עזוב אותך משיפורי יופי

יש פה איזה 1 ( מו מו ) תבקש ממנו הוא מארגן לך NOS בחצי מחיר בלי התקנה סוגר 227 בדוק

Moo Moo

New member
איזה טיטו ואיזה נעליים../images/Emo35.gif ../images/Emo80.gif

זה היה אני ש"רכבתי" על האופנוע ואני צעקתי לטיטו: "טיטו ניראה אותך עכשיו, ניראה", כתבתי את זה בגלל שהוא הביא לי בראש עם יאווה.

aerox

New member
אני לא מבין למה אתם תוקפים אותי כך?

זה ממש לא יפה אני מנסה סה"כ לעזור . אז יכול להיות שאני קצת פחות תרבותי אבל .. עדיין אני מנסה לעזור .

ixmix

New member
הבעיה אינה ב"תרבותיות"...

הבעיה אינה בתרבותיות - כן או לא, הבעיה הינה במקצועיות - כן או לא... על מנת לשמר רמה מקצועית גבוהה בפורום הכתיבה אמורה להיות מקצועית ככל הניתן, ואם לא זה - לפחות מסויגת ברמה כזו שהקורא יבין שזו דעתך בלבד. אני חושב שמה שהרבי מנסה לומר הוא - או שתסייגו את כתיבתכם - "לדעתי", "מנסיוני האישי" או אפילו "אני לא בטוח, אבל..." ו"ההגיון שלי אומר ש..." - או שתכתבו על מה דעתכם מבוססת. מהיכרותי עם הרבי אני בטוח שהענין אינו אישי, וכגולש בפורום (מעבר להיותי מנהל) - אני מסכים עימו. בואו לא נדרדר את הפורום לרמה של פורום מוטובייק (ובואו לא נכריח את מנהלי הפורום למחוק הודעות שמטעות גולשים). בידידות

S A T L A N

New member
אמממ... יש לי הרגשה מיקס והרבי...

שבאמת הייתם יותר מידי כבדים בתגובות אליו (במיוחד הרב פורום שלנו) ונכון ששניכם צודקים (מיקס תמיד צודק כמדומני!!!
) מסכן הבחור כולה כתב הודעה לא מנוסחת נכון (ולצערו גם לא ממש נכונה אלא אם שמת מערכת נייטרו על 50 סמק, ואז הוא באמת יתפוצץ תוך פחות מחצי שנה (לי נראה שגם פחות מחצי דקה!!!) אז אני פונה למיקס ולרב אני יודע שזה מעצבן שכותבים שטויות גם אותי זה מעצבן (במיוחד שיש לי קטנוע משופר ואז בא איזה
ומסביר לי, כן לי המבין בשיפורים!!! שהקטנוע שלי קרוב למוות שלו!!! אז נכון הוא זבל שכל חרטטן וכולה וכולה...) אבל גם לא יש רגשות ולכן לדעתי כולם צריכים למתן את הודועתיהם!!!

speedfight2

New member
אם כבר שיפורים ...מחפש בולם חדש :)

אני מחפש בולם קידמי חדש לSPEEDFIGHT 2 שלי עכשיו אני לא יודע איפה אפשר למצוא כזה לקטנוע שלי ... יש המלצות<?

למעלה