סטייק לעבודה
הי היום הכנתי לראשונה בחיי סטייק אנטריקוט בבית ואני מצקצקת שפתיים בהנאה כשאני נזכרת בתוצאות.... וואוו זה היה טעים!!! בכל מקרה זה העלה בי הרהורים לגבי איכות האוכל שאני מכניסה לעצמי במשך השבוע. אני רוצה להביא סטייק מוכן מהבית ולחמם בעבודה! אני עובדת היי טק ולכן אפשרות החימום היחידה שלי היא מיקרו. האם יש דרך לעשות את זה ולקבל תוצאות סבירות? לשמור בהקפאה לאחר ההכנה? לשמור במקרר? כמה ימים מותר לשמור? לוותר על הרעיון הקסום? רוב תודות אתי נ.ב. סליחה על חילול הקודש
הי היום הכנתי לראשונה בחיי סטייק אנטריקוט בבית ואני מצקצקת שפתיים בהנאה כשאני נזכרת בתוצאות.... וואוו זה היה טעים!!! בכל מקרה זה העלה בי הרהורים לגבי איכות האוכל שאני מכניסה לעצמי במשך השבוע. אני רוצה להביא סטייק מוכן מהבית ולחמם בעבודה! אני עובדת היי טק ולכן אפשרות החימום היחידה שלי היא מיקרו. האם יש דרך לעשות את זה ולקבל תוצאות סבירות? לשמור בהקפאה לאחר ההכנה? לשמור במקרר? כמה ימים מותר לשמור? לוותר על הרעיון הקסום? רוב תודות אתי נ.ב. סליחה על חילול הקודש