סטייק לעבודה

etyw

New member
סטייק לעבודה

הי היום הכנתי לראשונה בחיי סטייק אנטריקוט בבית ואני מצקצקת שפתיים בהנאה כשאני נזכרת בתוצאות.... וואוו זה היה טעים!!! בכל מקרה זה העלה בי הרהורים לגבי איכות האוכל שאני מכניסה לעצמי במשך השבוע. אני רוצה להביא סטייק מוכן מהבית ולחמם בעבודה! אני עובדת היי טק ולכן אפשרות החימום היחידה שלי היא מיקרו. האם יש דרך לעשות את זה ולקבל תוצאות סבירות? לשמור בהקפאה לאחר ההכנה? לשמור במקרר? כמה ימים מותר לשמור? לוותר על הרעיון הקסום? רוב תודות אתי נ.ב. סליחה על חילול הקודש
 

bigjack

New member
לא ממליץ לחמם סטייק במיקרו ../images/Emo5.gif

מה שכן אפשרי לעשות זה לחתוך את הסטייק לרצועות דקות (אחרי ההכנה) להקפיץ אותו בוואק עם ירקות ונודלס או אורז ולשמור בכלי סגור במקרר. ואז בעבודה לחמם במיקרו. כשהבשר ברצועות הוא יתחמם מהר יותר ויגרם לו פחות נזק מאשר כנתח שלם.
 

Master Stav

New member
מלח מים מלח מים מלח מים ......./images/Emo190.gif

סתם סתם
לא מחממים סטיק .... באמת חותכים לרצועות מקפיצים עם יירקות .....ולוקחים בקופסא את זה כן ניתן לחמם .... לחילופין .... פורסים דק דק באמצעות סכין בשר ....ומשתמשים כמו נקניק פסטרמה ... עם חמאה עגבניה ומלפפון חמוץ ....בלי לחמם.
 

o h a d d

New member
תכיני מעורב ירושלמי עם פירה

קציצות ברוטב עם אורז , מוקפף וכ"ו- סטייקים תאכלי ישר מהאש.
 
למעלה