סטייליסטים

סטייליסטים

אני מדבר על אלה שהמקצוע שלהם מוגדר ככה.... כאילו כל אחד יכול לקום ולקרוא לעצמו סטייליסט( זה שלא יעסיקו אותו זה כבר דבר אחר) אבל השאלה היא מה נראה לכם.......סטייליסטים מבינים משהו או שהם סתם זורקים דברים באוויר?.....השאלה היותר מעניינת היא אם הסטייליסטים הם אלה שקובעים מה נחשב אין ומה נחשב אאוט? או שהם מתאימים את עצמם לאופנה?

O Boy

New member
סטייליסטים...

לדעתי הסטייליסטים מתאימים את עצמם לאופנה, והם, במידה מסוימת, גם קובעים מה אין ומה אאוט. כשסטייליסט מלביש את הדוגמן שלו בבגדים צבאיים ושם לו דיסקית - אלפי חקיינים מחקים את האופנה

נכון מאוד, אבל

לדעתי סטייליסט אמיתי הולך עם הסגנון האישי שלו ועם הטאצ' הייחודי לו... כלומר, שיש לו סגנון משלו, אבל הוא משלב בו מוטיבים מהאופנה העכשווית...

די../images/Emo70.gif די להגיד דברים נכונים...../images/Emo70.gif

אני כבר מרגישה כאילו אני עוקבת אחרייך, אבל אני פשוט מסכימה כמעט עם כל מה שאתה אומר. סטייליסט מסתכל על כל הטרנדים האפשריים ומשלב אקססוריז וכו' (שואב רעיונות בעיקר מקטלוגים בחו"ל ואז יוצא בהצהרות שהטרנד שלו) הוא גם מוסיף כל מיני דברים יחודיים לו, טאצ'-אפים קטנים (כי כולנו יודעים שבדרך כלל הטאצ'ים הקטנים הם שעושים את הבגד...)

אני מסכים עם כולכם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ואולי הוא הנפש התאומה שלך...

הם ממש לא קובעים מה אין ואאוט!

מה שהסטייליסטים עושים, לפי מיטב ידיעתי, זה שהם פשוט ערניינים מאוד לכל מה שהולך סביבנו, ומחזקים אותו

חחח...אני ביחד עם כולכם....

בעיקרון הם הולכים לפי צו האופנה... ולכל סטייליסט סגנון משלו...

למעלה