סטייליסטית אישית - מתנת יומולדת

frankNbeans

New member
סטייליסטית אישית - מתנת יומולדת

שלום לכולן\ם אני ואישתי חוגגים לה יום הולדת (24), בתור סטודנטית קשת יום הייתי רוצה לפנק אותה במתנת יום הולדת מקורית, היא מאוד שמחה כשעלה רעיון הסטייליסטית ועכשיו כל שנשאר לנו לעשות הוא לבחור.... כדי שלא לצאת מהשבלונה הגברית המסורתית אני מעוניין לדעת מה וכמה הצעות או רעיונות למפגש ו\או קניות ומה הוא כולל, וכמובן הערכה לשאלה הנושנה "כמה ?" ממתין בציפייה לעזרה והמלצות...

מזל טוב, ורעיון יפה!

יש הרבה סטייליסטיות בארץ שישמחו לעזור.[אני אנסה לברר אם כמה שאני מכירה עושות גם סטיילינג אישי ואעדכן] אבל נקודה אחת למחשבה- האם לאשתך יש הרבה בגדים והיא פשוט צריכה קצת עזרה, או שיש לה מעט בגדים? במידה ואין לה הרבה בגדים, לדעתי כדאי לחשובעל מתנה אחרת, מכיוון ואין מספיק "חומר" לעבוד עליו [וגם שמעתי על סטייליסטית שהגיעה לבית של מכרה שלי והמליצה על להעיף יותר מחצי מהבגדים, מה שבאמת השאיר אותה עם ארון ריק, וזאת לא מישהי שיכולה להרשות לעצמה יותר מידי...מכאן שהמתנה שעשו לה רק הייתה לה לרועץ בדיעבד]

דינוסיק

New member
קראתי איפשהו כתבה על סטייליסטים

הבנתי שיש כמה סוגי שרותים: 1. הסטייליסט הולך איתך לשופינג ועוזר לבחור בגדים. אני חושבת שיש שירות כזה בקניון רמת אביב. 2. הסטייליסט נפגש איתך, עוברים על המלתחה ומחליטים מה להעיף ומה לקנות. אחר"כ הולכים ביחד לקנות את מה שצריך. 3. אותו דבר כמו בסעיף 2 רק שהסטייליסט קונה בעצמו בגדים ומביא אותם לביתך/סטודיו שלו. המחירים בכתבה היו משום מה בדולרים ואני חושבת שזה מתחיל ממשהו כמו 200 דולר.

אולי אני יכולה לעזור

אני עושה סטיילינג אישי בתור תחביב. זה לא המקצוע שלי אבל תמיד כל מי שעזרתי לו לערוך קניות יצאו מרוצים (גברים ונשים). בקרו אותי בבלוג שלי ותכתבו לי בפרטי אם אתם רוצים לשמוע עוד ולדבר. אני לא יודעת אם החתימה שלי עם כתובת הבלוג כבר הסתדרה, אז כנסו ללינק פה

היי

עדיין ממשיך עם רעיון המתנה או שירדת ממנו? אני אשלח לך במסר המלצה בכל מקרה.. בהצלחה ומזל טוב!

frankNbeans

New member
עדיין בחיפושים.

ראיתי את המסר, תודה! בודק את הכיוון.. אעדכן

למעלה