סטייקים

סטייקים

שלום חברים. חוץ מאנטריקוט מה יש עוד?
 

o h a d d

New member
סינטה גם מצויין

אך פחות שמן וכמובן פילה הוא מצויין. שייטל הוא גם מצויין אך עוד פחות שמן ולכן יש סכנה שיתייבש, סטייקים זה לא היעוד האולטימטיבי שלו. כמו כן השפיץ של האווזית וכף יכולים להיות טובים. אבל האולטמטיבים הם כאמור, סינטה אנטריקוט ופילה
 

Bavmorda

New member
../images/Emo8.gif הרצחת וגם זללת ?

דרגת העשיה המקסימלית המועדפת על קרניבורים, ובכלל על שפים למען לא נקלקל את שמו הטוב של הנתח, הוא מדיום לכל היותר. אני באופן אישי הולכת על רייר..... לדעתי, אם אתה אוהב בין M ל - WD אז עדיף חלק שיותר שמן, כמו אנטריקוט, כדי שהבשר לא יתייבש בזמן הצלייה. בתאבון, BAV.
 
למעלה