סטייל.... פורום bmx... הגיע הזמן

eric kossston

New member
סטייל.... פורום bmx... הגיע הזמן

שיתחשבו גם בבייקרים הקשוחים... מוהאהאהאהאה.... שמעו איזה אפוניים יש לי: שלדה - haro race מודל 92 אם לא פחות... (ד"א היא מפח אשפה) "קראנק" וקובייה של פיוז'ן אותו מודל (כנ"ל) פדלים של haro team (כבוד) (כנ"ל) גלגלים מאופני בי אם אקס פעלולים של בסידן... (של אח שלי) כידון שנלקח מאיזסה אופני פעלולים זקנות וחלודות... (שקיבלתי מחבר) סה"כ לא השקעתי ש"ח באופניים... אבל הם סבבה לגמרי!

eric kossston

New member
תרגילים שאני עושה אם זה מעניים מישו

פיבל אייספיק קצר דרופ של איזה 1.20 אולי קצת יותר 180 אבל בלי ליסוע אחורה... או שאני עושה לאט ואז ממשיך ליסוע קדימה לכיוון השני או שאני קופץ בסוף עלייה ונוחת לירידה... אמממ לא יודע מה עוד... באני הופ בגובה של 40 ס"מ טיפה יותר נראה לי...

יאללה בואו כל אחד ירשום מה הוא יודע

גריינדים:פיבל,סמית',דאבל פד,אייספיק קצרר... סטולים:סמית,פיבל,אייספיק,דאבל,טייל טופ,אבובקה... תרגילים אחרים:180 פלוס סוויטץ',360(270 בערך לטייל טופ) בר ספין עם בני הופ קראנק פליפ די גבוה...גם הבר ספין אקס אפ ועוד כמה שלא עולים לי לראש עכשיו....מה איתכם?? ויש פה מישהו שרוכב בגולדה?

TheGuyOnTheBike

New member
תפסיקו את זה כאן.

טל, הפורום הדפוק שלך מוחק לי את ההודעות! מה שכתבתי קודם זה שתפסיקו להיות ילדים קטנים, להשוות רשימות תרגילים זה כמו לשחק ב"למי יש את הכי גדול?", וזה כבר מוציא את הרוכבות מהמשחק
חוצמזה זה לא התרגילים, זה הסגנון. והקומבואים. בהחלט סגנון וקומבואים. הרבה אנשים יכולים להחליק פיבל והרבה אנשים יודעים להסתובב 180, לא הרבה יכולים לחבר אותם ביחד! ונחזור לסגנון - אפילו אם אתה יודע רק איזה 4, 5 תרגילים אבל אתה עושה אותם יפה, חלק וטבעי אז זה כבר נראה יותר טוב ממישהו שיודע הרבה תרגילים אבל לא עושה אותם טוב. זה מה שעושה אותי לרוכב איכסה שכל מה שהוא עושה כמו שצריך זה הנדריילים: אני רוכב ברגליים פתוחות :-O. עכשיו תסתכלו על גיל למשל, הוא יודע תרגילים משנות ה80 שאף אחד לא זוכר איך קוראים להם אבל הוא זורק אותם חלק כמו דגדגן של עיזה! גיל, הילדים סוגדים לך!

אני עושה את רובם טוב...ולא רשמתי הכ

הכל אחי...חחח ולא רשמתי קומבואים כי זה לא יגמר ומה קשור להתלהבות רציתי לדעת איזה רמה האנשים פה...כאילו אם מתחילים או שיש פה רוכבים וותיקים שאולי אני מכיר..

eric kossston

New member
מבחנתי זה ממש לא היה תחרות (במלעיל)

ונראה לי שגם מבחינתו... אההה וד"א הגודל של הבולבול שלי הוא 27 ס"מ! אל תיבהלו.... ככה זה כשהוא ישן...

gilbmx

New member
../images/Emo151.gifהשתגעת ?? ../images/Emo177.gif

א. תודה על המחמאות ב. ראיתי את עצמי בוידאו - ואני רוכב נורא ואיום (טוב הגזמתי, אבל בא נאמר שאנ מאד מתאכזב ממה שאנ רואה. אתה- לא נוסע מכוער - אתה נוסע טוב מאד. ג . אני לא זורק דגדגנים-ולא עיזים ובעצמי לא זוכר איך קוראים לתרגילים. ד. אני מאד מקווה שאף אחד לא לוקח ממני דוגמא ברכיבה- אני מודל לשאיפה לבינוניות. מה שכן קחו ממני דוגמא בנימוסים והליכות - אני דיי טוב בזה. ה' אחד. אמן

b m x

New member
אני מתחיל בקושי יודע...

לרכב בלי גלגלי עזר,אבל אני אתאמן ויהיה גבר גבר! אם כבר רשמת כ"כ הרבה תרגילים ,יש לך ראש גם להסביר \לצרף תמונה לכל אחד?

ronenbmx

New member
אני יודע

באני הופ בארספין, אקס אפ, אקס דאון (חצי), 180, פיבל, סמית', אייספיק, טיילטפ, אבובקה, קאן קאן, אייספיק, פייקי ארוך ארוך ארוך, דאבל פג, ועוד כל מיני חרטות לא זוכר עכשיו...

eric kossston

New member
אכלת את שנינו.... אני מוכן להתערב

שיש לך כבר עשרה ספונסרים לפחות!

TheGuyOnTheBike

New member
אני יכול לנסוע עם הבטן על הכידון

ידיים ורגליים באוויר מעל האופניים, עד שנגמרת לי המהירות. תרגילים טיפשיים זה הכי, אחי! בן, בוא נלך לעשות קצת נווס ווילי גיררררררררררר ריידים!

למעלה